Şimdi Ara

TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
7.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kulgan

Cep telefonu arama yok. Konuşurken hepsi dahil deyip, ilk fatura sonrasında sözleşmeyi okuyun orada cep telefonu dahil değil yazıyor diyen, dolandırıcı firma.
    Kesinlikle uzak durun. 3 kuruş kâr edelim derken hepten zarar etmeyin. Aman dikkat.

Beni burada Turknet'i savunmak zorunda bırakıyorsunuz. Turknet'e üye olmadan önce Facebook sayfasından baktığımda "kanmayın 49,99 gelmiyor, ilk fatura 100 küsür geldi, faturalar 80'den aşağı düşmüyor" gibi yorumun haddi hesabı yoktu. Turknet bana iki aydır fatura yolluyor ve 49,99 TL'yi 1 kuruş bile geçmedi. Neden? Çünkü altına imza attığım ön bilgilendirme formunu okuma yetisine sahibim. Okumayıp firmaya çamur atmayın. Sırf bu çamur atanlar yüzünden abone olup olmamak konusunda gidip gidip geldim. Ama ortada bir üçkâğıt yok. Ortada cahillik ve üşengeçlik var. Bu tüketiciye, bu tüketici yasaları 3-5 beden fazla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 17 Aralık 2014; 21:52:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl uydurdunuz acaba? 444'lü numarayı arayıp 10 dakika kadar konuştum. O görüşme, faturada tamamen ücretsiz yansıtılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört aydır kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yok .
  • Şahsen tavsiye ederim bir kere kotam yenilenmedi siteden şikayet oluşturdum o gece kota sıfırladı 4 aydır tek sorunum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bu taşıma olayından sonra ttnet gaza geldi sanırım, geçen aradılar, 46 tl ye iki yıl taahütlü 16Mbps neti 46 tl ye verdiler. Ttnetten memnundum kabul ettim. Hat ta iyi çıktı kopma vs de olmuyor. Ama 16 değil 14 geliyor, limitim bu kadar sanırım :)

Dostum telefon da dahilmi ? Yalın ADSL kullanırken hattımı dondurmuştum. Şimdi teklif bekliyorum. Toplamda net + tel kaça geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Bunu nasıl uydurdunuz acaba? 444'lü numarayı arayıp 10 dakika kadar konuştum. O görüşme, faturada tamamen ücretsiz yansıtılmış.

1 saat olacaktı. 1 dakika yazmışım.
    Abonelik başlangıcından itibaren 24 ay boyunca “Günün Her Saati Kampanyası” dahilinde, Şehir içi ve Şehirlerarası (444 ile başlayan numaralar ve 3 rakamlı özel servis numaraları dahil), STH Operatörleri (Alternatif Telekom Operatörleri) ile görüşmeler, Sabah-Akşam sınırı olmadan, günün her saati, ayda 3000 dakika ücretsizdir.
    Kampanya kapsamında ücretsiz olan arama yönleri haricinde yapılan aramalar , Ucuza Konuşturan Tarife üzerinden ücretlendirilir.
    Tüm ücretsiz şehir içi ve şehirlerarası aramalarda, her bir aramada 60 dakikaya kadar ücretsiz konuşulabilir.

• dsmart nete ayda 34 lira veriyorum. 23.75 lira da telefon faturası geliyor. Taahütüm falan da yok. aylık 8 lira fark için 24 ay taahhüt vermek çok mantıklı gelmiyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: kulgan

Cep telefonu arama yok. Konuşurken hepsi dahil deyip, ilk fatura sonrasında sözleşmeyi okuyun orada cep telefonu dahil değil yazıyor diyen, dolandırıcı firma.
    Kesinlikle uzak durun. 3 kuruş kâr edelim derken hepten zarar etmeyin. Aman dikkat.

Beni burada Turknet'i savunmak zorunda bırakıyorsunuz. Turknet'e üye olmadan önce Facebook sayfasından baktığımda "kanmayın 49,99 gelmiyor, ilk fatura 100 küsür geldi, faturalar 80'den aşağı düşmüyor" gibi yorumun haddi hesabı yoktu. Turknet bana iki aydır fatura yolluyor ve 49,99 TL'yi 1 kuruş bile geçmedi. Neden? Çünkü altına imza attığım ön bilgilendirme formunu okuma yetisine sahibim. Okumayıp firmaya çamur atmayın. Sırf bu çamur atanlar yüzünden abone olup olmamak konusunda gidip gidip geldim. Ama ortada bir üçkâğıt yok. Ortada cahillik ve üşengeçlik var. Bu tüketiciye, bu tüketici yasaları 3-5 beden fazla bence.

