< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 26 Ekim 2017; 19:5:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 26 Ekim 2017; 19:5:29 > |
Ohooo siz bunu yeni mi öğrendiniz ? Geçen yıl yazdım forumda, istanbul kağıthanede oturuyordum vodafone net vardı orda.Evimi küçükçekmeceye taşıdım vodafone tam 1,5 ay port yok bahanesi ile oyaladı.Ben hizmeti tek taraflı iptal edince 490 tl iptal cezası çıkardı.BTK yazdım üzerine dikekçe gönderdim.Hizmet veremedikleri için 490 tl cezayı iptal etmek zorunda kaldılar.Ardından türknet başvuru yaptım.2 hafta bağlantı yine yapılamadı.Üzerine sürekli türknetden hatınız bağlandı kullanabilirsiniz diye sms atıyorlardı.Neyse yibe port yok bahanesi olduğu için türknete dilekçe gönderip iptal ettirdim.
Can alıcı nokta burası ; Türkneti iptal ettirdiğim gün AVCILAR türktelekom binasına gidip aylık 70 liraya internet başvurusu yaptım.Başvuru sonrası 3. Gün TTNET açıldı.Ulan hani port yoktu ???? TÜRKTELEKOM KESİNLİKLE DİĞER İSS İŞLERİNİ YAVAŞLATIYOR.Bunu anladım sonunda.Şimdi bakıyorum millet türkneti,vodafone falan suçluyor.Suçlayacağınız kurum türktelekomdur.... |
Burnuma pis kokular geliyor. tt'de çalışan bir forum üyesi var, kendi binasına turknet "port yok" diyormuş dslam'da 800 port var diyor adam. Kendilerine en fazla superonline ve vodafone tarafından şikayet geliyormuş. Bu firmalara tazminat ödemişler. Burada anlatamayacak kadar dalavere yapıldığından eminim ama. Zamanında superonine'da çalışmış bir forum üyesi de tt'nin iş emrine "bize iş emri göndermeyin, yapmayacağız" diye açık açık yazdığını söyledi.
|
Şirketler arasında problem var. Ben de türknete bağlandım. GEnel tt çalışanları kabloyu bağlarken türknet mi başka şirket mi bulamadın falan dediler. Sonra telefon hattı ile ilgili bir problem oldu. Tekrar aynı çalışanlar geldi binaya. Ya bunlar işi bilmiyor falan demişlerdi ancak tt ile ilgili problem vardı aslında. Yani tt tüm hizmeti sağlamasına rağmen müşteri kaybetmeyi hazmedemiyor gibi.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 25 Ekim 2017; 16:26:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 25 Ekim 2017; 16:40:30 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |