Şimdi Ara

TURKNET KURULUM EKİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir ekipten haberi olan var mı? İstanbul Gaziosmanpaşa için yazıyorum 2 seferdir randevu verip gelmiyorlar işlerimi aksatıp evde oturup onları bekliyorum yoğunuz vesaire olarak geçiştiriyorlar. Yani kutu montajına gelen ekip Suriye veya Afganistan lı çalışanlardı, bence kurulum ekipi de öyle ki arayıp gelemeyeceğiz demiyorlar sürekli kendimiz arayıp gelcekleri hakkında inandırılıyoruz. Burdaki destek birimine fiber müşteri hattına da durumu belirttiğim halde bir sonuç yok insan bazen gerçekten yüz yüze iletişime geçebileceği birisini arıyor bu yetersiz destekleri cidden çok kötü.

@TurkNet Destek

GÜNCELLEME: 10.Gündeyiz hala ekipler evimize gelip kurulum yapmadılar verilen randevular işi geçiştirme amaçlı arkadaşlar gözüken durum bu maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emze52 -- 19 Eylül 2022; 14:20:49 >

• Bu TurkNet ekipleri Adam Olmaz gerçekten arkadaşın altyapısı Hazır bekliyor turknetten aramışlar kurulum randevusu için cuma günü 17.00'ye kadar gelecekler diye beklemiş gelmemişler fiber hattını aramış 20.00 a kadar bekleyin demiş yine gelmemişler bugün 15.49'da gelecekler demiş yine gelmemişler Madem gelmeyeceksiniz Neden arayıp randevu veriyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz bu ne saçmalık insanların zamanını çalmaya hakkınız yok kurulum randevusu verildi ise gitmek zorundasınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Kesinlikle tam dediğin gibi zaman ayırdığımız iş için boşa ayırdığımızı farketmek üstelik 2.kez firmayı insanin gözünde düşürüyor, umarım daha fazla uzamaz bu saçmalık..

• Hat aktif ise Kurulumu sen niye yapmıyormusun.

Sen bilmiyorsan çevrende bilenler var arayıp gelsin zahmet yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ekipler adrese gelmiş ancak kutuda sinyal olmadığı için işlem yapamamışlar. Kutuda yaptıkları sinyal ölçümünün görselini göndermişler ve fiber altyapı ekibimize durumu ilettik. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

arıza ve sinyal kontrolleri için dağıtım kutusu duvara sabitlemiyor dediniz bu arkadaşın binasına sinyal gelmiyorsa demekki anlaştıgınız ekipler kutuları kontrol etmeden montaj yapıyor siz bu işin üstünde durmazsanız sürekli sinyal sorunları çıkacak herkes sorun yaşayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 18 Eylül 2022; 10:38:56 >
  • Kendi altyapınız da kurulum da bu kadar zorlanıyor musunuz? Eğer ki kurulduktan sonra (umarım kurulur) bir arıza oluştuğunda yine haftalarca bekleyecek miyiz?

@TurkNet Destek

• emze52 E kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Aktivasyon ekibimize bilgi verdim ve sizinle iletişime geçecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.