< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (22. sayfa)
-
-
Hergün 250 gb mı çekeceksiniz? Bahane bu işler...quote:
Orijinalden alıntı: TechVETSadece PS5'e 250 GB çektim bugün.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hergün 250 gb mı çekeceksiniz? Bahane bu işler...quote:
Orijinalden alıntı: TechVETSadece PS5'e 250 GB çektim bugün.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Hauntedd
Böyle insanilikten çıkıp ticari faaliyet yada sapık gibi arşivleyiciler yüzünden internet altyapısı yavaşlıyor bence az bile yapmışlar tebrikler TurkNet :))Ben ne ticari faaliyet ne de arşivcilik yaptım. Benim hattımı da habersiz iptal ettiler. Kullanımlarımı önceki mesajlarıma bakarsan görebilirsin.
Günümüzde bu gibi keyfi nedenlerle insanların iletişim hakkını elinden alanları siz haklı bulmaya devam edin, yakında kotalı günlere geri döndüğümüzde ve size bu kotalar yetmediğinde bakalım yine haklı görecekmisiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Beyaz-FilBen ne ticari faaliyet ne de arşivcilik yaptım. Benim hattımı da habersiz iptal ettiler. Kullanımlarımı önceki mesajlarıma bakarsan görebilirsin.
Günümüzde bu gibi keyfi nedenlerle insanların iletişim hakkını elinden alanları siz haklı bulmaya devam edin, yakında kotalı günlere geri döndüğümüzde ve size bu kotalar yetmediğinde bakalım yine haklı görecekmisiniz.
Alıntıları Göstergeçen yıldan bu yana 2tb altına düşmemişsin. çoğunlukla 4tb diyebilirz. Buradaki TurkNet'in hatası arayıp bilgi vermemesidir. Sizin nasıl kullandığınızı bilmiyorum her gün 4k film indirip izliyorum misal. Sonra aaa oyun indiriyorum ama genelde oynamıyorum o derece boş yere interneti kullanan biriyim. Ve evde benim cihazlarımdan hariç 8+ cihaz var. Hepsi fullhd ve üzeri youtube kullanıyor, tv'de 4k yayınlar açılıyor. Ama 2Tb göremedim daha geçmiş olsun. torrent kullanıcısına benziyorsunuz ama bilemedim. aylık 500-700gb upload zor biraz...
-
Ocak ayında 2.5tb kullandıktan sonra altyapım 130 40tan 85 4e düştü bende merak ediyordum neden diye. Bakın direkt modeme gelen hat değişti ve turknet destek bunun bilerek yapıldığını sonradan düzeltileceğini söyledi. 100 8 alırken şimdi sorun sizde diyip 65 2 veriyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bak kardeşim sana BTK ya ve CİMER’e aynanda başvur diyorum geçerli kanıtlarını sebeplerini de sun gerekirse adresine gelsinler bütün binayı kontrol etmelerini de söyle. Sınır 7 tb ve sen 4.5 kullanmışsın hakkını ara burada yazılanlara cevap vermen internetini getirmeyecek. Başka çaren yok şikayet etmediysen yap dediğimi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu örnekte haklısın ama olaya şöyle bak, o oteldeki aşçılar ortalama 1 insanın yiyebileceği yemek miktarını hesaplıyorlar otelde kalabilecek max insan sayısıyla birlikte hatta tabak kırıldı o oldu bu oldu diye daha fazlasını hesaplayıp büfeye koyuyorlar ve açık büfe sınırsız kullanım diyorlar. Buradaki sınırsız kullanım ibaresi 1 insan isterse 100 tabak yemek alsın değil. Ee ben gidiyorum büfeye yanımda koca koca tencereler götürüyorum kendi yiyeceğim haricinde başka insanlara satmak içinde oradaki yemeklerin yarısını alıyorum. İlk başta sorun anlaşılmıyor ama sonradan aşçılar bu işte bir iş var hesaplarımızda bir terslik var diyip gözlem yapmaya başlıyorlar ve beni yakalıyorlar ve bana diyorlarki normal insan 1 tabakta doyar ama biz sana 7 tabak hak veriyoruz ama 8. Tabak yasak. Bende şark kurnazlığıyla ağlamaya başlıyorum eee hami sınırsızdı açık büfeydi ühüüü. Yav geçin bu işleri yazmışlar bide adamın kaç tb kullandığından sizene önemli olan sınırsız ibaresi diye. O sınırsız ibaresi bireysel kullanıcılar için. Madem bireysel kullanıcı değilsin madem farklı ticari amaçlar için kullanıyorsun o zaman gidip ticari üyelik alacaksın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sözleşmede bir taraf beklenebileceğin çok üzerinde zarara uğramaya başlarsa, sözleşmenin şartlarının değiştirilmesini isteyebilir ya da olmuyorsa sözleşmeyi fesheder. Sınırsız yazsa bile böyledir.
