Ben kesinlikle çoklu veya ticari kullanım yapmadım, bunu belirtmeme rağmen beni dinlemediniz bile. Benden habersiz internet ve 50 yıllık telefon hattımı iptal ettiniz. Bu telefon numarasını şimdi ben nasıl geri getireceğim. 4 gündür internetsiz kaldım sizin yüzünüzden ve daha kaç gün internetsiz kalacağım da belli değil. Varsa çoklu veya ticari kullanım araştırmanızı yapıp öyle iptal edersiniz. Varsayımla böyle bir işe girmeniz büyük rezillik. Sizde kayıtlı değil mi benim internetime giren cihazların ip numarası bakın bakalım çoklu mu değil mi. Hattımı kapatırken haber bile vermediniz, hadi yanlışlıkla kapattınız, hatanızı düzeltmek için çaba bile göstermediniz, burada bu şekilde konuşarak kimseyi kandırmayın. @TurkNetDestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Beyaz-Fil -- 4 Temmuz 2021; 0:19:26 > |
Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (18. sayfa)
-
-
Boş yapma PC başında mi yatıyorsun millete internet mi dağıtıyorsun nedir derdin sıkıntın ..
Verirsin gerekli yerlere sikeyetini incelerler.
Bakarlar usulsüz kaçak yerlerden indirmeler yaptın ise Bir güzel cezanı yersen anlarsın.
Haa Netflix Amazon gibi yerlerden paranla abone olup film izledin ise sen haklı çıkar tazminatını alırsın.
Adamlar ticari ve usulsüz kullanımı önlemek adına bir insaf sınırı koymuş çok zekisin sözleşmeyi neden başında okumadın sana diyecekler sözleşmede bu madde var neden itiraz etmedin ne diyeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kickboxer_18 turknet kullanmıyorum Telekom altyapısı kullanan başka Bir firmadan hizmet alıyorum.
Ama aklımı kullanıyorum mantığımi işletiyorum.
-
Yasal yoldan 60 GB lik Blu-ray sürüm filmden 100 tane izlerse 6tb yapıyor.
Yada dediğiniz gibi oyunların tam paketleri ile indirmede veri miktarı yüksek.
Buradaki sorun önceden uyarmamak Çat diye kapatmak.
Bireysel İnternet kullanıcılarınin yüksek veri kullanımı çoğalır ise zamlarda çoğalır bu durumu göz ardı ediyorlar.
Bu işin birde siteler toki binaları durumu var. Adam 4 abonelik yaptırıyor buna göre daireleri bölüyor 4 abonelik ile 24 -32 dairelik binaları idare ediyor.
Ayda 500gb kullanan da pahalı internet almak zorunda kalacak bu sefer bu sınırsız di ya hani diyener fiyatları görünce neden indirdiniz bu kadar ya diyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 4 Temmuz 2021; 0:20:40 >
Turk.net inceleme yapmadan sadece telefon ile kesmeniz çok rezilce bir durum ki sunumum vardı ve rezil oldum sizin yüzünüzden. Şükür ki 2 saat içinde sizin cevap vermeyeceğinizi anladığımda için uydunet çağırdım ertesi sabah gelip bağladılar.
4 gün oldu interneti keseli ve en küçük bir cevap yok telefon ile kayıt bıraktım twitterdan yazdım buradan yazdım turk.net online yazdım hiçbir muhatap yok.
İşin en kötü tarafı yalvardım kurumsal daki arkadaşlarda yardımcı olamıyorlar çünkü adresinizde vergi levhanızın olması lazım diyorlar.
Herkes diyordu biliyordum turk.net bir sıkıntı yaşıyana kadar çok güzel bir firma ama sıkıntı yaşadığınızda hiçbir şekilde muhatap bulamadığınız için piyasadaki en kötü firma. Bizzat yaşayıp gördüm teşekkür ederim bu tecrübe için
-
türknetdestek de ucu açık mesaj yazdı gitti kimse net bişey demiyor maalesef.. mh de çalışanların birşey bildiği yok gigafiber için türktelekomdan izin almamız gerekiyor demişlerdi zamanında :)
-
Kimisine göre var, kimisine göre yok. Bizde çözemiyoruz. Üstte netlestirmeye çalışmış @turknetdestek ama üstü kapalı yine..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır 7 tb indirme sınırı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Limit 7 tb 3 değil.
Kardeş ben 7tb indirme yapmadım, max aylık 4.5tb ile benim de hattımı iptal ettiler sorgusuz sualsiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: donanım1123
Limit 7 tb 3 değil.4.5 ile 5tb'yi aşan iki arkadaş var konuda ve onların da iptal olmus.
Ben bugün aradım 7 tb sınırımız var denildi bilmiyorum okadarını. Hatt ilerleyen günlerde bu limit ile ilgili görüşme yapılacakmış düşürmeden arttırmalarını bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım1123 -- 4 Temmuz 2021; 0:33:38 >
Bakalım hocam, bana da 1tb demişti beni arayan yetkili ama yanlış bilgi vermiş olabilir bana. 1 temmuzdan önce aboneligi iptal edilen yok galiba. Yeni bir uygulama mi acaba.
ne dedi tam olarak mh hocam?
-
Galiba korsan film, torrent oyun siteniz filan var. Maşallah 7TB
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok 1 tb olması mümkün değil çok rahat bitecek bi limit o 10 tb en idealidir aslında ama görüşme yapılacakmış hafta içi belli olacakmış bu indirme limiti. Şuan 7 tb limit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım1123 -- 4 Temmuz 2021; 0:42:1 >
Tam Turknet'e geçmeyi düşündüğüm dönemde karşıma çıktı bu konu bahsedildiği gibi aylık 1tb değildir heralde aylık sınır. Net bir şey söyleyebilecek var mı?
-
Yok 1 tb olması mümkün değil çok rahat bitecek bi limit o 10 tb en idealidir aslında ama görüşme yapılacakmış hafta içi belli olacakmış bu indirme limiti. Şuan 7 tb limit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X