Şimdi Ara

Turknet mi aman aman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22.08.2010 tarihinde ADSL aboneliği için Turknet’e internet üstünden başvurdum. Başvurmaz olaydım. Göya kargo yoluyla abonelik belgesini yoluyacaklardı 10 gün bekledim belgeler gelmeyince bizzat kendim Gayrettepe'ye giderek belgeleri doldurdum ve teslim ettim. 3 iş günü içinde hizmetiniz açılıcak dediler üstünden yaklaşık 16 gün geçti hayla hizmetim açılmadı. Bu tarih oldu hayla da hizmet vermemek için gayret ediyorlar. Yaklaşık 15 kere firmayı aradım ve her seferinde müşteri temsilcisi ilgili kişiye isteğimi ilettiğini söylemekte. İlgilenicek kişi bir türlü ilgilenemedi gitti. Bu kadar reklam yapıyorsunuz veremediğiniz hizmetin reklamı neden ,neden insanların sinirlerini geriyorsunuz. Gayrettepe şubenize geldiğimde çalışanlarınızın ne kadar rahat, müşteri beklerken nasıl langırt oynadıklarını ve sigara içmeye devam ettiklerini görmemek elde değildi. Bu hizmetinde neden açılamadığının en büyük kanıtıdır. Türknet çok lakayıt çok başı boş bir firmadır. Tek istediğim görevinizi yerinize getirmenizdir. Hizmet verin hizmet veremiyorsanız bu işi bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19numara -- 24 Eylül 2011; 17:30:14 >

• katılıyorum, kötü bir ADSL. Abone olmada o kadar sorun yaşamadım ama ödeme de yaşıyorum. Fatura size gelecek dediler son ödeme tarihi 22.09.11 hala gelmedi, web sayfalarıda olmasa biraz zor öğrenirdim faturayı. Bir de ödeme hakkında bilgi biliyor musun? Banka için Türknet'in hesap şube no?
  • Turknete geçmek isteyenler aman ha sakınnn. 5-6 kez düşünün. ben o hatayı yaptım 1 kere. kısaca anlatayım;

ADSL den bahsederek satır arasında çaktırmadan telefon abonesi de yapıyorlar sonrasında telefon faturanız 3 kat fazla geliyor. Üstüne üstlük Turktelekoma da yine ayda 17 TL sabit ücret ödüyorsunuz. Kapatmak istiyorsunuz o da dert; fax istiyorlar gönderiyorsunuz faxı almadık ayaklarına yatıyorlar 3-4 kez fax gönderiyorsunuz. Sonunda kapatıyorsunuz bir bakıyorsunuz 150 TL lik bir fatura daha CAYMA BEDELİ adı altında haraç istiyorlar. (sakın ödemeyin yasal değil, tuttuğundan alıyorlar, icraya verirlerse itiraz edin)

işte başımdan gecen yaşanmış bir olar. Birde abone yaparlarken Turktelekom araplara satıldı falan diye milliyetçilik ayakları yapıyorlar. Turktelekomun yan köşesi olamazsın sen, en azından Turktelekom sizden 10 kat daha dürüst.

sikayetvarcom da bu firmanın üçkağıtçılığı hakkında bolca döküman var okuyup faydalanabilirsiniz.

Ben yandım başkası yanmasın. Herkese turknetsiz günler.

• hocam sikayetvar.com a da bildirelim herkes görsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.