Şimdi Ara

TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
7.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet mevcut kullandığım superonlilne taahhüt cezasını ödüyormu acaba bir ara öyle bir şeyler vardı şimdide varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekemen

Ne kadar sürdü geçişin? Geçiş sırasında kaç gün internetsiz kaldın?

Telefonla geçiş başvurusu yapıp bağlanana kadar 10 gün geçti. Ttneti kapattırmadım turknet işi yapıyor ve bağlanana kadar ttneti kullanmaya devam ettim. En fazla yarım saat net yoktu.
  • Beni de ttnet aradı bugün 5 kez (ilkini açmadım; 2. ve 3.de farklı bayanlar aynı şeyi söylediler 4. ve 5.de yine açmadım): taahhütünüz bitiyor; 24 ay sözleşme ile interneti 53den verelim 20mb fiber 75gb akn'li.

Ayrıetten ev telefonu da kullanılıyor ayda ortalam 25 TL telefon faturası ödüyoruz. Ne yapsak ki?
  • Bugün telefonum bağlandı numara verildi. Bakalım interneti ne zaman açacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nası numara verildi, telefon numarası değişiyormu ki??
  • başlığı düzelt istersen 50tl yap, 99kuruşu unutmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

nası numara verildi, telefon numarası değişiyormu ki??

Benim telefon da yoktu

• Kullananlar bir sorum var ben ttnette yalın kullanıyordum şimdi turknete geçer isem telekom dan telefon hattı mı açtırmam gerek yoksa turknet in kendi telefon hattına mı abone olmam gerek.

Bu 49 tl içinde telefon olarak kullanmadan sabit ücret geliyor mu?

şimdiden teşekkürler.
  • Beyler acaba taahhüt tutarı karşılıyorlar mı ? Biliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alanis61

Beyler acaba taahhüt tutarı karşılıyorlar mı ? Biliyormusunuz ?

100 TL ye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Bende TurkNet'e başvuru sürecimi yazayım buraya herkes bilgi sahibi olsun.

1.) 11.11.2014 sabahı 02127033018 i arayarak Turknet 16 mbit'e kadar 50 gb akn +3000 dk konuşma, aylık 49 tl. lik pakete başvurdum.
    TTnet adsl kullanıyorum, başvururken sordum adsl mi kapatmama gerek olmadığını onlar halledeceklerini ve hiçbir nakil kapatma... vb. isimde ücret tahsil etmeyeceklerini söylediler.
    Faturamı adresime posta ile istersem her ay 50 kuruş ücreti olduğunu söylediler gerek yok yazıcımdan çıkartırım dedim.
    Telefonuma abonelik evraklarını kargoya verdiklerini söyleyen, nüfusumu yanımda bulundurmamı, fotokopisini kargo yetkilisine vermemi söyleyen mesaj geldi.
    12.11.2014 kuryeden aradılar ve yanımda nüfusumu ve nüfus fotokopimi bulundurmamı söylediler adresimi doğruladılar ve yarın adresime geleceklerini belittiler.
    0850 288 80 80 i arayıp online işlem merkezi kullanıcı adımı ve şifremi aldım online işlem merkezi ne girdim.

2.) 13.11.2014 abonelik evraklarını kargo arayıp getirdi, 7-8 yeri imzaladım mavi sözleşme formu bende kaldı.
    17.11.2014 tarihinde aradım 7 dakika telefonda bekledikten sonra müşteri temsilcisine aboneliğim ne zaman başlar diye sordum kontrol etti en geç 8 gün içinde internetiniz açılır cevabını aldım.

Gelişmeler yaşandıkça buraya ekleyeceğim

Ttnet hakkındaki yorumumu şuraya yazsam direk hesabım silinir, o derece adi bir firma...
    Müşteri hizmetlerinin kurduğu cümleyi söylüyorum;
    Ben: İnterneti kapattırdığım zaman faturayı üç ay içerisinde ödenmesi lazım dediniz fakat aradan daha iki ay geçmedi avukata vermişsin, üstelik hiç bir uyarı yapılmadan
    Müşteri Hizmetleri: Efendim o firmanın müşterisi iseniz öyle yoksa iki ay içerisinde ödenmesi lazım. Fakat sizin firma ile hiçbir bağınız kalmamış o yüzden böyle...

