Merhabalar, Acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce ping sorunum vardı. Dedim statik ip alayım belki faydası olur. Mesaj geldi statik ipniz tanımlanmıştır modemi kapatıp açın diye. Modemi kapatıp açtım. Yarım saat sonra internet koptu. Neyse 4 gün oldu interneti kullanamıyorum. Dsl ışığı ve İnternet ışığı yanıyor sürekli fakat ne pcden nede evdeki telefonlardan internete giremiyoruz. Arıza kaydı bıraktım sorun çözüldü diye direk kapatmışlar. Tekrar açtım yine kapatmışlar. Bu sabah aradılar hattınızı sıfırladık dediler sonuç tabi ki çözülmedi. Şimdi bişey farkettim. YouTube'a girebiliyorum sadece. Bazı videolar açılıyor bazıları açılmıyor. Çoğunlukla açılmıyor. Başka hiçbir site açılmıyor. Online oyunlara da giremiyorum. Kafayı yedim 4 gündür. Bu kadar rezaleti 7 yılda ttden çekmedim. Google'a tracert attığımda sonuca bakın. Sebebi ne olabilir?
forumda bir türknet destek elemanı vardı,onu bulup sorunu aktarın bence ve ya twitter'dan falan yazın.böyle daha çabuk iletişime geçiliyor.
TurkNet pişmanlıktır. Size tavsiyem bir an önce aboneliğinizi sonlandırmanız ve başka bir servis sağlayıcısına geçmeniz. Hangisi diye sormayın, zaten en kötüsü TurkNet, yani hepsi ondan daha iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme