< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet üzerinden satın aldığım Zyxel modem eridi!!! (8. sayfa)
-
-
Zyxel ne zamandan beri Turknet e bağlı bir marka da elini dahi sürmediği modemden sorumlu olsun ki ? Tamam adamların onlarca hatası var ki bunları dile getiriyoruz da modemin erimesi ki milyonda bir olacak bir ihtimal diye düşünüyorum . Bunu Zyxel'e garantiye gönderip çözmek lazım .
-
Türknet genel manada bir pişmanlık zaten türkiyenin en hızlı interneti felan fasa fiso kullanan arkadaşlarımın hepsi çok pişman ucuz olmasının sebebi belli geçmeyi düşünen varsa geçmesin
-
Helal olsun turknete, yerli ve milli modem üretmişler.
Milyonda bir sorun olmuş sadece.
Altay tanklarının motoru olarak bu modem kullanılabilir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aga sevin bence erimesi her zaman kötü bir şey değil. o da sana karşı boş değil daha çok download yapacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostmen323 -- 3 Mayıs 2021; 9:27:10 > -
Babam Türk net öldürdü,
Caps i biri yapsın lütfen. 😁 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, almış olduğunuz modem garanti kapsamındadır. Modem üretici firması ile iletişime geçer misiniz? Onlar modemi inceledikten sonra size bilgi vereceklerdir.Tam da Turknet'ten beklenecek cevap. Sorun çözme kocaman bir SIFIR. Anca cümlenin sonuna süslü süslü iyi günler dileriz yazarsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erensatarTürknet genel manada bir pişmanlık zaten türkiyenin en hızlı interneti felan fasa fiso kullanan arkadaşlarımın hepsi çok pişman ucuz olmasının sebebi belli geçmeyi düşünen varsa geçmesin
ben çok memnunum. 2 senedir kullanıyorum. ttnet ile 3mbit aldığım yerde türknet ile 80mbit alıyorum. 2 senedir sorun yaşamadım. nazar değmesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HATTUSILIARM değil MIPS mimari
Alıntıları Gösterhttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/MIPS_mimarisi
Arm zaten mips den imal edilmiş ayni sey ben diyorum ki icindeki cekirdekler arm mimarisi diyorum islemciyi tasarlayan firma o icinde broadcom islemci var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 3 Mayıs 2021; 12:3:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PET şişenin hammaddesi olan PET’in erime sıcaklığı 260 derece ama içine 100 derecelik kaynar su koyunca ne hikmetse büzüşüyor. Modemin erimesi bana da mantıklı gelmiyor ancak “ABS’nin erime sıcaklığı 260 mümkün değil” demek biraz saçma zira sıvı hale geçmesine gerek yok, yumuşatması yeterli şekildeki görsel için. Uzun süreli çalıştığını düşünürsek yeterli olabilir 80-100 aralığındaki sıcaklık. Ben yine de modemin kendi kendini erittiğini düşünmüyorum. Sanki birileri yer bulamayıp peteğin üzerine modemi koymuş gibi geldi bana… Bu senaryo için (inancım o ki) ek bir ısı kaynağına ihtiyaç var gibi geliyor. Peteğin üzerine konan modem kendi ısısıyla yavaştan eritmiş gibi. Belki de içindeki işlemci belirli bir sıcaklıkta gücü kesmiyor olabilir.
Edit: Bu arada Turknet’in modem üzerindeki sorumluluğu ne onu ben de anlayamadım. Zyxel senin muhattabın kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 3 Mayıs 2021; 12:15:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu konuda TurkNet'i sorumlu görüyorum. En azından müşteriden o ürünü alıp garantiye göndermeleri gerekir. Aslında durum böyleyken TurkNet ve diğer ISS'ların router/modem satmamaları daha mantıklı olur. Eğer biz sattık kendi başınızın çaresine bakın şeklinde olacaksa bırakın satmayın bari de adam gitsin teknoloji marketlerinden alsın ürününü. @r_celik22 THY olmadı CİMER'e yazmanızı öneririm. Bilseydim gider teknoloji mağazasından alırdım deyin, yeterli.
Alıntı
metni:Bu arada Turknet’in modem üzerindeki sorumluluğu ne onu ben de anlayamadım. Zyxel senin muhattabın kardeşim. @Silent Guardian Bu konu geçen TeknoSeyir'in bir yayınında da konuşulmuştu. ABD'de satıcı sadece satar garanti kapsamı üretici firmaya aittir. Büyük ihtimal Avrupa'da da öyledir. Fakat Türkiye'de bu böyle işlemiyor. Garantisi biziz'in getirdiği bir alışkanlık herhalde. Büyük teknoloji mağazaları bile böyle. O yüzden adamın aldığı herhangi bir cihaz bozulduğunda üretici firmaya garantisi kapsamında değil de aldığı yere gönderiyor. Onlarda farklı bir şey yapmıyorlar tabi, üretici firmaya gönderiyor. Bu duruma Devlet müdahale etmedikçe değişmez.
-
Fırına sokmuşsun gibi geldi bana.
adamları farklı kalite seviyesinde bir kaç modeli var iss ile verilen en düşük donanımlısı kasası daha düşük kaliteli plastik... ısıya daha hassas... bazı kullanıcılar fotograflarını paylaşmıştı hatta deforme olsada sıkınrısız çalışan ttnet modemide vardı... plastik 80~90 derecede deforme oluyor...
-
10, 20 lora fazla verin uğraşmayın Türk Telekom alın. Ülkede dev bir tekel var diğerleri piyon gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam siz ne diyorsunuz bu konuda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemin tepesi kapalı bu ısı nereden çıkacak?
Suyun kaynaması zaten 100 derecedir bir plastiğe 100 dereceye yakın ısı verirsen bir süre sonra yumuşayıp yamulmaya başlar. Çok fazlasını verirsen yanıp alev alır.
Tabi ham maddeden ham maddeye değişir ama plastiğin doğası aşağı yukarı böyle.
Bir de adaptörden voltaj yüksek geliyorsa, kendi içinde voltaj regülasyonu dengesizliği yaşadıysa iyice hararet oluşur.
Tabi kullanıcı hatası bu arada, evde yangın çıksa yansanız yine kullanıcı hatası. Burası Türkiye kimin ne umurunda?
-
Kim bilir o modemle neler indiriyorduda o modem o hale geldi :) bence arkadas bunu bir uyari olarak alsin .
quote:
Orijinalden alıntı: r_celik22
Ortamda ısı yayacak bir şey yok. Isıya nasıl maruz kalacak bilmiyorum. Koltuğun üstünde öylece duruyor. Sonuçta üretim hatası da olabilir veya başka bir sorunu olabilir.Koltuğun üzerinde modemin ne işi var birisi üstüne oturmuş olmasın
-
üstten ufo açılmış gibi duruyo çok ısınsa sararır buna bildiğin sıcak tutulmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X