Kaldı ki her zaman her sözleşmeden dönmek mümkündür. Varsa cezai şart ödenir.
Turknet sözleşmede sınırsız demek yerine 7tb yazarsa daha doğru olur.
Dostum ADSL ve vdsl için imkansız ama fiber kullanan pek çok insan için 7tb doldurmak çok kolay
Ben Xbox gamepass almak için uzun zamandır fibere geçmeyi bekliyordum şimdi yıllardır beklettiğini bütün oyunları oynamak istiyorum her gün bi kaç oyun indiririm diyordum ama meğer kotamız varmış haberimiz yokmuş
quote:
Orijinalden alıntı: vakti yok
Dostum ADSL ve vdsl için imkansız ama fiber kullanan pek çok insan için 7tb doldurmak çok kolay
Ben Xbox gamepass almak için uzun zamandır fibere geçmeyi bekliyordum şimdi yıllardır beklettiğini bütün oyunları oynamak istiyorum her gün bi kaç oyun indiririm diyordum ama meğer kotamız varmış haberimiz yokmuşfiberde bile çok kolay değil ben max 1.5 tb yiyorum mesela ve 7-24 evde internet kullanılıyor
Torrent upload'luyorsan IPTV server'ı işletiyorsan ,veya hergün arşivlemelik birşeyler indiriyorsan anca 7tb'ı geçer.
Premium limitsiz diye birşey çıksın bu arkadaşlarda rahat etsin tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Temmuz 2021; 10:54:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ki bağlatmamışım he bende durmadan oyun indirir bitirir siler yeni oyun indiririm Netflix amazon prime Twitch full açık kesin geçerdim 1 TB aylık
1TB değil diyorum kardeşim dünden berri hala 1 diyorsunuz ya 7 TB sınırları bu sınırın altında kullanım olursa BTK ya ve Cimer’e başvurun hakkınızı arayın.
Uzun ama içi boş bir yazı. Yok yemegi tencereye koyuyormus falan filan. Duyduğum en sacma yazı olabilir bu konuda.
Konuyu okumaktan aciz insanların boyle uzun yazması da ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhabalar.
Konuyu baştan sona okudum ve maalesef yine iş bireysel kavgalara,tartışmalara kadar uzamış :)
Yukarılarda bir arkadaş bu kullanım sınırları için Vodafone da 400 GB gibi bir şey paylaşmış.Gerçek mi bu ?
20 gün kadar oluyor geçiş yaptım.400 GB nedir?
Evde PS4 var haftaya Ps5 geliyor. 2 tane konsol olacak.
4K Netflix aboneliğim var,Blu TV ve Amazon anoneliklerim var.
Benim kullanımlarımın %99 u yasal platformlardan izleme ve oyun üzerine.
Geri kalan %1 de gelen mailler deki PDF dosyaları,kredi kartı ekstreleri vs kadar.
Ben özellikle PC güvenliği konusunda takıntılı birisiyim.Bırak torrent,oyun vs indirmeyi güvenmediğim internet sitesine giriş bile yapmam.
Şimdi bu 400 GB olayı gerçekten doğrumu?
Birde bu kullanım aşımları sonucunda iptal vs yapıldığı zaman özellikle taahhütlü paketlerde ceza bedeli falan çıkarma hakları varmı?
Ahhahahajajha ya sabah sabah pc güvenlik diyor hahababa
Merhaba, kurumsal kullanım yapmıyorsanız bir yanlışlık olmuştur. Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Ben hemen arkadaşlarıma kontrol ettiririm. -
Neresi boş açıklar mısın. Mantıksız gelen kısmı neresi? Otellerdeki sınırsız açık büfe ibaresinden ne anlıyorsun sen? Ne mağdur edebiyatınız bitti ne şark kurnazlığınız.
Merhaba, eğer ticari amaçlı bir kullanım yapmıyorsanız yanlışlık olmuştur. Arkadaşlarıma kontrol ettirerek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X