Şimdi Ara

Turknet üzerinden satın aldığım Zyxel modem eridi!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
21.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İthalatcı firmayla muhattap olmak gerekiyor olması gereken budur. Arkadaş modemi alalı kimbilir ne kadar oldu. Satıcıyla muhattap olması demek boşuna vakit kaybı demek, zamanı daha verimli kullanmak varken neden vakit kaybedilsin ki? Arkadaş ben satıcıyla muhattap olayım ki geçici modem alayım derdinde. Bunu yapmakta satıcının insiyatifinde sonuçta kiralık bir modem değil ki bu bozulunca firmadan yenisi istensin.Olayın özüde bu. Yoksa satıcınında ilgilenmesi gerekiyor sorun zaman kaybı yaşatması.

Siz o çipin üretiminde kullanılan kumu fabrikaya getiren işciyle muhattap olabilirsiniz. Oda size 我不知道 der gönderir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Okuduğunuzu anlayabilseniz daha az zaman kaybı olacak aslında. Ben çip üreticisine mi Sor demişim. Neyse en iyisini en güzelini siz bilirsiniz diyeyim , siz de mutlu olun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim bildiğim genelde modemlerde polipropilen plastik kullanılır.

bu sert plastiğin erimesi için yaklaşık 150 derecenin üzerinde ısıya maruz kalması gerekli.

modemlerde bulunan kartlar 50 derecenin üzerinde arıza verir.

ben şahsen bu cihazın dış etken olmadan bu hale geldiğine inanmadım.

yanlış düşünüyorsam daha mantıklı cevapları aydınlanma açısından beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Modem Türknet'in kalitesine dayanamadı.

Ne kalite ne kalite

• Kullanıcı hatası  

• İşin içinden çıkabildiniz mi? Neden erimiş?

• Dışardan ısıya maruz kalsa siyah leke vs olması lazımdı baya temiz gözüküyor.

Shop desen, arka plan baya düzgün duruyor çok kasmak lazım böyle birşey çıkarmak için. Gerçek desen o da uzak ihtimal gibi :D

• Üstünden bir yoğun ısıya maruz kalmış

• Modem adaptörü bu şekil eritecek güç veriyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O medenin kendi kendine o hale gelmesi mümkün değil. Bir şekilde ısıya maruz bırakılmış. Sen yapmadıysanda evdekilere sor

• retro61 R kullanıcısına yanıt

12w yada max 18w mümkün değil.

• r_celik22 R kullanıcısına yanıt

Evet haci dogru diyorsun. Sert plastik durduk yere eriyebiliyor oda sicakliginda.

• TheJudgé kullanıcısına yanıt

Hocam ben modem servisinde çalıştım, bizzat deneyimim var, bazen öyle modemler geliyordu ki aynı böyle erimiş kasası deforme olmuş olanlar vardı. Olmayacak bir şey değil. Arada oluyor.

• Dh Sherlock Holmes ları toplanmış  Yok basmış adam falan filan erime izi yokmuş  . Yok arkadaşlar, muhtemelen öyle değil. Ben modem servisinde çalıştım. Ara sıra modemlerin böyle plastiği erimiş halde geliyordu. Bazen eriyor cihazlar nedense. Var yani.

• 6 ay içinde 3 modem değiştirmiş biri olarak bu modemi 6 ay kadar kullandım ve kullandıklarım arasında en serin çalışanı diye bilirim fakat benim anlamadığım modemin adaptörü belli çekebileceği güç belli bu kadar ısıya nasıl maruz kalabilir

• yazık lan size, iss kavgası yapıyorsunuz.

bence çıkın türknetten, biz kullanalım sadece. sonuçta nerde çokluk orada b*kluk..

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, almış olduğunuz modem garanti kapsamındadır. Modem üretici firması ile iletişime geçer misiniz? Onlar modemi inceledikten sonra size bilgi vereceklerdir.

Şu yorumlarından sonra yine kendi kendime dedim ki "iyi ki Türknet'i iptal etmişim."

• TheJudgé kullanıcısına yanıt

araştırsan örneklerini bulursun... sen anca konu sahibine iftira atmayı tercih edersin... modemden çıkan yangın...

https://www.sikayetvar.com/superonline/superonline-modem-yuzunden-yangin-cikti

• Dünya markası zyxel modem işte, boş yapmanın alemi yok, nerden veya kimden satın aldığın önemsiz, muhatabın distribütör firma, ha başka bi amacın varsa bilemem. Evin yansa da Turknet azcık bile sorumlu değildir, zyxel e dava açarsın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.