< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grupima -- 26 Ekim 2019; 16:59:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grupima -- 26 Ekim 2019; 16:59:11 > |
Tüm Türkiye'de Turknet'ten şu hız/ping kombinasyonunu alabilecek iğne ucu kadar yer var orada yaşıyorsun gelmişsin burda saçmalıyorsun. Bravo çok güzel birşey yaptın. Büyük oyunu bozdun. Biz de burda Turknet'i göçeltmek için uğraşıyorduk. Bir yıldız gibi postta parlayıp Turknet'i bulunduğu kuburdan çekip çıkardın.
![]() ![]() |
Türknet pişmanlıktır.
Hız stabil gelmez, sorum oluşursa kayıt aç dur. Robotla konuşmaktan başke çaren yoktur. Bağlatırken iletişim sorunu fazla yaşamazsınız belki ama bağlattıktan sonra bir sorun yaşarsanız vay halinize. Yukarıdaki olay gibi mesela sorunu çözmek ya da bilgi almak istiyorsunuz ama muhattabınız yok daha. Say say bitmez. Sırf bu yüzden bir kaç kuruş fazla verip hâlâ insanlarla konuştuğunuz başka bir İss den alıyorum interneti. |
Türk NET'in ne kadar berbat ve aciz olduğunu tekrar görmüş olduk...
Benim başıma gelseydi manevi olarak zarar gördüğüm için dava açabilirdim. Türk Telekom sağolsun sabaha kadar ulaşıyorum en kötü özel müşteri hizmetlerine yazıyorum ve hemen yardımcı oluyorlar |
Bende bi ara turknet interneti kullanmayı düşünüyordum. Şimdi iki katı vererek başka bir internet kullanmaya karar verdim.
|
Merhabalar, bu numara TurkNet'in kendi sitesinde bana "Burayı arayın" diye verdikleri numara. Her ne kadar konu altına gelip "Bizimle bir alakası yoktur." demiş olsalar da, kendi sitelerinde bulunan ve onlar aracılığıyla yönlendiğim numaradır. Kendileri ile alakası olmayan numaraları kendi sitelerine koymasınlar o hâlde.
Sonracığıma, TurkNet'e, ekşi sözlükte konu açana dek hiçbir yerde ulaşamadım maalesef. Bahsetmiş olduğunuz numarayı biliyorum, oradan da ulaşılmadılar. Sosyal medya hesaplarından dönüş yapmayıp, Tweet'lere yanıt vermeyip, Facebook'ta özel mesajlarımı "görüldü" yapıp bıraktılar. Zaten günlerdir, haftalardır, aylardır ulaşamayacak durumda olmasaydım ekşi'ye kadar götürmeyecektim (oradaki hesabımı kapatmıştım zaten, sırf bu olay için geri açtım). Ve görünen o ki cimer, btk, şikayetvar, sosyal medya, donanımhaber vs. tırı vırı gibi görünüyor. Beni arayınca ekşi sözlükte açtığım başlığa binaen aradıklarını özellikle belirttiler. Çünkü özellikle sormuştum, "size sonunda ulaşabilmemi sağlayan ne oldu?" diye. İyi veya kötü bir şekilde çözülmesinden dolayı memnunum. Umuyorum ki bu sistemsel problemlerinin ve aboneliği kapatma zorluklarının farkına varırlar ve düzeltmek için bir adım atarlar. Ve yine umuyorum ki, bunun için bir kıvılcım olabilmişimdir. Yazdığınız mesaj için de teşekkür ederim size! |
Öyle 1 aylık borcu da avukata vermek falan hoş olmamış. Bilmeyen bir adam bunu yapamazdı. Bundan sonra türknet in çizgisini beğenmiyorum.
|
İlk Turk.net aboneliğimi çeşitli sorunlar nedeniyle sonlandırdığımda bana da 1 günlük faturayı yüksek bir şekilde çıkarmışlardı. Arayıp sorduğumda "siz indirimli kullanıyordunuz, iptal ettiğiniz için normal fiyattan faturalandırma yapılmış" dedi müşteri temsilcisi. Dedim ki indirimsiz fiyatınız kaç lira? Cevap yok. Bu faturayı nasıl bir hesapla çıkardınız? Yine cevap yok. BTK üzerinden şikayet etmiştim, oradan mecbur dönüyorlar geç de olsa. Cevap: Hata olmuş. Faturayı iptal ettik.
Önce faturayı yaslıyorlar ve müşterinin faturayı ödemesini bekliyorlar, bakıyorlar müşteri çetin ceviz çıktı, hata olmuş diyip geri basıyorlar. İyi taktik. |
Türknet vasıfsız bir firma kesinlikle kimseye tavsiye etmem kullanmadığım hizmeti iptal ettiremiyorum.3 defa dilekçe faxladım.Farklı yerlerden. En son yetmedi adreslerine kargoladım.Fakat hala iptal edilmedi.Ulaşmadı ulaşmadı.Ben ne yapacağım bana fatura çıkarıyorlar sürekli.Sanırım tüketici heyetine falan başvurmam gerek çünkü benim üyeliğimi sonlandırmıyorlar.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grupima -- 26 Ekim 2019; 17:12:15 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 27 Ekim 2019; 14:15:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 27 Ekim 2019; 16:13:31 > |
|
|
|
|
|