Bildirim
Turknet Ping Sorunu
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wi-fi ise ethernetle bağlanın. Benim Türknet değil ama wifida lag ve ping sorunu yapıyordu. Ethernet ile düzelttim. -
Evet wi-fi. Bir deneyeyim teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ethernet ile bağlanınca ping düzeldi mi.?
ethernet deneyemedim ama bu aralar iyi wi-fi'da da. -
quote:
Orijinalden alıntı: game07
ethernet deneyemedim ama bu aralar iyi wi-fi'da da.
İnternet hızında düşme yaşadın mı türknette.
İndirme yaparken, youtubedayken, Netflix'deyken çok iyi. Öğrenci evindeyim akksiz olması çok işe yarıyor. Ama Twitch genelde düşük kalitede (480p) ping ise idare eder düzeyde çok iyi değil. 29 mbit alıyorum.
Ping kötüyse Türknete geçmeye değmez. Zaten 35 mb fiber kullanıyorum sonra akk den sonra hızım 16 mb ye düşüyor. Online oyun oynuyorum ping benim için önemli.
Kota sıkıntınız yoksa geçmeyin, evde 5 kişi olduğumuzdan internet hızı düştüğünde yetmiyor. Ping konusunda türk Telekom veya altyapısı varsa Superonline ın alternatifi yok maalesef.
Türknetle ilgili çok şikayet okudum ping ve hızla ilgili. Şuan forumda şikayet konusunda popülerde Türknet.
Türknette geçen haftalarda bi altyapı çalışması yapıldı. O dönemden sonra hiç ps4 e girmedim online. Bugün bir girdim sürpriiiz. 41 ms gecikme. İndirme hızı 31 mbit yükleme 3 mbit ama ne yapayım ki. Yani evet o ping sorunu her zaman vardı ama genelde 10-20 ms arasında idare ediyorduk ama şu an oyun oynanamaz duruma geldi. Böyle giderse geri ttnete yapacak bişey yok. Çözüm önerisi olan varsa merakla bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X