Şimdi Ara

TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
7.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turknet ile ilgili en ufak sorunum bile olmadı. bu adamlar taşeronlar. turk telekom hizmeti nasil getiriyorsa öyle sunuyorlar. şebekeden kaynaklanan sorunlarda muhatab turk telekom..
  • turk nete başvurdum 7 gündür sözleşmem gelecek. 4 defa aradım hala yönlendirecekler. ya çok yoğunlar yada yeni müşteri istemiyorlar.
    49 tl ye başka yalın internet varsa onu arayacağım.
  • TTNet iptal etmek istedim sabit 52₺ 50GB kotalı teklif ettiler yalın internet kabul ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyan -- 12 Kasım 2014; 15:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı TTNete ait, Firmalar toptan fiyata TTNetten hizmet alıyorlar ama TTNetin liste fiyatları diğer firmaların fiyatlarından pahalı. Sırf TTNete gıcıklığına 1Ekimde TurkNete geçtim. Ayda 49'a 16Mbit internet + 3000dk(Cep Hariç) sabit telefon kullanıyorum. Ttnet bundan iyi fiyatları ancak ikna ya da iptal yoluyla veriyor.
    Hazır müşteriyi kerizleyen TTNete gıcıklığına Turknete geçin arkadaşlar. Ben geçtim memnunum. Bu fiyattan hem TTnet hem de Turknet kazanıyor. Fiyat indirmeyen ttnet daha fazla kazanmasın.
  • valla bizim abiyide aramışlar 16 mbit hız + ayda 3000 dk telefon heryöne toplam = 50 tl mersin123 cep hariç yazmış.

birde 24 ay boyunca bu fiyat diyor. bende tereddüt ettim. ttnet alt yapısı kullanıyor sonuçta

ayrıca ttnet telefon dahil toplam 50 tl ye bu paket gibi paket veriyormu ben göremedimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Altyapı TTNete ait, Firmalar toptan fiyata TTNetten hizmet alıyorlar ama TTNetin liste fiyatları diğer firmaların fiyatlarından pahalı. Sırf TTNete gıcıklığına 1Ekimde TurkNete geçtim. Ayda 49'a 16Mbit internet + 3000dk(Cep Hariç) sabit telefon kullanıyorum. Ttnet bundan iyi fiyatları ancak ikna ya da iptal yoluyla veriyor.
    Hazır müşteriyi kerizleyen TTNete gıcıklığına Turknete geçin arkadaşlar. Ben geçtim memnunum. Bu fiyattan hem TTnet hem de Turknet kazanıyor. Fiyat indirmeyen ttnet daha fazla kazanmasın.

aynı mantıkla yaklaşık 1 ay önce geçtim...ttnet de internete girememiştim.. arızaya bakmak için kapınıza gelirsek ücretlendirme miktarı şudur dedi...o gün geçmeye karar verdim.hem toplamda 80-90 lira civarı para ödüyorsun hem de ayrıca seni öpmeye kalkıyor...

• Cep konuşmaları dahil değil, ücretsiz modem de vermiyorlar. Bunlar olsa TTNet nal toplardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

TTNet iptal etmek istedim sabit 52₺ 50GB kotalı teklif ettiler yalın internet kabul ettim

Fiyat bilgisi için teşekkürler. Peki ya taahhüt ? 12 ay ? 24 ay ?
  • 12 ay
  • Modemin isteğe bağlı olması bence daha iyi. Modem bedava diye bir şey yok zaten. Onu fiyat içine mecburen yerleştirecekler. Çoğumuzun evi modem çöplüğüne döndü. Ayrıca 50 liralık modemi taahhütten cayarsan 150-200 liraya sana iteliyorlar. Şahsen modemsiz olması benim işime geldi. Evde zaten modem var.
  • Sabit telefonu nasıl taşıyorlar? SIP telefon mu kullanılıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutytu

Sabit telefonu nasıl taşıyorlar? SIP telefon mu kullanılıyor?

telefonu taşıma olayından herhangi bir şekilde etkilenmiyorsun. sadece fatura artık telekom'a ödenmiyor o kadar. yoksa elindeki kullandığın telefon yine aynı telefon, numara yine aynı numara, hatta tarifeler bile telekom'un kampanyasız herhangi bir tarifesi ile aynı gibi.
  • 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. müş. hizmetleri yeteri kadar ilgili. hızla ilgili bi kaç kez sorunum oldu halletmeye çalıştılar. yani piyasada dönen şikayetlerin hiç biriyle karşılaşmadım. ilk abone olunca korkmadım desem yalan olur ama şimdi rahatım
  • 2 aydır kullanıyorum bende. geçen ay sorun yaşadım bağlantıda. 10 gün internetsiz kaldım. ancak 10 günlük süre için indirim yaptılar faturada. müşteri hizmetleri genelde ilgili bir firma.
  • bende smile dan turknete geçtim hız ne hikmetse iki kat daha hızlı.smile 700kb ile indirirken turknet 1.2mb ile indiriyor.
  • Arkadaşlar ben de bu kampanyaya başvurdum fakat modem istemedim pahalı geldi(120 tl) Tavsiye edebileceğiniz sorun çıkartmayacak, kaliteli bir modem var mı? En uygun nereden bulabilirim?
  • Bir kaç saat önce konuştuk bu kampanyayla ilgili müşteri hizmetleriyle, mail atacaklardı sözleşmeyi ama gelmedi halen. Sözleşmeyi ya da linkini gönderebilecek olan var mı arkadaşlar ?
  • Bende ev telefonu yoktu onu da bağlayacaklar. Cumartesi imzaladım ggönderdim sözleşmey. Acaba kaç günde telefonu bağlayıp interneti açacaklar bakalım?

• DonanımHaberden birinin vasıtasıyla 34,90 TL ye Turkcell Superonline internet bağlatmıştım eve. Fiyatı haricinde memnun olduğum söylenemez
     TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL

Modemin arayüzüne baktığımdada max. 2999 kbps (3 mbps) hız alabilirsin diyor. Acaba turknete geçsem bu değer değişirmi
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    bu resimden bahsediyorsan max 3 alabilirsin yazmıyor. şuan modeme gelen hız 3.. muhtemelen AKK yüzünden hızın 3'e düşürülmüş.

turknete geçersen bir şey değişmez kaç alabiliyorsan onu alırsın yine.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.