site sahibi olsa upload ı yüksek olur download ı değil :=) |
Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (19. sayfa)
-
-
Zamunda'nin gizli Turk ortagiyim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Upload sınırı yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok diye biliyoruz ama belli olmaz baksana milleti perişan etmişler indirme limiti olmamasına rağmen :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaplanGiray
Bu mesaj silindi.Tek dediği sözleşmede yazıyor okusaydınız. Kendi okumuş mu acaba sözleşmeyi nerede yazıyormuş şu kadar limitimiz olduğu. Engelle geç hocam boş adamlarla muhatap olmaya değmez.
-
Yok hocam 1 kere yazarım zaten bunlara neymiş mahalleye dağıtacakmış ah ulan ah bunlar mağara'dan yeni çıkıp teknolojiye yeni hello diyen adamlar. 56k fax modemin çilesinden bi haber firmalardan zamanında nasıl kazık yediğimizden bi haber tipler. yok biri şu arkadaşa söylesin modem log'larını iss'ler görebiliyor yani kim nasıl bağlanmış kaç tane cihaz bağlı falan
-
Oyun oynayan birisi için 3-4 tb lar hiçbir şey bunu aklınızdan çıkarmayın sadece bu ülkede sosyal medyaya girip arada bir youtube dan video izlenmiyor. Artık her şey dijital oldu bir oyun 100 gb lardan başlıyor. Heleki format atıldığını varsayıyorum en az bir günde 500 gb bile indirme yapılabilir. Bu limit koyulurken azami sınırı sıradan sosyal medyada takılan kullanıcılara göre belirlemek çok mantıksız bir hareket olur. Süperonline 5 tb sınır koymuşken Türknetin daha fazla olması lazım sonuçta diğer operatörlerden farklı değilmi? Diğerleri 600-700 tl den başlayan fiyatlarla veriyor gigabit hızları türknetin farkı ucuz fiyata verip her kullanıcıya bu hızları ulaştırmayı amaçlıyorsa ve müşteri çekmeyi düşünüyorsa kimse kusura bakmasın o indirme değeride diğer iss lerden daha fazla olması lazım. Şuan 7 tb olduğunu biliyorum görüşmeler yapılacakmış temennim 7 tb tın üstünde bir seviyeye çıkarılması. Şu konuya gelirsek usulsüz bir kullanım algılınan kullanıcıların hattının direk kapatılması yerine binasına gidip inceleme yapılması daha sağlıklı sonuç verecektir. Son olarakta şunu söylüyorum günümüzde 4-5-6 tb indirmeler hiçbir şey ben sınırsız internet adı altında bu kadar yüksek hızlarla acaba limitim dolarda kapanırmı diye düşünürsem ne anladım o işten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam sınır koysun tamam, bu sınır geçildikten sonra ay sonuna kadar internet erişimini engellesin. Daha sonra ay başında interneti tekrar aktifleştirsin. Bunlar sınırın ne olduğunu söylemiyor, üstelik kendi belirledikleri ve benim bilemeyeceğim sınırı geçtiğimde hem internet hem de telefon hattını habersiz kökten iptal ediyorlar.
Hadi interneti iptal ettin telefonun ne günahı var onu niye iptal ediyorsun? Ayrıca seni çoklu ve ticari kullanımla suçluyorlar. Bu kadar rezil bir hizmet anlayışı hayatımda görmedim.
@TurkNetDestek Bakın bu kadar buralara yazıyoruz, oim'den yazdım, tam 30dk telefonda çalışan müşteri temsilcisine derdimi anlattım, gelin siz mağdur olmuşsunuz, hatamızı düzeltelim bile demiyorlar.
-
Kardeşim bugün bende 20 dk ya yakın konuştum evet sınırımız var ve 7 tb denildi bu kullanımın üstüne kobi tarifesi veriliyor denildi bana Türknet görüşme yapıyormuş bu konu hakkında aksi halini düşünmek bile istemiyorum imdirme limiti 7 tb dan fazla olabilir. Hafta içi haber gelir. Sen tekrardan konuşmaya çalış 7 tb sınırları varmış çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuştum hocam geri adım atmıyorlar. Eğer size 7tb denildiyse benim hattımı iptal etmemeleri gerekirdi ki benim kullanımım max 4.5tb.
-
Sen bi onlardan net sınırı öğren bakalım sana ne diyorlar neye göre kesinti yapıyorlar ? Destek kayıtlarınsda hep azami sınır 7 tb denilmiş. Canlı konuştum banada 7 dediler farklı bir şey yaptıysan ondan da olabilir. Gigafibermiydi bu arada seninki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım1123 -- 4 Temmuz 2021; 1:22:59 >
Farklı ne yapacağım hocam Allah aşkına, bana telefonda söyledikleri yoğun kullanımdan dolayı (4.5tb) çoklu kullanımdan şüphelendiklerinden hattı iptal etmişler.
Hayır hattım 100Mbits idi.
-
Onceki aylarda kac gb veri indiriyordunuz ?
Gigafiberde iptal edilen yok herhalde vdsl lerde mi var acaba bu sorun ozaman inceleme başlatacaklar kardeşim gelip daireye kadar bakacaklar bedavadan aboenlikmi iptal edilir ben adamlara haksızlar demiyorum çoklu kullanımı engellemeye çalışıyorlar ama yerinde tespit etsinler ne kaybeder ekip gönderse diğer türlü abone kaybediyorlar durduk yere.
-
Kullanimizda stabil buyuk bir haksizlik var her seye yanit veren turknet sessiz.
Sozlesmemden baktim simdi rakamda yok elimden geldiginde size destek olmak isterim.Bugun size yarin bize.
-
Hocam çok büyük hak yiyorlar, derdimi anlatmama rahmen tüm hattı iptal etmeleri çok büyük haksızlık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X