Dediginiz dogru ama eski insanlar icin soz hala senet yerine geciyor ve firma yetkilisinin her yon dahil yalanina guvenip geciyorlar sonrada efendim heryon dahil ama cep telefonu buna dahil degil sozlesmeyi okusaydiniz diyorlar. Ben etrafimda bizzat sahit oldugum iki olay biliyorum. Bu yuzden yazdim ki baskalarida magdur olmasin. İsteyen gider abone olur isteyen olmaz.

Bu saticalara bu yasalar az bile daha fazla tuketicinin korunmasi gerekli. Kraldan cok kralci olmamak gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulgan -- 18 Aralık 2014; 6:07:20 >

• taahütüm bitti ttnet ile. bunlarda 49 değil 59 tl diyor.
    49 olsaydı yapardım. şuan çok pahalı, ne anladık.
  • Bende bu ara internet araştırıyorum . Fiber yok Ttnet 60 üstü istiyor kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

quote:

Bu taşıma olayından sonra ttnet gaza geldi sanırım, geçen aradılar, 46 tl ye iki yıl taahütlü 16Mbps neti 46 tl ye verdiler. Ttnetten memnundum kabul ettim. Hat ta iyi çıktı kopma vs de olmuyor. Ama 16 değil 14 geliyor, limitim bu kadar sanırım :)

Dostum telefon da dahilmi ? Yalın ADSL kullanırken hattımı dondurmuştum. Şimdi teklif bekliyorum. Toplamda net + tel kaça geliyor ?

Hocam kusura bakma baya bildirim birikmiş senin mesajı yeni görebildim.

Telefon hariç, yalın olayına da giremiyoruz ev telefonu şart. şuanda kampanyamız yeni bitti, uzatmaya çalışıcam onu da. 17 ya da 19 tl ye yurtdışı dahil bir paket vardı ama dakika detayını şuanda hatırlayamadım 300 diye kalmış aklımda.

şimdi hepsibir mi neymiş öyle bir tarifedeyiz ve malesef 25 tl de telefona veriyoruz.

önce 8mb hattınız için fiyat indirimi teklifimiz var dediler, detay istedim, 46 tl olacak dedi, peki hızda bir artış olacak mı dedim, yok ama isterseniz 16mbps lik kampanyamız da var o da yine aynı fiyat dedi, hızınızı da 16 ya çıkartırız dedi o şekilde oldu. ama 2 haftadır ısrarla arıyorlardı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

quote:

Hocam kusura bakma baya bildirim birikmiş senin mesajı yeni görebildim.

Telefon hariç, yalın olayına da giremiyoruz ev telefonu şart. şuanda kampanyamız yeni bitti, uzatmaya çalışıcam onu da. 17 ya da 19 tl ye yurtdışı dahil bir paket vardı ama dakika detayını şuanda hatırlayamadım 300 diye kalmış aklımda.

şimdi hepsibir mi neymiş öyle bir tarifedeyiz ve malesef 25 tl de telefona veriyoruz.

önce 8mb hattınız için fiyat indirimi teklifimiz var dediler, detay istedim, 46 tl olacak dedi, peki hızda bir artış olacak mı dedim, yok ama isterseniz 16mbps lik kampanyamız da var o da yine aynı fiyat dedi, hızınızı da 16 ya çıkartırız dedi o şekilde oldu. ama 2 haftadır ısrarla arıyorlardı :)

Estafurullah hocam ne kusuru. Bende bugün ikna masasından yalın ücreti dahil 16mbps 50GB AKK 49 tl fiyat aldım. Daha uygunuda yok sanırım.

• bu kotada bişey var abi 17 günde 100 gb nasıl biter ha bide şu var akk 50 gb dün 12 mb gibi bi hızla bağlanırken bugün 2 dizi izledikten sonra hız düştü hız testi yaptım 1.24 mb aradım kotamı öğrenmek için 100 gb dediler hayır bu kota 1 gündemi 50 gb deişti öncesi desen topu topu bu ay 15 dizi izlemişim hepsine hd 40 dk desen 15 gb
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.