Yani kısaca gider ayak biz bir çıkalım sana olmuş. Neyse Allah ından bulsunlar, gerekirse çoluğundan çocuğundan çıksın o para

• 6 aralık'ta ttnet'ten tahhütüm bitiyor. babamı arayıp alavere dalavere ile şirket hattına geçirmişler, sonuncusu 4 mayıs'ta olmak üzere sayısız şikayet bıraktım, türk telekom müdürlüğü ile görüştüm, dilekçe doldurdum, bimer'e 2 kez başvurdum hepsini bir şekilde def ettiler. inanır mısınız hala ttnet çağrı merkezini arayınca 4 mayıs 2014'te bıraktığınız kayıtla ilgili inceleme devam etmektedir diyorlar. şirket hattına geçirdikleri için 8 mbps'e kadar (5'i ancak görüyor) 50 akn'li interneti 73 tl'den kullanıyoruz, en az 25 tl de ev telefonu geliyor, nereden baksan 1000 tl'ye patlıyor bana. ve ahtım var bu süre bitince ttnet'i kesinlikle sileceğim.

türknet hakkında şikayet var diyenler bir de dönüp ttnet'e baksınlar. babamın adına sahte imza atan, hiçbir onay verilmediği halde işyeri tarifesine geçiren ve 1 ay internet hizmetini kesintiyle veren bir şirket. bu kampanya oldukça güzel görünüyor, ne kadar kötü olabilir ki? ttnet'ten en azından on kat iyidir. bölgemde fiber, uydunet gibi başka sağlayıcı olsa kesinlikle ona geçeceğim ama lanet olsun ki bu memlekette küçük şehirde yaşıyorsan hiçbir imkanın olmuyor. istanbul'da kendi evimde kullandığım 24 mbps vdsl yalın internetten ne kadar memnunsam babamın evidne 1980 senesidnen beri açık telefon hattım ve 2005'ten beri açık olan internetimden de bir o kadar memnuniyetsizim. biraz daha bakınayım da büyük ihtimal bu kampanyaya geçeceğim.

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Aman gözünüzü seveyim bana TTnet demeyin, TTnet hakkındaki düşüncelerimi buraya yazsam 10 yıllık donanım haber forum üyeliğim süresiz banlanır. TTnet satılmadan önce böyle değildi satıldıktan sonra böyle oldu.
  • Bugun bende 49.99 luk tarifeye başvurdum hayırlısı bakalım.
  • Hic bulasmayin derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

TTNET de öyle ona bakarsan

Turknet ile kıyaslarsan ttnet canavar

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Bugun bende 49.99 luk tarifeye başvurdum hayırlısı bakalım.

Geçen hafta perşembe günü telefonla anlaştık cumartesi evraklar geldi kapıda imzaladım kurye aldı götürdü. Dün telefon açıldı bugün internet verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Geçen hafta perşembe günü telefonla anlaştık cumartesi evraklar geldi kapıda imzaladım kurye aldı götürdü. Dün telefon açıldı bugün internet verildi

BEn yalın kullanıyorum yine de telefonluya geçeyim dedim 3000 dakika olması avantaj.

Bende bugun anlaştım en kısa sürede kargo gelecek dedi maksimum 12 gün dedi sizin yalın hattınız zaten var çokta uzun süreceğini sanmam dedi.

Hızınız nasıl test ettiniz mi kopta takılma durumları nasıl modem değerleriniz paylaşabilirmsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

BEn yalın kullanıyorum yine de telefonluya geçeyim dedim 3000 dakika olması avantaj.

Bende bugun anlaştım en kısa sürede kargo gelecek dedi maksimum 12 gün dedi sizin yalın hattınız zaten var çokta uzun süreceğini sanmam dedi.

Hızınız nasıl test ettiniz mi kopta takılma durumları nasıl modem değerleriniz paylaşabilirmsiniz.

Bağlantı Durumu Bağlı değil
    Bağlantı Tipi Ethernet
    Hat Modu N/A

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+
    Gelen Giden
    Hız 0 0

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 7235 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 7948 1161
    SNR Sınırı (dB): 8.1 18.9
    Hat Zayıflaması(dB): 38.5 22.0
    Güç (dB): 19.6 12.1
    bunlardan anlamam dostum bana bu değerleri açıklayabilirmisin?

• değerlerin normal .

snr değerin ucu ucuna 8.1 in altına düşerse kopma olur. Hat zayıflaması da

ortalama değerlerde ulaşılabilir hızın 8 mbite yaklaşık ama santrale uzaklığın var ondan daha fazla hız alamazsın.

Kopmadığı sürece sorun yok indirme anındaki hızın kaç hiç indirme yaptın mı?

İndirme anına kopmaz ise sorunsuz kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 21 Kasım 2014; 19:03:41 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.