Şimdi Ara

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
17
Favori
41.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TurkNetDestek yazılanlar doğru mu? sınırsız internet diye sattığınız paketlere gizli kota mı uyguluyosunuz? vatandaşları abone yapmak için kandırıyor musunuz? bu yapttığınız suçtur bilginiz olsun başınız çok ağrır sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

@TurkNetDestek yazılanlar doğru mu? sınırsız internet diye sattığınız paketlere gizli kota mı uyguluyosunuz? vatandaşları abone yapmak için kandırıyor musunuz? bu yapttığınız suçtur bilginiz olsun başınız çok ağrır sonra...

Gizli kota uygulasalar yine iyi, direkt hattı iptal ediyorlar. Olan yine biz kullanıcılara oluyor. Doğru dürüst muhattap bile bulamıyoruz.

Şimdi benim hattımı benden habersiz iptal etmişler o hattı geri alabilecekmiyim onu bile söyleyemiyorlar.

• 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt

tüketici hakem heyeti ve tüketici mahkemesine başvurun hocam

• Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi.

Vallaha başkan gigafiber var 950 görüyorum indirme paso oyun indirdim 1106 geçmedi bu ay 1 TB yani birşey de olmadı sen abartmissin moruk 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterneti sadece facebooka girmekten ibaret sananlar birkaç tb veriye çok diyor, ticari kullanım diyor Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. 

• yunus14533 kullanıcısına yanıt

gigafiber mi offf, bende olsa 14 tb coktan geçmişti 100 mb ile anca bu kadarTurknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. 

• GasiOr kullanıcısına yanıt

Gigafiber olsa yan apartmanlara da siz vereceksiniz galiba interneti Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. 

Bende çoğu güncel oyunları falan indiriyorum da başkan herşeyin adabı var maşallah gigafiber efsane kıyamıyorum çok 😉

• vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt

apartman olsa neyse tokiye bağladım, giga gelse var ya bütün tokiler 4k belgesele doyarTurknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. Şimdi anca full hd olmadı 720p

GasiOr yeni nesil İSS Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. 

• Hocam kara liste gibi bir olay var mıdır acaba? Bu adam çok kullanıyor deyip bir daha hiç abone yapmama gibi bir durum olur mu, türknetten kapınıza dayanmasınlar sonra Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. 

• vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt

Yok galiba hocam, bugün arandım işte 1tb geçmeyecekseniz tekrar başvurunuzu alabiliriz diye. Bende hızlı açılacaksa tamam dedim. Malum bütün toki internetsiz :D

Ama tekrardan Aktivasyon ücreti alacaksa kabul etmeyeceğim. Saçmalık olur, iptal et tekrar bağla arada 108 tel cukkala.

• yunus14533 kullanıcısına yanıt

Konu sahibinin, benim ve birkaç arkadaşın sınırsız internetini kullanıp 2-3tb veri indirdiği için turknet'in hatları iptal etmesi doğru yani değil mi? Herkes niye indirme miktarına takılıyor anlamıyorum, sen 1tb indirmişsin konu sahibi 7tb indirmiş başkası 12tb indirmiş. Bu internet paketini kotasız, sınırsız diye satmıyorlar mı? Sanki kaçakçılık yapıyoruz. Adam istediği kadar indirir. Varsa çok kullanımla ilgili bir endişen paket bilgilerinde bunu söylersin, hattı sorgusuz sualsiz iptal etmek hangi hukuka sığar.

Maalesef bu konuda bile birlik olamıyoruz. Burada bir mağduriyet var lütfen birbirimize destek olalım engel değil. 2021 yılında hala kota sınırı tartışmaları olması çok üzücü.

• Konu sahibi arkadasim sana bir oneride bulunayim. Kisinin anlayisi kitsa bir sey anlatamazsin. Bosuna kendini yorma, bak ben anlayisi kit kisileri anladigim an bloklayip geciyorum, arkamdan kendi kendine sayikliyor.

Kisi daha Apple TV ile Apple TV+'in farkini bilmiyor bana Apple TV+ streaming servisinden onerilenleri yazmis. Biri donanim digeri streaming servisi. Zaten okudugu mesaji bile anlamamis ya.🤦

Boyle bir konu acarak okudugunu anlayamayan, baskasinin kullanimina saygisi olmayan kisilerle ugrastirdin beni valla. 🙃

• Dostum istersen 505837728842 t indirme yap hat iptali falan olmaması gereken şeyler orda abartma derken isin esprisindeyim.

Kimse kusura bakmasın ben bir hizmete ücret veriyorsam hizmeti sonuna kadar kullanırım eğer sizde hizmetinizde böyle bir yasaklama yapıyorsanız taahut başlamadan kocaman harflerle belirteceksiniz.

Sizin durumunuzu net bilmiyorum eğer çoklu kullanım var ise doğru hayır tekli kullanım var ise karar yanlış.

THH VE BTK şikayet edin gereken yapılır.

• Turknet boyle bi.sirket sıkma canını git 50 lira daha var taş gibi türk telekom gpon kullan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu aklıma geldi uyuacaktım,

1000 mbps internette de bu 7 tb sınır varsa bu ne demek biliyor musunuz?

100 mbps için 700 gb üstü bile anormal karşılanabilir. Gerçekten inanilmaz bir sirket turknet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 7 TB nasıl kullanıyorsunuz yahu, ben aylık 1 TB zor görüyorum.

• Eğer 1 TB ise ben aboneliğimi başka İSS'ye taşırım minimum 3 TB maksimum 5 TB olması gerekiyor. @TurkNetDestek ZAM yaparken bunları göz önüne alıp yapın ben yoğun kullanım yapan insanım yeri gelir 1-2 TB kullanırım yeri gelir 300 GB baştan bunu belirtin kampanya başlatır yoğun bir şekilde BTK'ya ve Cimer'e şikayetler yağmuru yağdırırız burada müşteri mağdur olmamalı hani sizin özgürlüğünüz.

Açıklama bekliyorum ona göre konu açıp kampanya başlatacağız!!!

• Bu resmen dolandırıcılık. Sözleşmede sınır net olarak belirtilmemiş. Yasal olarak tüm Turknet tüketicileri haklı konumda ve Turknet anayasal suç işlemiş durumda.

Sözleşmede sınır belirtilmiyor. Ucu açık ifadelerin hukuki geçerliliği yoktur. İletişim özgürlüğünü engellemek anayasal suçtur.

Sınırsız diye yapılan reklam, resmen dolandırıcılık!

100 mbit hat sürekli tam kapasitede kullanılırsa aylık kapasitesi 30 TB! Arkadaş %25'ini bile kullanmamış satın aldığı hattın.

Türk telekom 10 tb limiti sözleşmeye açık olarak koyarak doğru bir şey yapmış. Bu çağda 10 tb altı bireysel kullanım sınırı kabul edilemez!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.