Şimdi Ara

TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
7.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://turk.net/16mb_internet_ve_telefon_internet_fiyatina.asp
    Bence iyi fiyat, değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgurler -- 21 Kasım 2014; 15:22:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turk.net gelen şikayetlerin hattı hesabı yokk..ee gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Turk.net gelen şikayetlerin hattı hesabı yokk..ee gerek yok

+1

• Buzmavili kullanıcısına yanıt
    TTNET de öyle ona bakarsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aylardır kullanıyorum bir sefer bile şikayetim olmadı.Tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Ben aylardır kullanıyorum bir sefer bile şikayetim olmadı.Tavsiye ederim..

hocam sorunlarla ilgilenmeleri nasıl
  • Kullanımda sıkıntısı yokta abone olana kadar illallah dedirtiyor.
  • 2 kere düşünün derim. Bir kere abone olduğunuzda iptal ettirmek imkansız gibi bir şey. Uzak durmakta fayda var.
  • Türknet ___ TTnetten kat kat iyi derim,
    TTnetten Türknet e geçtim bir ay oldu, 1 ay içinde 2 kere kopmalar oldu, kopma olduğu anda 0850li hattan bağlanıyorsun saniye sürmeden Teknik destek'e ulaşıyorsun onlarda hemen hatta yeni sinyal verip düzeltiyor,
    Sorunda hat 6-7 mbit kaldırıyor bunlar ara sıra güncelleme ile 16mbit tam verince kaldırmıyor arayınca düzeltiyorlar,
    TTnet te aynı sorunda 15 gün internetsiz kaldığımı bilirim arıza kaydı alıp 2 hafta sonra şimdi modeminizi açık tutun sinyal veriyoruz tamam oldu....
  • 4 aydır kullanıyorum bir şikayetim yok. 16 mbit hız ama bulunduğum yere göre 13,5 mbit hız alıyorum.

bu durum haricinde bir şikayetim yok.
  • Hiç sorun olmadıki hocam.
  • şöyle yılsonuda gelmişken yılsonu hedefleri için servis sağlayıcılar bomba bir kapmanya yapsalarda
    faydalansak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygunluk kişiden kişiye değişir tabi zaten aynı kampanya ttnetde de var. asıl mesele çağrı merkezine ulaşması değil. yalancılar, müşteri memnuniyeti sıfır. Kayınpederimi arayıp zorla ikna edip abone yapmışlar. bize ordu bizde iptal et dedik ama iki hafta oldu fax gönderiyoruz ulaşmadı diyorlar iptal edin diyoruz ilgilenmiyorlar. işine geldiği gibi hareket ediyor. zaten ttnetin alt yapısını kullanıyor. bence ttnet bunlara göre daha kurumsal ve başarılı. zaten çağrı merkezi dediğiniz yerde insan yönetimidir. Konuşmasını bildikten her işiniz çözülüyor. Benim ttnetten hiç bir şikayetim olmadı. Yakınımda olanlar vardı tabi ama onlarında zamanla çözüldü. türknet=

• turknete çok şikayet var.
  • geçen sene burdaki yazılara aldanarak ttneti kapattım bunlara başvuru yaptım 1 ay sözleşme gelmesini internetsiz bekledim 25 e yakın tel aramam oldu hepsi not aldı halledecez dediler tabiki dönüş olmadı 1 ayın sonunda koşarak ttnete gittim 2 günde internetim geldi 2 sene sözleşme imzaladım türknet mi SAKIN SAKIN !!!
  • 5 sene turk.net kullandım kolay kolay bi skıntım olmadı müşteri hızmetlerıne kolay bağlandım gecen sene fiyat bakımından ttnet gectım 2 ay uğraştım hızım 2mb yukarı çıkmadı sonra yazı ıle bizzat kendım gıderek sıkayetler yaparak sonunda zar zor 8mb saıtleyebıldık sozlesmem onumuzdekı ay bıtıyor 51 tl oduyorum ınternet+telefon (konuştukça ode)+vitamin verdilerdi 12ay taahahutlu şimdi ise 60 tl ıstıyorlar aynı pakete turk.net 49 bırde yanında konuşma var bence ıyı tekrar turk.net gecmeyı planlıyorum
  • ya şikayet olmayan kurum mu var??
    önemli olan nasıl çözüm bulduğu. ttnet doymuş kurum, tuzu kuru ama türknet yeni müşteri topluyor, mantıken çözüm bulması daha iyi diyedir düşünüyorum

