Maalesef Türknet kullanıcısıyım ve bir sorunla daha karşı karşıyayım. 10.06.2020 tarihinde faturamı ödedim ve mutlu mesut online işlemleri kapattım günler geçti tam 7 gün sonra 17.06.2020 tarihinde Türknetten mesaj aldım !!! Ödenmemiş faturanız bulunmaktadır vs ödeyin ceza yazarız vs neyse dedim bi bakayım online işlemlere girdim vee ne göreyim internet faturam ödenmemiş neyse dedim dur şunlara bi destek kaydı bırakayım geç de olsa sorun çözülür. Bu sefer öyle olmadı önceden bi sorun yaşadığımda destek kaydı bırakıyordum onlar canları çekince 1 hafta olur 2 hafta olur arıyolardı bu sefer direk mesaj attılar ve dediler ki dekont gönder tamam dedim gönderdim işte olay burda oluyo adamlar dekont u kabul etmedi komedi neyse saatlerce uğraşım orayı ara burayı ara başka dekont bul ne attıysam olmaz dediler garanti bankası şubeye gittim ordan da bi kaç belge aldım çek fotoğraf at çek fotoğraf at yok sonuç sıfır yani demem o ki ortalıkta giden param var ve bir adetde ödenmemiş faturam yapacak bişey kalmadı bidaha ödeyecez mecbur siz siz olun asla bu firmaya bulaşmayın hee şunu da belirteyim Garanti bankası bana jeeest çekti ve dedi ki kardeşim sen ödemişsin biz görüyoz onlar nasıl görmüyor. Bende bilmiyorum nasıl görmüyor Garanticiğim. Tek isteğim ilgilenmeyen bütün herkezin ilerde aklına gelmem ahirette geleceğim zaten. |
Bildirim