kalorifer peteğinin üstüne mi koydunuz ne yaptınız?. Zyxel modem bildiğin pişmiş, Türknetle alakası yok. |
Turknet üzerinden satın aldığım Zyxel modem eridi!!! (5. sayfa)

-
-
Bende aynısını sizden önce yazdım ama önceki yorumlara baktım gerçekten milli atıp tutanlar şenliği yapılır :) -
Nerdeyse 6 yıldır farklı TP-Link modemler kullanıyorum bazen aylarca kapanmadan çalıştığı oluyor, dış yüzeyi epey sararıyor bu yüzden fakat hala daha eriyen bir modem görmedim. Modem erimesi diye birşey de ilk defa bu konudan gördüm ne yalan diyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zyxel döktürmüş yine
-
gecmis olsun. arkadaslar seni suclamislar ama modem erimesi cok yeni bir sey degil.
https://www.reddit.com/r/techsupportgore/comments/30fa7o/so_my_router_melted/
-
Teknolojik aletler sonuçta kesin bir çıkarım yapmak yanlış. Fakat diğer üyelerinde bahsettiği gibi cihazın belirli bir °C sonrası kendini kapatması gerekiyordu.
Bir de ISS'nın verdiği router dandik diye bir şey yok. Çok rahat çoğu ev kullanıcısının hatta küçük ofislerin ihtiyacını karşılayacak cihazlar bunlar. Türk Telekom'un bana verdiği fiber router yıllardır açık. Bazen arayüzünden ne kadar kaynak kullanıyor diye bakıyorum, hep %47-48. Konuyu görünce merak edip elimle ısısını kontrol ettim. El sıcaklığımdan biraz daha sıcak yani ısınmıyor bile diyebilirim. Üstelik sigorta/ağ ekipmanları için yapılmış dolabın içerisinde duruyor. Yani ya o cihazda bir sıkıntı vardı ya da aşırı güneş ısısına falan maruz kaldı.
Son olarak belirtmeden edemeyeceğim. Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla o cihazın plastiği çok ince ve kalitesiz görünüyor. Türk Telekom, Kablonet ve Vodafone'un verdiği yönlendiriciler çok daha kaliteli gibi.
-
Merhaba, modem garanti kapsamında olduğundan dolayı modem üretici firmasına iletmenizi rica ederim. Kullanamadığınız günler konusunda ise size yardımcı olacağız. Ayrıca konuyu ilgili birimimize iletebilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini benimle PM üzerinden paylaşabilir misiniz? -
adamlar kibar söyleyemiyor, evinizin yanabilitesi sizin sorununuz. elektrik tüm aletler ısı yayar. dünyada ilk eriyen, yanan modem sizin modeminiz değil. boş yere mağduriyet yaratma çabasına girişiyorsunuz.
geçen ay falan arkadaşımın modemi yandı, turknet kullanıyor, yeni modemle değiştirdiler, geçici olarak da modem sağladılar. yani anlayacağınız telekomünikasyon firmaları bu tür şeylerin olabileceğinin farkında ve hazırlıklı. modem sağlayamasalar bile kullanmadığınız günleri faturanızdan düşüyorlar.
yarın öbür gün allah korusun elektronik başka bir alet çok ısınırsa gelip konu açmayın, normal şeyler bunlar. sorumluluğu size ait.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 2 Mayıs 2021; 15:52:54 > -
Cidden böyle mi yazdınız ben mi yanlış okuyorum Türknet çabuk çabuk neden ZYXEL üretimini yaptığınız 250 derecelere dayanan modem eridi açıklayınız hemde kendi kendine hemde içerisinde bulunan işlemci 85 dereceyi geçemez iken abi yapmayın etmeyin
Buradaki olay migrosun domatesi tek paketlemesinde suçlunun migros olduğunu düşünenler ile aynı kafa yapısı
-
Migrostan aldığım domates bozuk çıkarsa Migrostan hesabını sorarım, gidip Antalya'daki üreticisini bulmaya çalışmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modem erimez hocam 45 derecelerde yaşayan biri olarak kilimasız odada erimeyen modem bu mevsimde ereyecek yapmayın migros zaten her domatesini kontrol eder ama burada gıda ile karıştırmak anlamsız anlaşmalı şirketler bunlar.
