< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (10. sayfa)
-
-
ne kadar kullanmıştınız?
-
Benim ki 5 tb. Daha önce uyarsalardı yada yüksek pakete geçirselerdi sorun etmezdim ama şak diye interneti iptal etmek ne demek? Kobi paketi dediğinin en pahalısı 145 lira. Geçirsinler pakete sorun değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam. Bu kotanın internet hizmeti alımı esnasında açıkça belirtilmesi gerekiyor. Türknet sözleşmesinin mevcut hali 100GB kullanımda bile bu çok deyip iptal edebilmeye izin veriyor.
Madem bir kota uygulaması mevcut. O zaman sizin de dediğiniz gibi aylık kota dolunca internet hizmeti ayın kalan kısmında durdurulabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: karmakan
Aynen benimki de 1 Temmuz itibariyle kapatıldı yüksek kullanım nedeniyle. Adamlar mafya olmuş kafalarına göre üyelik iptali gerçekleştiriyor. Kobi paketlerine geçelim dedik biz seni ararız diyorlar ses seda yok. Bu arada internet de yok.Benimki de 1 Temmuzda kapatıldı. Dikkatimi çeken bişey var. Bana gönderilen mesajda "talebiniz üzerine hattınız iptal edilmiştir." diyor. Çok saçma değil mi, benim haberim bile yok.
-
1 temmuz Turknet telebayt avı operasyonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen benim mesaj da öyleydi. Kafalarına göre tek taraflı kapatmışlar.
Yeni nesil oyunlar, 4k film
gizli kota koymuş adamlar resmen
-
quote:
Orijinalden alıntı: GasiOr
1 temmuz Turknet telebayt avı operasyonuSize gönderilen mesajda 7tb verinin bireysel kullanıcını kesinlikle ulaşılamıyacağı yazmış ya, tam bir komedi, bunların dünyadan haberi yok, böyle büyük şirketlerde bu gibi kişileri görmek gerçekten de üzücü. İşini bilen kimse yok mu ya orada bu mesajı yazanı uyaracak.
-
İşin komik yanı TurkNet yıllardır ceo bile bol bol kullanın kısıtlama yok dedi. üstüne 1G internet veriyorlar. Fakat işin en can alıcı noktası olan kullanım miktarında patlak veriyor :D
-
Sınırın 1 tb olduğunu sanmıyorum bence 3 5 tb falandir cunku ben de film arsivliyorum ust uste pek cok ay 1-2 tb kullanımım oldu arayan bile olmadı, 1080p ile 2tblara ulastiysam kaldi ki m1080p, 4k ile 7 tb çok rahat ulaşılır, ortaçağ zihniyeti falan bu herhalde komik olmuş, bundan sonra önerirken 2 kere düşünürüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 3 Temmuz 2021; 11:5:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: cat174İşin komik yanı TurkNet yıllardır ceo bile bol bol kullanın kısıtlama yok dedi. üstüne 1G internet veriyorlar. Fakat işin en can alıcı noktası olan kullanım miktarında patlak veriyor :D
Aynen Turknet'in başındaki insan bir röportajında, "istediğiniz kadar indirme yapın bize bir zararı yok" demişti ki hattı iptal edilenlerin kullanımları öyle 7/24 indirme yapılan bir kullanım da değil.
Ayrıca aklıma geldikçe sinirleniyorum. Hattı iptal etmek nedir ya? Sanırsın suç işledik, hemen hattı iptal etmek mi lazım. Tam bir rezillik.
Turknetten konu hakkında cevap bekliyorum onu bile vermiyorlar. Bi cevap verseler ona göre hareket ederdik.
-
@trakyAli-1986 Yahu tamam da size "sınırsız internet, istediğiniz kadar kullanın" diye ürün satıp sonra da bazı gizli tutulan limitleri geçince "hop kardeş kotayı aştın" demek tuhaf gelmiyor mu? Bayağı bildiğin müşteriyi aldatmak bu, kotasız deyip kotalı internet satıyorsun.
Şimdi düşündüm de yüksek hızlı internetim varken bu gizli kotayı aşmam aslında o kadar da zor olmazdı. Bi G-Force Now üyeliğim olsa, her gün saatlerce oyun oynasam bu kotaya erişirim diye tahmin ediyorum. Ben erişemesem de bile hane halkından birileri Youtube, Netflix, Amazon Prime ile download işlemlerine takviye yapsa bu kotaya ulaşılır. Saçmalık.
Bir de kardeş cevap yazıp sonra niye blokluyorsun? Sana ters bir şey mi söyledik? Ne acayip insanlarsınız yahu! Bloklayacaksan yazma o zaman. Te allam ya.
7 telebayt yeni bir birim herhalde. Altyapıyı bile kendileri vermiyorlar. Call center şirketlerinden medet ummayın.
@TurkNetDestek neredesin? Müşterilerin mağdur durumda, bi açıklama da yapmıyacak mısınız?
-
turknet den hiç cevap yazılmaması da ilginç
-
Bende milleni kullanıyorum. Bazen 3-4tb download yapıyorum. Ama her zaman değil. Bir sıkıntı olmadı hiç
Onun adı sinirsiz, sinirsiz pizza da var. senin gibi herkes 7 tb veri indirse firma batar. Haklilar. 7 TB nedir arkadas. Ben omrumde o kadar veriyi indirmedim.
Burada tek sorun Turknet'in direk hatı iptal etmesi olmuş onun haricinde bu kadar kullanım yapan aboneyi hiç bir firma istemez. Ticari kullanım şüphesi olmuş bu seviyede kullanım ile firmayı zarar ettirirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusobreak -- 3 Temmuz 2021; 12:3:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X