Şimdi Ara

TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
7.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edirneli86

değerlerin normal .

snr değerin ucu ucuna 8.1 in altına düşerse kopma olur. Hat zayıflaması da

ortalama değerlerde ulaşılabilir hızın 8 mbite yaklaşık ama santrale uzaklığın var ondan daha fazla hız alamazsın.

Kopmadığı sürece sorun yok indirme anındaki hızın kaç hiç indirme yaptın mı?

İndirme anına kopmaz ise sorunsuz kullanırsın.

idm ile airtiesin sitesinden dosya indirdim 830 kb hız ile indirdi. modemim 5650 bu arada.
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    gayet güzel görebileceğin en yüksek hız 850-875 arasıdır belki gece 900.
  • quote:

Kampanya 16 mbite kada. Bu hat ile alabileceğim maksimum hız bu mu? Yapabileceğim bişey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Kampanya 16 mbite kada. Bu hat ile alabileceğim maksimum hız bu mu? Yapabileceğim bişey var mı?

Malesef ulaşılabilir hız 8192 olursa 8 mbit net alıyorsunuz sizin ki 8 mbit e bile ulaşmıyor diye gördüm 7 bin küsür ondan çok zorlayamazsınız.

Kısacası ttnetin dili ile soylemek gerekirse sizin orda ultranet altyapısı yok.

Kopmadan bunu kullanıyorsanız boş verin 8 mbit te olsa 50 tl sonuçta.

Edit: tekrar baktımda 11 mbite yaklaşıkta olabiliyor ama çok zorlarsanız hat değerleri bozulur elinizde alanıda kaybedersiniz.

İsterseniz müşteri hizmetlerini arayın ulaşılabilir hızım 11 mbit e yakın niye 7 küsür geliyor deyin onlar açıklar belki artırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 21 Kasım 2014; 19:40:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Malesef ulaşılabilir hız 8192 olursa 8 mbit net alıyorsunuz sizin ki 8 mbit e bile ulaşmıyor diye gördüm 7 bin küsür ondan çok zorlayamazsınız.

Kısacası ttnetin dili ile soylemek gerekirse sizin orda ultranet altyapısı yok.

Kopmadan bunu kullanıyorsanız boş verin 8 mbit te olsa 50 tl sonuçta.

Edit: tekrar baktımda 11 mbite yaklaşıkta olabiliyor ama çok zorlarsanız hat değerleri bozulur elinizde alanıda kaybedersiniz.

İsterseniz müşteri hizmetlerini arayın ulaşılabilir hızım 11 mbit e yakın niye 7 küsür geliyor deyin onlar açıklar belki artırır.

Bulunduğum yer türkiyenin başkenti ve Türkiyenin en büyük ilçesi olan Keçiören merkez. Yazıklar olsun

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Yerin büyük olması daha sıkıntı sizin bağlı olduğunuz santral ve portlarda yoğunluk varsa değerler düşüyor ona uygun olan hızı veriyorlar.

Sağolsun türk Telekom hizmet yapıyoruz diyorda bu halk bir şey göremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Buradaki yorumlara bakıyorumda ttnet sütten çıkmış ak kaşık sanki adamlar 1 ay içinde 2 defa modemime giriş yapıyor girdiğim mac adresleri siliniyor modem arayüz şifresi değişiyor sonra bana nöbetteyken mesaj geliyor wifi şifreniz .... olmuştur şeklinde. ayda 2 günümü bunlara veriyorum mac adreslerini tek tek topla modem şifresi wifi şifresi mac adresi girişleri vs.. ttneti aradım bu yaptığınız ceza kanununa göre suçtur benim modemime benden izinsiz giriş yapıyorsunuz dedim, ilk cevap sizden sözlü onay aınmış kayıtları var 2. aramalarında size böyle birşey söylenmemiş ses kayıtlarını dinledik zaten bizde sizin modeminize müdahalede bulunmadık 3. aramalarında modeminiz bozuk kendini resetliyor bizde bilgileri giriyoruz vs bu kadar karaktersiz bir firma ile turkneti karşılaştırıyorum turknet daha cazip geliyor

Bendede aynı problem var 2 ay ugrastım 10 kere aradım, geri dönüş bile yapamadılar.
    en son BTK ya şikayet ettim ve modemimi değiştirdim. şikayetler artmazsa cezada yemezler.

• 8mbitlik TTnet kullanıyorum.
    Ayda 47 tl internete ve 25tl de sabit telefona ödüyorum.
    internet tahüdüm bu ay bitti. Turk net e baş vurdum.

Oldukça hızlı. web sitesine tel no yu bıraktım. 1 saat sonra geri aradılar. Sabah 9 da sözleşmeyi UPS kargo ile göndermişler.

Sözleşme P.tesi elimde olacak. Bakalım anormal bişey olursa buraya yazarım
  • bu ülkenin insanları olarak biz heryerde paramızla rezil olmak zorundayız galiba.