-
A4 kağıdı gibi buruşmuş o nasıl bir şey öyle
-
ışıklar içeriye göçmüş ama kenarlarında erimeye bağlı bozulma yok, markanın üst tarafında çizgi şeklinde göçük var bence kopmalar sonrası cinnet geçirip modeme daldı.
-
Neyi savunduğunu anlamakta zorluk çekiyorum. Modem erimez demek telefon bataryası patlamaz demek gibi bişey. Üretimden kaynaklı hatalarda herşey olabilir. Turknet modem firmasıyla anlaşma yapmış. Modemi turknetten almışsam, parasını TurkNete ödediysem hesabını da TurkNete sorarım. Ucuza mal etmek için 2.kalite mi ürettirdi naptı bilemem.
Senin mantığına göre modem firmasından da hesap sormayacağız gideceğiz ısınıp erimeye neden olan devre elemanı çip üreticisine ulaşacağız. O da hammadeye bok atacak falan filan.
Firma fanatiği olmayınız...
Haklısınız
-
Şüphelendim diyorsun hangi konuda şüphelenerek gecenin bir vakti odaya girerek modemin eridiğine şahit oldun.Her gece şüphe mi duyuyorsun yada o gün için modemin eriyeceği şüphesi içine nasıl doğdu.Tamamen kullanıcı hatası olarak geri dönecektir üretici firma kontol cihazına bağladığında herşeyi çıkacaktır.Garanti kapsamında dışına kalacaktır.Diğer konu modemi turknetden aldım taksitlerin oraya ödüyorum gibi bir zihniyeti bir türlü anlamıyorum.Evkura gittin , Samsung TV aldın taksite böldün.Tv ye bakmak için gecenin bir vakti şüphelenip odaya girdin TV erimiş Evkur a giderek sorumluluk mu almasını bekleyeceksin samsung ile mi görüşeceksin.Neyse bu modeme doğrudan kişisel müdahale var.Milletçe ne zaman dürüst olursak o vakit kalkınırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiDemeti -- 2 Mayıs 2021; 16:44:51 >
Kısmen haklısınız, Turknet ürünün garantiye gitmesi ve yedek modem konusunda yardımcı olmalı ancak ülkeye bu ürünleri kendileri garanti vererek satmıyorsa, ya da açık şekilde kendilerinin kusurlu olduğu bir konu yoksa(kullanılmış ya da kusurlu olduğu bilinen ürün satmak gibi) suçlanacak firma kendileri değil. Bir soru sorayım, Hepsiburada gibi bir siteden windows key aldıktan sonra bu windows 10 sorunlu, çöküyor diye Hepsiburadayı mı suçlarsınız Microsoft'u mu?quote:
Orijinalden alıntı: VeterözeR
Neyi savunduğunu anlamakta zorluk çekiyorum. Modem erimez demek telefon bataryası patlamaz demek gibi bişey. Üretimden kaynaklı hatalarda herşey olabilir. Turknet modem firmasıyla anlaşma yapmış. Modemi turknetten almışsam, parasını TurkNete ödediysem hesabını da TurkNete sorarım. Ucuza mal etmek için 2.kalite mi ürettirdi naptı bilemem.
Senin mantığına göre modem firmasından da hesap sormayacağız gideceğiz ısınıp erimeye neden olan devre elemanı çip üreticisine ulaşacağız. O da hammadeye bok atacak falan filan.
Firma fanatiği olmayınız...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O satılan 10 15 kiralık keylerin satışı yasal değil. Microsoft satmıyor. İyi bir örnek olmadı.
Ben size 15 liralık key demedim ki?quote:
Orijinalden alıntı: VeterözeR
O satılan 10 15 kiralık keylerin satışı yasal değil. Microsoft satmıyor. İyi bir örnek olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem kendinden geçmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X