< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet üzerinden satın aldığım Zyxel modem eridi!!! (3. sayfa)
-
-
neden tekrar çalıştırıp kullanmaya devam ediyorsunuz anlamış değilim. yangın çıkarsa; modem, modemin bağlı olduğu priz, yakınlarında bulunan elektronik ne varsa yakar geçer. kötü bir sigorta kullanıyorsanız daha vahim sonuçları olabilir. canınıza kıymet veriyorsanız lütfen modemi kullanmayı bırakın.
-
3B yazıcılarda kullandığımız PLA'lar 100 derecelerde yumuşamaya başlıyor ama son kullanıcı ürününde bu kadar dandik malzeme kullanılmaz. ABS de öle sukoy vermez.
Cidden iç kaynaklı bir erime varsa cihazda, o bölgeye yakın bir elektronik komponentte bir sıkıntı vardır, ark falan oluşturuyordur içeride diyeceğim ama o ark anakartı çoktan öldürürdü. Modemin içinin açılması lazım olayın iç yüzünün öğrenilmesi için...
-
Turknet alınmasın ama gördüğüm en rezil modemlerden biri olabilir. Yani küçük bir şirkete, bakkala vs verilecek bir modem ama ev kullanıcılarına satan aklınızı seveyim. Modemin restart süresi hiç abartmıyorum 5 dakika. 98 yıllarında daha hızlıydı diye düşünüyorum.
-
Ufo tarzı infrared ısıtıcı kullanılıyorsa bu tarz erime problemleri olabiliyor. Bir tanıdığın laptop ekran çerçevesi ve arkası yamulmuştu o yüzden.
-
-
bu tarz şeyler genelde kullanıcı hatasıdır o modemi o hale getiricek kadar kart ısınması olsa ortada zaten ilk önce kart kalmazdı
muhakkak ya güneş yedi ya ısıtıcı mısıtıcı bişeyler oldu
-
İlk defa eriyen bir modem görüyorum. Ama ısı sanki içerden değil de dışardan verilmiş gibi. Hani uzun süre sobaya vs yakın tutulmuş gibi duruyor. Gerçekten modemden kaynaklı bir sorunsa bu Türknet'ten çok üretici firmanın problemi. Türknet'in yapacağı şey modemi alıp yerine başka bir modem vererek tüketiciyi mağduriyetten kurtarmak olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isıya mahruz kalmadan erimesi imkansız bende 3 gündür kullanıyorum modemin ısısı bir tık yüksek ama normal hava çok sıcak ve modemlerde işlemci gibi yeni nesil belli bir ısıdan sonra otomatik kapanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: psikolog2010Turknet alınmasın ama gördüğüm en rezil modemlerden biri olabilir. Yani küçük bir şirkete, bakkala vs verilecek bir modem ama ev kullanıcılarına satan aklınızı seveyim. Modemin restart süresi hiç abartmıyorum 5 dakika. 98 yıllarında daha hızlıydı diye düşünüyorum.
2-3 dakika sürüyor internet gelmesi 5dk değil
günlerce açık kalınca stabil kalması önemli olan . ben sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar zyxelde .
-
Isıdan vesaire eriyecek olsa inan bana orasından erimez öncelikle..
-
Turknet kendini çokkk saldı.Yakında Turktelekom gibi yakınırız başımıza bela oldu diye.İnternetleri gelip gidiyo.Diyosun bişiler yapın.Normaldir günde 100 kez kopma bakır kablo diye.E ozaman fiber kablo yapın...eeE biz sorumlu değiliz..TurkTelekoma yapabiliyor alt yapı işlerini.Eeej bi zahmet Turknet Turktelekomun müşterisi olduğuna göre bi zahmet turktelekomdan talep olarak isteyin yıl olmuş 2021 yakında uzaydan gigbit internet yayını başlıcak tam olarak!. Adamlar daha bakır kabloyu müşterilerine yutturmaya çalışıyor!
BTK ve tüm kurumlara yüklenmek lazım ki kendilerine kurum demeye utansınlar.Zaten firmaların taptığı tek şey para.BtK fln ne kadar kınarsa kınasın adamlarda köpek gibi kar etme arzusu var.Doyumsuz. 1600 yılların teknolojisini kıvırıp emdirip dayatıyorlar.Buna göz yumuyor tüketici.😪😪😪 Tanrının horozuna mı kışt dedim beni türkiyeye gönderdi 😪 Her şey en boktan en kalitesiz en kötü teknoloji ürünü kullanılıyo.Doktora gidiyosun doktor internet yok diye hasta göremiyor 10 saat.Bu ülkede ki internet sorunu Gözünü aç köpek gibi para bürümüş ISS'ler değil ya da devlet değil.Boyun eğen şükür eden.... olsun ya diyen... ezik... bilinçsiz... koyun TÜKETİCİ!!! Zahmet edipte BTK şikayet bombardımanına tutmuyor.Cimeri patlatana kadar derdini duyurmaya çabalamıyor.Tüm yiyip-içen-oturan devlet dairelerine patlatana kadar atmıyor şikayetini-problemini.Koyun gibi parayı veriyor dünyanın en boktan en kalitesiz internet hizmetine parasıyla katlanıyor.😪😡😡😡🤦♂️😡🤦♂️😪😪😪😪
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaziErBaşı -- 1 Mayıs 2021; 20:44:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMCO Modem ısıya maruz kalmış öyle kendinden eriyecek bir şey değil.
Üstünde baskı izi ve geçme yerlerinde çıkıntılar var. Üstüne ağır bir şey ile basılmış bence.
-
Oklava ile mi vurdunuz yahu?
Herhalde 10 gigabit hız filan tanımlandı modem dayanamamış 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modem Türknet'in kalitesine dayanamadı.
-
Sıcağa maruz kalan yerde durmuş gibi. Modemler zaten yüksek ısılarda kendini kapatıyor imkansız o hale gelmesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baştan inanamadım, fakat parmaklarımın tersi ile modemin yüzeyine temas ettiğimde gerçekten en sıcak bölge resimdeki eriyen bölgeye denk geliyor. Sıcak demeyeyimde ılık diyeyim. Zyxel yazısının altı serin, anakart modem plastiğinin ön yüzüne yapışık ve eriyen bölge işlemcinin alt yüzeyinin temas ettiği kısım ve üzeri. Servise gönderip gerçek sebebi öğrenmek daha sağlıklı olur. Teşekkürler bilgi için.
Bu arada başka bir parantez açayım, evinizdeki elektrik tesisatını UZMAN bir elektrikçiye gösterin derim. Özellikle modemin beslendiği prizin voltajını amperini fazını topraklamasını iyice ölçsün. Modemin adaptörünü servis kontrol eder zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 1 Mayıs 2021; 23:45:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Efsane bir mizah olmuş. Çok iyiydi.
sıcak videolar izlediysen ondan dolayı olabilir.
ilk taşı günahsız olanınız atsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X