Şimdi Ara

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
17
Favori
41.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CİMER VE BTK ya şikayet et

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt

Bir sinir belirtmeden gercekten sacma. Soyleseler 2-3-4-5 neyse bunu gecmeyinn anlarim makul nedir? Biz ev kullanicisi olarak ayda 1.8 2.3 arasi harciyoruz korktum cidden simdi.

TV Twitch oyun indirmeleri discord uzerinden arkadaslarin oyununu vs izleyerek bu rakama ulasiyoruz 400 gb indirip 1tb ustune cok diyenler sadece facebook giriyor sanirim.

• Neredeyse Avrupa fiyatına leş gibi internet kullanıyor sonra da sen bu kadar kullanırsan bizim alacağımız hizmet kalitesi düşer diyor. Kayda değer tek maliyet kalemi altyapı olan sektöre altyapını düzelt diyemiyor. Gerçekten orijinal bir milletiz.

• Hacam sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayında 7 TB nedir ne yaptınızda bukadar internet tüketimi oldu

• AzuLA kullanıcısına yanıt

Hocam 100Mbits bağlantıyla bu değerlere çıkmak çok da zor değil. Bir de seni çoklu ve ticari kullanımla suçluyorlar ya, ne desem boş. Bu firmalara yakışmıyor gerçektende.

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Postu editlemelisin çünkü 7TB veriye nasıl ulaştığınızı gidip gelip soracaklar.

• Statik ip satin aldim sattiklari ip ile internete cikamiyorum.

Sitelerinden 2-3 kere baglanti yenile yapinca eski cgn havuzundan ip aldim oyle bekliyorum cozmelerini elektrik gitse poku yedim yeniden ip bulana kadar 3 gundur cozecekler bekliyoruz.

• 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt
    BTK ve CİMER’e şikayet et kardeşim başka türlü ilgilenmezler gelin adresimi kontrol edin ondan sonra kararınızı verin de.

• Arkadaşlar Türk Telekom VDSL'de de böyle olay varmı?

Varsa diyelim o kotayı geçtik, iptal ettiklerinde cayma bedeli yansıyor mu? Yoksa bedelsiz mi iptal ediyorlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca siz TB'larca kullanınca, olan altyapıya oluyor. Kullanmayın demiyorum, ama unutmayın zararı gören altyapı. Bu yüzden TT altyapı zarar görmesin diye de böyle pürüzler çıkarıyor.

• Alakası yok Telekomun canına minnet. Sen interneti ne kadar çok kullanırsan portu kiraladığı firmadan daha fazla transmisyon ücreti alıyor. Olay tamamen Turknet'in yüksek kullanım yüzünden müşteriden kâr edememesi kaynaklı.

• Buradaki "Abonenin makul kullanım çerçevesi dışına çıkması" olayı bence transfer limitini aşmaktan ziyade şahıs/ticari olayıdır.

Eğer ki siz bu hattı kendiniz şahsi olarak kullanıyorsanız ve paylaşım vs. yapmıyorsanız; Sizin yerinizde olsam TürkNet'i direkt mahkemeye verirdim.

Nasıl yani sınırsız internet bağlantısını hiçbir gerekçe göstermeden servis sağlayacı kafasına göre hattı kapatıp, hizmeti sonlandırabiliyor?

Sınırsız internet diye bu paket satıldıysa ve şartlara uyulduysa bu hizmet sınırsızdır...7 TELEBAYT falan filan hikaye o saatten sonra.

O zaman 7 TELEBAYT limitli 100 Mbps internet olarak satsınlar madem...

Kimse kimseyi APTAL zannetmesin bu devirde.Madem sınırsız hizmet verdin, kullanıcın ayda 30 TB indirme/yükleme yapabilir ve ISS buna gık bile diyemez.

İletişim hakkın engelliniyor, kısıtlanıyor.Haber vermeden aboneliğinde değişiklikler yapılıyor ve hayretle yazılanları okuyorum, millet kazıklayanı değil de daha çok kazıklananı sorguluyor   

Yıl 2021, 1980 değil...Zihinler ve mantıklar değişsin bir zahmet artık...  

EdiT:Typo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 4 Temmuz 2021; 2:18:44 >

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    E ozaman bu dediğin gigafiber için geçerli değil ? Kendi altyapıları sonuçta.

Ben Turk Telekom kullanıyorum, 35 mbps limitsiz VDSL, bende de limit varmıdır?

• Vardır tabi sözleşmenizi okuyun

Hocam sözleşme çok uzun :D

Hangi bölgesini okuyacağım, bana verilen limitle herkesin limiti aynı mı? (VDSL TTNET için)

• Yanılmıyorsam Superonline için de 5tb sonrası fesih hakkı var.
    Sözleşmeyi iyi inceleyin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Hocam sözleşme çok uzun :D

Hangi bölgesini okuyacağım, bana verilen limitle herkesin limiti aynı mı? (VDSL TTNET için)

Konu içinde 10 TB limit olduğunu yazmıştı bir arkadaş telekomda

ücretsiz iptal ediyorlar değil mi?

ücretsiz olsa bile 10 tb nasıl harcanır ki

• Elimdeki kaynaklar 2 telefon 1 laptop nasıl 10 tb harcayabilirim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.