Şimdi Ara

TurkNet Gigafiber Talep Sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk talep almaya başladığında talep oluşturmuştum. Binada farklı daireleri sorgulayınca bu 20 hafta gibi bilgi çıkmıyor. Kocaeli, Derince, Sırripaşa Mahallesi'ndeyim. Bu 20 hafta sonra geleceğini mi gösteriyor? Bilgi alabilir miyiz? @TurkNetDestek

Ayrıca diğer talep edenlerde durum nedir? Gigafiber istiyorum sayfasından sorguladığımda çıkan sonuç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orada yazan 20 hafta ifadesiyle, 2023'e kadar sabit fiyat garantisinin bir farkı yok.

• bende kocaeli gebzedeyim talepde bulunmuştum sorgulayınca bendede aynısı çıktı

• Adresiniz GigaFiber planları arasında olduğundan sizlere ön görülen süreleri bildiriyoruz. Daha iyi hizmet verebilmek için her gün çalışmalarımız devam ediyor
  • Evet, bende de 20 hafta gözüküyor ve diğer dairelerde gözükmüyor. Tabii 20 hafta olayı açıkçası yalan benceTurkNet Gigafiber Talep Sonucu 

• diğer dairelerde çıkmıyorsa siz talep oluşturduğunuz için herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de bulunmuştum talepte sadece bulunan dairede çıkıyor yanlışlık vardır büyük ihtimalle.

• Bende de "Harika! 20 HAFTA sonra GigaFiber evinizde!" diyor. Gebze

• 20 ay dese daha gerçekçi olurdu. Bana da 20 hafta çıkıyor.

• daha önceden talep oluşturmuş abonelere çıkıyor... daire değiştirip sorgulatın çıkmayacaktır büyük ihtimalle.. ilçesinde altyapısı olmayanlara bile çıkmış :) müşteri kaybını önlemek için insanları kandırıyolar..

• İstanbul tuzla Aydınlı mahallesi. 4 bloklu ve halihazırda Türk Telekom ve Turkcell fiber altyapısı olan site. Daha önce başvurmuştum.

• Gigafiber talebi oluşturduğum dairede görünmüyor ancak mevcut abonelik olan dairede görünüyor bu ibare. 20 haftayı geçtim 20 ay sonra gelse yine olumlu.

• Bende talep etmistim fakat gözükmüyor. Büyük ihtimalle planlamada olan bölgelerde başvuru yapanlara yazmışlar.

• Bu mesaj benim yaşadığım kasaba(Kastamonu/Tosya) için bile çıkıyor, kasabaya fiber çekeceklerini sanmıyorsunuzdur umarım. Yaşadığım kasabada daha farklı ISS'lerin fiber altyapısı bile yok.

Ciddiye alınacak mesaj olduğunu sanmıyorum.

EDİT: Ben daire 1'de oturuyorum, ama bulunduğum binanın daire 2 numaralı adresi sorguladığımda bu mesaj çıkmıyor.

Yani bana bu mesaj TurkNet abonesi olduğum dairede çıkıyor sadece.

EDİt 2: Daha önce hiç talep etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 23 Temmuz 2022; 6:17:51 >
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

Evet aynısı bende de gözüküyor. Haklısınız. Demek ki TurkNet müşteri kaybetmeyi yavaşlatmaya çalışıyor.

• Bursa Karacabey ilçesi için? TurkNet Gigafiber Talep Sonucu

• BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuyu proje ekibimize ilettim. Dönüş yaptıkları zaman bilgi vereceğim.
  • 20 hafta sonra evinize gigafiber gelmezse bunu mahkemeye delil olarak sunun. 😁

• Ankara03 A kullanıcısına yanıt
    Yok yok, o zamanda şöyle savunma yaparlar;

Biz onu 1 Mayıs ile 23 Temmuz arası sorgulayanlar için yaptık. Sözümüzü de tuttuk evlerine Gigafiber isminde bir paket gönderdik. 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.