Şimdi Ara

Turknet üzerinden satın aldığım Zyxel modem eridi!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
21.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci o plastiğin o şekilde erimesi için gereken dış sıcaklığa ulaştığında iç sıcaklığı çok daha fazla olur. O sıcaklıkta çalışmaya devam etmesi ve sadece hız düşüklüğü yaşanması çok tuhaf bir durum. Önceki çalıştığım kurumda endüstriyel ağ ekipmanlarımız vardı. Onlar bile bu kadar yüksek sıcaklıkta çalışamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt

• ilginç olan şu yakın zamanda zyxel VMG3625-T50B modem aldım modem nerdeyse hiç ısınmıyor

• Geçmiş olsun

Aşırı garip bir durummuş, ucuz atlatmışsınız. Turknet bunu size satıcı olarak sattığı için 30 gün sonra sorumluluğu bitiyor galiba. Zyxele yönlendirebilir.

Ben fiber kullanıyorum, bana hediye olarak veriyor böyle bi şey olsa cihaz türknetin olduğu için versem ilgilenirler herhalde ya da :( ürünü bozmuşsun diye bana fatura çıkartırlar.

Türknet kabul etmiyorsa faturanız ile zyxel e başvurmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her halukarda modem garantiye gönderilecek ha siz göndermişsiniz ha turknete yollamışsınız onlar göndermiş değişen bir şey yok hocam zaten karşı ödemeli göndereceksiniz bu kadar firmaya yüklenmeyin modemi satmış olabilirler ama sonuçta o modemin üreticisi değiller. Garantiden değişim çıkarsa zaten ürünü değiştirmek zorundalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: r_celik22

Ortamda ısı yayacak bir şey yok. Isıya nasıl maruz kalacak bilmiyorum. Koltuğun üstünde öylece duruyor. Sonuçta üretim hatası da olabilir veya başka bir sorunu olabilir.

hocam plastik yahu :D modem en en fazla taş çatlasın çıkabileceği sıcaklık 80 derece :D

120 derece altında hiç bir plastik ürünün şekli değişmez, bize açıklamadığınız başka bir olay var o işte .

• Herkes ne çok biliyor. Eski Asus modemim 120 derecelere çıkıyordu DSL-AC68U Hiç kapanma hız düşüklüğü vs olmadı. Erimedi ama tüm plastikleri gevredi, dökülüyordu.

Burada 75 derece üzeri kendini kapatır diyenlerin hepsinin modeminin en az 90 derecede çalıştığına eminim.

ISPlerin verdiği 15-20 dolar maliyeti olan dandik modemlerden ne bekliyorsunuz?

• dat0me D kullanıcısına yanıt
    Zyxel modemi istedi, gönderebilirsem şu zor zamanda inceleyip dönüş yaptıklarında ben de yazarım. Bu süreçte 500 tl kadar zarara girerek modemi kendim temin etmek zorunda kaldım. Olan biteni anlattım ben. Odada kanepe, televizyon, modem ve ps4 var ısı kaynağına yakınlık da yok. Ben de biliyorum neyin ne olduğunu fakat düşünülmeyen şey hatalı bir üretim varsa her şeyin mümkün olabileceği. Bekleyip göreceğiz.

• İlk defa eriyen modem görüyorum. Büyük şanssızlık.

• TP-Link’te ısınmadan dolayı aşırı sararma olmuştu ama erime bilemiyorum...
  • r_celik22 R kullanıcısına yanıt

Bir işlemci nasıl 220°c lere ulaşabilir, bana oldukça imkansız geliyor,Bu sıcaklıkları görüpte kasasını eritip o işlemcinin soğuk lehime düşmemeside bir o kadar imkansız. O sıcaklıkta o çipin çatlamamasıda. Dışarıdan sizin farkında olmadığınız bir ısıya maruz kalmış olma ihtimali nedir?

Plastik üretim hatalı olabilir. Aklıma başka ihtimal gelmiyor.

Diğer yandan olayın türknetle bir alakası yok ki. Sizin muhattapınız zyxel. Size geçici modem temin etme zorunlulukları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Mayıs 2021; 9:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

Bir firma bir ürünü satmışsa sonuna kadar arkasında durmalı.Sattığı ürünün çöp çıkmasına beni ilgilendirmez diyip arkasını dönememeli.Keza garanti belgesinde de yazar satıcı,italatçı vs. diye gider garanti sorumluluklarında.Bir tüketici olarak herşeyi alttan almak ancak sizin zararınıza olur 👉👉👉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaziErBaşı -- 2 Mayıs 2021; 10:32:24 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Zyxel en dandik modemlerden.Tüketicinin %99.9 hiç bir suçu yoktur genelde. İstanbulda servise gittiğimde bozuk olan modemlerin %90 zyxel markalı modemler olurdu.Kullanılan malzeme kalitesi berbattır.garantiye gönderirseniz 1 aydan aşşağı gelmez 200-300 defa göndermiş ve teknik servise çıkmış biri olarak bir çok bozulma vakası var.Tüketici memnuniyeti önemli değidir zyxel servisinin.Bunu da bilin.

• dat0me D kullanıcısına yanıt

Zyxel en dandik modemlerden.Tüketicinin %99.9 hiç bir suçu yoktur genelde. İstanbulda servise gittiğimde bozuk olan modemlerin %90 zyxel markalı modemler olurdu.Kullanılan malzeme kalitesi berbattır.garantiye gönderirseniz 1 aydan aşşağı gelmez 200-300 defa göndermiş ve teknik servise çıkmış biri olarak bir çok bozulma vakası var.Tüketici memnuniyeti önemli değidir zyxel servisinin.Bunu da bilin.

• Modem o sıcaklığa gelip eridiği halde sorunsuz çalışıyorsa taş gibi modemmiş model söyle biz de ondan alalım Yarın hemen Türknet'e geçmeliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknetin verdiği süper hızlı interneti kaldıramamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220 derece denmiş ama abs 220 derecede sıvılaşmaya başlar abs nin enjeksiyon ısısı 220 derecedir. Şekil değiştirmesi için 100-150 derece bile fazlasıyla yeterlidir. Çünkü şişirme ısısı bu aralıktadır. Ayrıca camsı geçiş sıcaklığı abs de 100 derecedir yani abs malzemeyi 100 dereceye ısıttığınızda kırılmadan şekil verebilirsiniz. Sorun müşteride değil kesinlikle modemde olduğunu düşünüyorum. Eriyen kısım işlemciye denk geliyordur ya montaj hatası vardır ya da işlemcide bir sorun olmuştur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 2 Mayıs 2021; 11:13:21 >
  • Forumda herkes usta olmuş plastik enjeksiyon makinelerinde operatör ve Hammaddeciyim 190-220 derece tamamen sıvı hale getirir plastiği. Burada şekil değişikliği olmuş yani söylediğinizden çok daha düşük seviyelerde bu sorun ortaya çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 2 Mayıs 2021; 12:4:9 >
  • Arkadaşlar su yerine göre 100 derece kaynar, kaynatmazsanız sonsuza kadar çaydanlıkta mı kalır? Demekki 80-90 derecede o plastik deforme olabilir. Modem su gibi akıp yan odaya gitmesi mi gerekir, çok enteresan düşünceler var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.