Şimdi Ara

TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
7.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iptal etmek için 1 haftadır uğraşıyorum bugün en sonunda 7 gün içinde iptal edilecek mesajı aldım. turknet mi iki kez düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

bu resimden bahsediyorsan max 3 alabilirsin yazmıyor. şuan modeme gelen hız 3.. muhtemelen AKK yüzünden hızın 3'e düşürülmüş.

turknete geçersen bir şey değişmez kaç alabiliyorsan onu alırsın yine.

indirme hızım 250 350 kbps arasinda geziyor genelde.
    Akk yi aşıp hız dusumune gidilsede bu hiz anormal degilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcıadam K kullanıcısına yanıt
    hocam btk nın sitesine yazın böyle durumlarda. Direkt çözüme kavuşur merak etmeyin
  • Benimde sözleşme yeni bitmişti, ttnet e geçtim , 51 TL , 16 mbite kadar sınırsız + ttnet alo
  • evde kullanacak kimse olmadığı için zaten aylardır boşa para ödediğimiz hiç kullanılmayan aboneliği iptal ettirmek için geçen yıl taahhüt sonunda aboneliği yenilemek istemiyorum diye turk.net'i 1 ay önceden aradım, fax çektim, e-mail attım. son gün arayacaksınız, önceden talep alamıyoruz dediler. son gün aradım, iptal edemeyiz bugün 1 ay daha kullanacaksınız, bu gece 12de bitiyor taahhütünüz. 12den önce iptale derseniz taahhütü bozmuş olur ceza ödersiniz, 12yi geçince de otomatik bir ay uzuyor bir şey yapamayız sistemimiz böyle dediler. abartısız bir gün içinde 10 kişiyle konuştum. belki 2-3 saat sürdü toplam telefon konuşması. tutturmuşlar bizim sistemimiz böyle diye. ben de sizin sisteminiz beni ilgilendirmez iptal edin, beni zorla bir ay daha ödemeye zorlayamazsınız diyorum,anlatamıyorum. kavga gürültü en sonunda iptal ettirdim ama 5 yıl yaşlandım. mafya gibiler. sisteme girdin, çıkamazsın gibi. son telefon görüşmem 1 saat falan sürmüştü. bir de kelime oyunlarıyla benden kurtulmak için tamam kapatıyoruz onaylıyor musunuz diyorlar tamam desem taahhütten önce çıktım diye ceza faturası gelecek. soruyorum ceza gelecek mi diye evet diyor. çıldırtmışlar beni. yazarken gene sinirlendim o derece:)

• Zamanı bol sinirleri çelik gibi gamı tasası olmayan arkadaşlar varsa versinler taahhütü. Geçen ayın 17 sinde başladım hizmet alamadım arızalar şikayet üstüne şikayet daha yeni döndüler. 1 ay 2 gün sonra şimdide kullanmadığım günleri parasınıda üstüne vurmuşlar fatura çıkmış. Şimdi şikayet etsem bi 1 ay daha beklerim heralde. Kanser olmak isteyenlere hayattan beklentisi olmayanlara tavsiye edilir.
  • Benide az önce aradılar türknetten, bu kampanyayı sundular. Fakat burdaki yorumları okuyunca korktum gerçekten, ttnet ede tamam demiştim ama sözleşme imzalamamıştım daha.

Kararsız kaldım şimdi, sizce ttnetemi dveam ediyim arkadaşlar ?

ttnetten sınırsız net 16 mbite kadar + ttnet alo 52 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGzgnr

Benide az önce aradılar türknetten, bu kampanyayı sundular. Fakat burdaki yorumları okuyunca korktum gerçekten, ttnet ede tamam demiştim ama sözleşme imzalamamıştım daha.

Kararsız kaldım şimdi, sizce ttnetemi dveam ediyim arkadaşlar ?

ttnetten sınırsız net 16 mbite kadar + ttnet alo 52 tl idi.

3-5 lira için rezillik çekmek istersen sen bilirsin...
  • Dsmart net için de bu tür olumsuz yorumlar olmuştu ancak 4 senedir Dsmar net 'liyim. Oldukça memnunum.