şu 2 sayfayı okuduktan sonra, net bağlatmaktan yine vazgeçmek üzereyim

yazıklar olsun. nasıl bir düzen nasıl bir kanun nasıl bir sistem bu anlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.secim -- 22 Kasım 2014; 18:43:52 >
  • pazartesi ye benimde sözleşmeyi getireceklermiş bende ttnetteki hattı iptal ettirecem hayırlısı bir yola girdik bakalım.
  • TurkNet'ten korkmayın arkadaşlar. Hız konusunda servis sağlayıcının önemi yok, altyapı önemli. TTnet'i zengin etmektense TurkNet'le daha ekomomik kullanılabilir. Sadece ilk abonelik süreci biraz uzun sürebiliyor. Ondan sonrası için bir sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11.2014 tarihinde 16 mbit'e kadar 50 gb akn +3000 dk aylık 49 tl. lik pakete başvurdum 20.11.2014 tarihinde internet açıldı .

Daha yeni bağlandı ama Turknetten memnunum, tam 16 Mbit bağlantım oldu (Ds Rate (Kbps) 16379) Du meter adında anlık internet indirme hızını ölçen program var yabancı web sayfalarında youtube da yüklenirken 14-15 mbps (15mbit) hızları görüyorum bu hızlarda en uzun web sayfa sı yüklenmesi 1 saniyeden kısa sürüyor, youtube 1080p videoları bile takılmadan izlemek şahane :) arada donanım haber forumları çöküyor sayfa gelmiyor o an başka bir web sayfasını yarım saniyeden az bir sürede açarak sorunun donanım haberde olduğunu anlıyorum. Ttnet de kopmalar yaşıyordum Turknette hiç internetim kopmadı. Ttnet altyapısı kullanılıyor diyorlar ama benim ttnette pingim daha düşüktü. Evet, ttnette 80-90 pingle oynadığım online oyunları o türknet te 100-110 pingle oynuyorum. Türknette pingim niye arttı anlayamadım henüz. Sabahları 90 pinge düşüyor turknet akşamları 100 120 ms ping oluyor. ttnette oyunlarda 1-2 saniyelik donmalar oluyordu turknette ping yüksek ama 3 gündür hiç donma olmadı. Ping niye arttı sizce?

• Müşteri hizmetleri ile bügün görüştüm memnun kalmazsanız 14 gün için iptal edebilirsiniz dediler...
  • Simdi aradım, sözleşmeyi mail ile gönderecektiniz ne oldu? Vazmı geçtiniz diye, dayanamadım pes ettim arkadaş; 1 dakika sessizlik sonra 2 dakika hafif müzik sonra yine aynı. bi söyle hepimiz meşgulüz şu kadar bekleme süren var bu sıradasın vs vs..
    Başlarken yamulduk.
     TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL

• BEnim sözleşme geldi imzaladım geri gitti. Sonda ttneti kapatmaya gittim görevli bayan bizde aynı fiyata internet verirdik dedi geçti artık dedim kapattırdım.
  • Türknet e geçtim, Bende Turknet de ping sorunu yaşıyorum bu ping yüksekliği online oyunları çok etkiliyor, şikayet ettim bilindik bizim altyapımızda sorun yok sorun sizde gibi şeyler söylediler bende sorun yok 7 gün önce tt nette en fazla 80 ping oluyordu diyorum şimdi en az 150 diyorum anlamıyor. Turknetin fiyatı hızı her şeyi çok güzel fakat, Herkese söylüyorum, Online oyun oynayacaksanız Türknet e GEÇMEYİN. Herkezde Ping sorunu var
  • benim ping değerlerim 14 ile 26 arasında.

• Geçen Salı sözleşmem ellerine ulaştı ve bu salı internetim de telefonum da bağlandı. Yalnız bu süre zarfında 2 günde 1 arayıp ne durumda başvurum, acele olmasını rica ederim şeklinde tacizde bulundum müşteri hizmetlerini. 1 hafta makul süre bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunistanbul

Geçen Salı sözleşmem ellerine ulaştı ve bu salı internetim de telefonum da bağlandı. Yalnız bu süre zarfında 2 günde 1 arayıp ne durumda başvurum, acele olmasını rica ederim şeklinde tacizde bulundum müşteri hizmetlerini. 1 hafta makul süre bence.

Bir hafta sürmesi banada normal gibi geldi. sonuçta sadece internet taşıma işlemi yapılmıyor. bunun yanında türktelekom'dan turknete sabit telefon taşımasıda yapılıyor.
    şuan internetinizden memnunsunuzdur işallah?

• Bugün turkcell superonline başvurdum. Öğrenci adsl 16mbit limitsiz modem bağlantı ücreti dahil 12 ay taahhütlü 59tl.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.