Şimdi Ara

TURKNET REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır ttnet kullanıcısıyım.Turknetin akksiz intenet kampanyasını öğrenince geçiş yapmaya karar verdim ve müşteri hizmetlerini aradım.Geçiş için benden çeşitli evraklar istendi ve gönderdim.1 hafta içinde de onay mesajı geldi ve bağlantı sağlandı.Daha sonra ttneti arayarak ordaki aboneliğimi iptal ettirdim ve turkneti kullanmaya başladım.Fakat kullanmaya başladığımdan beri sürekli bağlantı kopukluğu, internetin sürekli gidip gelmesi sorununu yaşadım.Turktelekomu kullandığım zamanlarda çok nadir yaşardım bu sorunları.Defalarca müşteri hizmelerini aradım.Fakat öyle bir sistem yapmışlarki bir türlü sizi müşteri hizmetleriyle görüştürmüyorlar.Yani karşınıza bir muhattap bulupta derdinizi anlatamıyorsunuz.Saatlerce telefonda uğraştımm fakat yinede konuşacak derdimizi anlatacak kimseyi bulamadım.Daha sonra online işlemlerden destek kaydı oluşturdum.Fakat yine bir dönüş olmadı ve sorunum çözülmedi.Şikayet kaydı oluşturdum yine bir şey yok.Yaklaşık 1 ay oldu ve hala sorunumm çözülmüş değil ve bir kişi bile bana dönüş yapmadı.Sürekli arıza kaydı oluşturuyorum fakat sonuç yok.Bugun itibariyle internetim komple gitmiş durumda.Şu anda telefon wifisinden internet hizmeti alıyorum.Arayacak derdimi anlatacak kimse yok malesef.Yine online işlemlerden destek kaydı oluşturdum bununla ilgili ama ilgilenileceği konusunda hiç umudum yok.Çok yordu turk net bizi.Pazartesinden itibaren iptal işlemlerini başlatmayı düşünüyorum.Turknet alacaklar iyi düşünün pişman olmayın.Saygı ve sevgi ile kalın.

• Hat değerlerinizi bakmayı biliyorsanız paylaşabilir misiniz acaba ?
  • Geçiş yapınca Türknet'in eski telekom aboneliğinizi iptal ettirmesi lazım. Siz geçiş yaptığınızda iptal edilmemişmiydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Geçiş yapınca Türknet'in eski telekom aboneliğinizi iptal ettirmesi lazım. Siz geçiş yaptığınızda iptal edilmemişmiydi?

Turknet tarafından aktivasyon mesajını aldığım zaman modem ayarlarından turknetin kullanıcı adı ve şifresini girerek direk kullanmaya başladım.Zaten geçiş için müşteri hizmetlerine ttnet kullandığımı söyledim ve interneti kapatmadan bağlantı alabileceğimi bir problem olmayacağını direk geçiş yapıcağımı söylemişti.Daha sonra Ttneti arayarak iptal başvurumu yaptım ve ıslak imza verip iptali sağladım.Onunla ilgili bir sıkıntı olmamıştı.
  • Bence twitterda #turknetrezaleti adi altinda topik oluşturalim. Maksat ses duyurmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline vs türknet
    2 yıl önce açıldı
    Kablonet Nakil Rezilliği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.