Şimdi Ara

Türknet Habersiz Tahsilat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet ile ilgili bir sıkıntım yok gayet memnunum internet ile ilgili tabi ancak bana gelen sms lerde turknet sürekli ücret tahsil etmeye çalışıyor allahtan 3d güvenlik var diye vakıfbank izin vermiyor en ilginci faturamı ödedikten 2 saat sonra bile hala devam ediyorlar ve ben bunu kapalı kapıyı bir şekilde nasıl açarızda içeri girsek ne var ne yok alsak diyen hırsızlara benzetiyorum sevgili turknet sana hiç yakışmıyor fatura kesim tarihi bile gelmeden bu acele neyin nesi demek kredi kartımdan tahsil edebilseydiz 2 gün içinde 3 defa para çekecektiniz hemde faturamı ödediğim halde.

• Vakıfbank'a sanal kart geldi. Asıl kartınızı hiçbir yere kaydetmeyin. Çakallar benim sanal karttan da son ödeme tarihinden 1 hafta önce çekmeye çalışıyorlar, limit olmayınca mecburen olması gereken tarihte çekiyorlar
  • Kredi kartınızdan talimat vermişsiniz. TurkNet sisteminde faturanın son ödeme tarihi değil fatura oluşturulduktan sonraki süre içinde ödeme yapılıyor. Kartınızdan tahsil etmeye çalışıyor çekemiyor çekemediği için tekrar deniyor. Talimat vermeden de abone olabilirdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle...

25 deki faturamı 10 unda çekmiş kredi kartımda...

Çok önemli değil eninde sonunda ödenecek ama ona göre hesap kesimi farklı olan bir kart veririz...
  • OİM'de son ödeme tarihinde tahsil edilecektir diyor ama fatura kesildikten sonra kartı yoklamaya başlıyor.
  • Benim normalde dondurulmuş hattımı 1 Mayıs itibariyle aktif edip 64 tl fatura kesip bugün tahsil etmişler. Telefona da bakan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız değilmişim bu konuda herkes dikkat etsin, faturamı ödedikten sonra bile çekmeye çalıştılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerman -- 15 Mayıs 2017; 12:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatura çıkar çıkmaz parasını almaya çalışıyor banada saçma geliyor normalde son ödeme gününde çekmesi lazım
  • evet bende de öyle ayın 10 nunda çekmişler parayı normalde Son ödeme tarihi: 23.05.2017
  • Turknet son ödeme tarihi 3 gün geçince direk hattı kapatıyor açtırmak için baya yüklü fatura çıkarıyor. son yasa ile eletirklerde 10 güne çıktı ama int durum nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Turknet son ödeme tarihi 3 gün geçince direk hattı kapatıyor açtırmak için baya yüklü fatura çıkarıyor. son yasa ile eletirklerde 10 güne çıktı ama int durum nasıl bilmiyorum.

Bunu öğrendiğim iyi oldu haberim yoktu böyle bir uygulamadan teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.