Az önce Turknet tarafından arandım, tahmin ettiğim gibi bana da aşırı kullanım dolayısıyla hattınız kapatıldı denildi. OIM'ye girip kullanımlarıma baktım, belki başka kullanıcılara yardımcı olur diye paylaşıyorum. |
Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (12. sayfa)
-
-
krstarica Bana mesaj atacak idi atmamış + engellemiş ben atacaktım ona vermedin diye neyse etik nedir bilmeyen biri ile daha da tartışmayım zaten engellemiş bir şey bilmediğinin kanıtı oldu bilmeyen kaçar bilen olsa kalırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınır tahmin ettiğim gibi 5 TB'nin altında.
Ve yorumlara bakarak 2TB ile 3 TB arası bir sınır olduğunu tahmin edebilirim.
Her ne kadar 7TB ekstrem olsa bile 2 ile 3 TB kullananların da aboneliklerinin 30 dk içinde iptal edildiğini gördüğümüzde bakalım yine savunan olacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 3 Temmuz 2021; 14:6:3 > -
TurkNet haklı kardeşim 7 TB nedir ya kafemi işletiyorsun.
-
Dostum lütfen konuyu okuyarak yorum yap, ne yaptığımı yazmıştım. Kafe falan değil yaratıcı olalım lütfen.
Trakyalı Ali'nin dediği gibi tokiye bağladım
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackcat67TurkNet haklı kardeşim 7 TB nedir ya kafemi işletiyorsun.
Peki Türknet haklı ise paket neden sınırsız diye satılıyor kotalı olması gerekiyor ve oluyorsa sınırsız diye satmakta ticaret ahlaksal değerlerine aykırı değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: 4Beyaz-FilAz önce Turknet tarafından arandım, tahmin ettiğim gibi bana da aşırı kullanım dolayısıyla hattınız kapatıldı denildi. OIM'ye girip kullanımlarıma baktım, belki başka kullanıcılara yardımcı olur diye paylaşıyorum.
Böyle saçma iş mi olur ne demek iptal ediyoruz. 5 tb olabilir ulaşılmayacak bir değer değil. Ben doğru düzgün download yapmadan ortalama 1.4 tb (upload+download) kullanım yapıyorum. 2 tane Tv plus kullanan tv olunca ortalamam arttı. Üçüncü tv plus ı koysam. 1.6 - 1.8 tb ortalamaya çıkacağım.
Geçenlerde zam yaptınız sınırları kaldırıyoruz diye reklamınızı yaptınız. O zaman bu ne? Sınır olmaması lazım bence. İlla ki olacaksa da aylık 10 tb gibi bir sınır olmalı. Hele ki gigafiber olanlara hiç sınır olmamalı.
-
Şikayet rekorları kıran bir firmadan medet umduğunuz için hata sizde. Size yine insaflı davranıp internet vermişler. İnternet verilmeyen müşterileri var bu firmanın
quote:
Orijinalden alıntı: GasiOrDostum lütfen konuyu okuyarak yorum yap, ne yaptığımı yazmıştım. Kafe falan değil yaratıcı olalım lütfen.
Trakyalı Ali'nin dediği gibi tokiye bağladım
Hocam sizin hizmetiniz Turknet fiber mi yoksa TürkTelekom altyapısı üzerinden mi veriyor Türknet ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cor3Hocam sizin hizmetiniz Turknet fiber mi yoksa TürkTelekom altyapısı üzerinden mi veriyor Türknet ?
Alıntıları GösterEmin değilim hocam ama galiba TürkTelekom altyapısından alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GasiOrEmin değilim hocam ama galiba TürkTelekom altyapısından alıyor.
Alıntıları GösterDiğer hizmeti iptal edilen arkadaşlarda TürkTelekom altyapısı üzerinden alıyorsa bu hizmeti belki Türk Telekom kendi altyapısını kullanan sağlayıcılara böyle bir limit koymuş olabilir. @TurkNetDestek netleştirmeli bu konuyu.
-
kendi altyapısı olsa gigabit hız alırdınız.
-
İdrak edemediğimi nerden çıkardınız onu anlayamadım. Yazdığımı okumamışsınız bile belli. Kız kardeşim yoğun olarak internet kullanıyor dedim aynı şekilde babam da yoğun olarak internet kullanıyor bu cümleden kullanım alışkanlıklarımızı çıkarıp kesinlikle video izlemediklerini düşünmeniz beni hayran bıraktı, tebrik ederim bu zekanızı farklı alanlarda da kullanmanızı dilerim, üstüne bir de amazonprime-blutv-youtube internet kullanıcısı diye bir kategori oluşturmuşsunuz isim babası olarak sizi tebrik etmek isterim. Üstelik belirttiğim üzere televizyon sadece netflix için kullanılıyor. Yani demem o ki sayın amazonprime-blutv-youtube internet kullanıcısı dünya üzerinde tek değilsiniz, biz de öyleyiz, biz de kullanıyoruz. Hadi her şeyi geçtim değerlerinize bakıyorum 1 ay haricinde ve o ay da 11 kişi "11" olduğunuzu söylüyorsunuz 3tb'yi geçmemişsiniz bizim konuştuğumuz değer tek kişinin 7tb kullanımı, lütfen sapla samanı ayırın.
-
Ben TürkTelekom altyapısından alıyordum.
-
hocam.türknette taahhüt yok,ama yinede 2 sayfa falan birşey imzalanıyor.bu konu orada belirtilmiş ise türknet haklı,fakat belirtilmediyse siz haklısınız,ayrıca sınırsız diyor vaadi bu sınırsız olmalı.yani evet 7tb aşırı yüksek tabi siz 100mbs hızı 5 e bölüp wi-fi ile 20 şer megabitten fatura ortağı olarak pay etmediyseniz.böyle bir şey varsa 7tb bir şey diyemem.ama tek kullanım için oran aşırı gözüküyor.ama firma sınırsız diyerek sonra 1tb sınır demesi,taahhütname yok bence yanlış,firma 1tb a 1 ayda kimse yanaşamaz diye düşünmüş mantık bu.
saygılar..........................................................
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Beyaz-FilBen TürkTelekom altyapısından alıyordum.
Tahmin ettiğim gibi, konu sahibi arkadaşımız da TürkTelekom altyapısından alıyor. Belli ki TürkTelekom altyapısını kullanan sağlayıcılara böyle bir limit koymuş.
-
Biraz mesajlarınıza göz gezdirdim fazla ofansifsiniz 4Beyaz-Fil bey sizinle muhatap olmak istemiyorum, fakat bu ülkenin okuduğunu anlama sorunu olduğu bariz, fikrimi söz konusu değer olan "7" TB için belirttim 2-3 TB için değil fikriniz için teşekkür ederim hayatınızda bol şanslar dilerim.
Edit: Ki yazdığım mesajı okumamışsınız bile :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vieille ecole -- 3 Temmuz 2021; 14:44:37 > -
öyledir hocam 1g down 1g upload veren firma kotayı mı esirgeyecek.
-
Aylık 6tb a çıktığım da oldu, 100 altında kaldığımda. Bildiğim kadarıyla sürekli bir aşım var ise ticari kullanım maddesini devreye almaları gerek, yoksa bir ay aştın artık vermiyoruz demek hiç etik değil. Atıyorum 5 yıllık kullanıcı olsun, 1 aylık aşım hizmet alımı süresinin sadece %1.6 sını oluşturacaktır. Modemdir odur budurdan internetsiz kaldığı süre bile bundan fazladır o kullanıcının. Firmanın bu tutumu, eğer durum anlatıldığı gibiyse, hiç hoşuma gitmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X