• Ben başvurdum hat babamın adına gözüktüğü için doping kabul etmedi.

sorna turk.net e babamın adına sozlesme gonderin dedim tekrar benim adıma gonderdiler. 3. kere arayip benim adıma gonderiyorsunuz hala babamın adına sozlesme gonderin dedim dün yine benim adıma gelmiş vazgeçtim.

oturduğum yerde fiber olsa düşünmeden turkcell tv+superonline alacagım ama yok.

dopingden memnunum aslında ama gereksiz telefon parası odemekte sacma turk.netin bu kampanyası iyi fakat calisanları bu cok basit işi bile beceremeyince dusunmeye basladım 5-10 tl için maceraya girmesem mi diye.
  • Ben turknetin çok eski abonelerinden birisiyim. ilk 2007 yılında kendilerinden hizmet almaya başlamıştım. tabi o yıllarda 1 mbps 4 gb kotalı adsl internet tarifesini kullanıyordum. o yıllarda teknik sorunlarla karşı karşıya daha çok kalıyorduk. kısa aralıklı internet kesintileri gibi. tabi müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı açtırdığımda sorunu hallediyorlardı.
    bir ara ttnet firmasına geçtim cazip bir kampanya sunmuşlardı. ttnet'deki kampanya süresi bittikten sonra ben tekrar arayışa geçtim.
    sonra türknet'in bu kampanyasına rastladım. hemen araştırıp inceledikten sonra bana cazip geldiği için başvuruda bulundum.
    şuan verdikleri hizmetten memnunu. bir sorunla karşılaştığımda müşteri hizmetlerinden çözebiliyorum. ortalama sorun çözmeleri 2-3 günü buluyor. tabi kendilerinin çözemediği çok ciddi bir sorun olması durumunda bu süre otomatik olarak artacaktır. sonuçta türk telekom konuyla ilgileniyor.
    abonelik sürecinden bahsetmem gerekirse benim internet ve sabit telefon geçişi 6 iş günü sürdü. bu süre içerisinde ikikere sözleşme gelip gitmeside oldu. tabi bu sözleşmenin gelip gitme süreci benden kaynaklıydı. bunun dışında bir sorun olmadı. .
    şuana kadar beni çevremden 10 kişiye yakın arkadaşım geçti. onlarada sorular yönelttiğimde memnun olduklarını belirtiyorlar.
    ben kendi adıma tavsiye ederim. sonuçta türk telekomun alt yapısını veren bir internet servis sağlayıcısı. buna göre kararınızı verip bu firmaya geçebilirsiniz.
    şimdilik aktarabileceğim bilgiler bunlardan ibaret.

• Ben de 4 yıldır kullandığım (annemlerin evi) superonline fiber'i bırakıp adsl turk.net'e geçtim. superonline aslında iyiydi ama telefon hizmeti vermiyordu. ben de biraz araştırdım, en uygun turk.net gibiydi. zaten telefona en az 17 lira veriyorum. 50 lira da internet. totalde 65 tl. turk.net'in kampanyasıyla 50 liraya iniyor. henüz birkaç hafta oldu, ilk günlerde biraz problem çıktı, birkaç gün acaba vaz mı geçsek diye düşünmedim değil. ama sonra herhangi bir şikayetimiz olmadı.

ttnet daha doğrusu turk telekom altyapısını kullandığı için şikayet olduğunda zaten ttnette de şikayet oluyordur.

diğer evde (kendi evimde) superonline adsl kullanıyorum. onda da bazen internetin gittiği oluyor. şikayete cevap verme süresi de turk.net'le aynı bence. hepsi birbirinden kötü ama tabi en iyisi superonline sanırım.

şimdi kendi evimdeki superonline'da 24 aylık taahhütlü 59 tl ye geliyor. onu da turk.net'e çevirmeyi düşünüyorum. turk.net abone olurken de önceki taahüt bozmanızın 100 lirasını karşılıyoruz dedi. bu kampanyası hala devam ediyorsa superonlien taahütümü bozup türk.net'e geçsem 24 ay için 50-100 lira arası bir karım olucak sanırım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.