1 yıllık sözleşmem Ocakta biteceği için bu gün aradılar ve 1 yıllık sözleşmeyi kabul edersem sınırsız 8mbit için 45tl teklif ettiler. Ancak kabul etmedim. Ben de ya Vodafone Net'e ya da Türk Net'e geçeceğim.
  • Ben 1.5 aydır kullanıyorum, herhalde bunda da kota var, bir süre indirmeleri 1 mb üstü hız ile yapıyor, sonra 250 kbı falan geçmiyor. Türknet'e geçtiğimden beri fatura ödemedim, fatura ödeme noktaları neresi yine gidip ttnetten falan mı ödüyoruz yoksa?
  • Arkadaşlar benim imzaladığım sözleşme merkeze ulaşmış. turknet ev telefonu bağlamaya kaç gün içinde ekip gönderir başına gelen var mı

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    son 1 yıldır Dsmart net kullanıyorum 8 Mbit e kadar limitsiz 35 Tl ödüyordum geçen ay bitti sözleşme aradım iptal için önce 1 ay ücretsiz teklif ettiler kabul etmedim sonra 2 ay ücretsiz teklif ettiler kabul ettim Kasım Ve Aralık ücretsiz kullanacağım.Aralık sonu tayin durumum var onun için nakil sıkıntısı şikayetlerini çok okuduğumdan iptal etmek istemiştim adres düzgün verilirse sıkıntı olmaz dediler. Aralık sonu tayin durumuna göre ve verecekleri teklife göre bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Turk.net gelen şikayetlerin hattı hesabı yokk..ee gerek yok

hocam hattı kelimesini bilerek mi kullandınız normalde haddi hesabı yok diye biliyorum ben o deyimi

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    haddi olacak tabiki,sinirli bi şekilde yazdım ondandır..Teşekkürler :D
  • Bende TurkNet'e başvuru sürecimi yazayım buraya herkes bilgi sahibi olsun.

1.) 11.11.2014 sabahı 02127033018 i arayarak Turknet 16 mbit'e kadar 50 gb akn +3000 dk konuşma, aylık 49 tl. lik pakete başvurdum.
    TTnet adsl kullanıyorum, başvururken sordum adsl mi kapatmama gerek olmadığını onlar halledeceklerini ve hiçbir nakil kapatma... vb. isimde ücret tahsil etmeyeceklerini söylediler.
    Faturamı adresime posta ile istersem her ay 50 kuruş ücreti olduğunu söylediler gerek yok yazıcımdan çıkartırım dedim.
    Telefonuma abonelik evraklarını kargoya verdiklerini söyleyen, nüfusumu yanımda bulundurmamı, fotokopisini kargo yetkilisine vermemi söyleyen mesaj geldi.
    12.11.2014 kuryeden aradılar ve yanımda nüfusumu ve nüfus fotokopimi bulundurmamı söylediler adresimi doğruladılar ve yarın adresime geleceklerini belittiler.
    0850 288 80 80 i arayıp online işlem merkezi kullanıcı adımı ve şifremi aldım online işlem merkezi ne girdim.

2.) 13.11.2014 abonelik evraklarını kargo arayıp getirdi, 7-8 yeri imzaladım mavi sözleşme formu bende kaldı.
    17.11.2014 tarihinde aradım 7 dakika telefonda bekledikten sonra müşteri temsilcisine aboneliğim ne zaman başlar diye sordum kontrol etti en geç 8 gün içinde internetiniz açılır cevabını aldım.

3.)20.11.2014 tarihinde internet açıldı modemde 16 mbit hızı gördüm henüz interneti detaylı inceleyemedim. "Ds Rate (Kbps) 16379" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srabonn -- 21 Kasım 2014; 18:49:27 >

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Hyr normal

• Bugün itibariyle bu tarifeye geçtim. 16 mb alıyordum ttnetten. bana düzgün uzatma teklifi sunmadılar ben de siz misiniz tok satıcı oldunuz geçtim bu tarifeye. Hızım yine aynı turknette. Şimdilik bir sıkıntı yok.
  • Ttnet mh aradı bugun. İnternet süresi aralıkta bitiyor, yeni tarife 59.90 diye. Napsam bilemedim. Geçsem mi turknete? Bir de digiturk + internet kampanyaları var, yararlanan varsa tecrübeleri neler?
  • Buradaki yorumlara bakıyorumda ttnet sütten çıkmış ak kaşık sanki adamlar 1 ay içinde 2 defa modemime giriş yapıyor girdiğim mac adresleri siliniyor modem arayüz şifresi değişiyor sonra bana nöbetteyken mesaj geliyor wifi şifreniz .... olmuştur şeklinde. ayda 2 günümü bunlara veriyorum mac adreslerini tek tek topla modem şifresi wifi şifresi mac adresi girişleri vs.. ttneti aradım bu yaptığınız ceza kanununa göre suçtur benim modemime benden izinsiz giriş yapıyorsunuz dedim, ilk cevap sizden sözlü onay aınmış kayıtları var 2. aramalarında size böyle birşey söylenmemiş ses kayıtlarını dinledik zaten bizde sizin modeminize müdahalede bulunmadık 3. aramalarında modeminiz bozuk kendini resetliyor bizde bilgileri giriyoruz vs bu kadar karaktersiz bir firma ile turkneti karşılaştırıyorum turknet daha cazip geliyor

• Uwais kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sürdü geçişin? Geçiş sırasında kaç gün internetsiz kaldın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.