Şimdi Ara

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
17
Favori
41.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sözleşmeye evet evet diye okuyup geçmeseydiniz bunun hakkında sınırların olduğunu görürdünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ayda youtube izleyerek 600gb kota yapıyorum 7tb çok diyenlerin umarım başına aynı durum gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 3 Temmuz 2021; 22:55:21 >
  • Uğraş. Kabul ettiğin sözleşmede sınıra tabiyim yazıyor

• Ulan 16 megabit TT aboneliği ile okuduğum konuya bak gideyim ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    hahahalsöaiqğwğsş valla bende gördüğüm gibi kaçtım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaşanan bilgi karmaşasından dolayı bir açıklama gereği duyduk. TurkNet olarak her zaman bireysel kullanıcılarımızın özgür ve sınırsız bir internet kullanmasından yanayız. Hizmetimizi bu yönde geliştirmeye de devam ediyoruz. Sunduğumuz sınırsız internet ile kullanıcılarımız sektör ortalamasının çok üstünde bir veri kullanımına sahip. Geçtiğimiz aylar da dahil müşteri başına 300 GB üzeri olan veri kullanımı ile lider seviyedeyiz. Aynı zamanda aylık terabaytlarca kullanım ile TurkNet hizmetinin keyfini çıkartan bireysel müşterilerimiz var. Ancak çoklu ve ticari kullanımları belirleyebilmek için düzenli olarak incelemeler yapmamız gerekiyor. Bu incelemeler başarılı bir şekilde çoklu ve ticari kullanımları tespit etse de zaman zaman yanılabiliyor. Bu yanılgı sonucunda da kullanıcılarımızla açık iletişim içinde kalarak düzeltmeye çalışıyoruz. Sektörde AKN’yi tüm kullanıcılar için kaldıran operatör olarak kullanımı sınırlamak veya yoğun kullanıma müdahale etmek gibi bir politika ve anlayışımız olmadığını bir kez daha belirtmek isteriz. Biz özgür ve sınırsız internete olan inancımızla, her zaman kullanıcılarımızın yanındayız.

• megaster kullanıcısına yanıt

Saçmalamayin ya sizin niye 600 GB yapsanıza 6tb görelim nasıl yapılıyor.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Konu içinde sizinle iletişime geçemedikleri ulaşamadıklari muhatap bulmadıklarını yazanlar var.

Bu kişilerin bilgilerini alarak Bir tahkikat yaptırıp şahıs kullanıcısı olduklarını onaylama sürecini hızlandırarak mağduriyetlerini giderme konusunda hassas davranacağınızi ümit ediyorum.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

ama abonelikleri iptal edilen müşterilerin hepsi ev kullanıcısı.. hem özgür iletişim ve sınırsız paket satıp hemde yüksek kullananların aboneliklerini iptal etmek kendinizle çelişmek değil midir?

• Beyler aklıma bir soru takıldı. Sınırsız denilip böyle bir sınır varsa şöyle yapsam nasıl olur ? Telekom fiber altyapılı Dsmart kullanıyorum. Acaba bu kadar çok veri harcarsam taahhütsüz iptal ederler mi ki ? Ederlerse film, dizi oyun arşivi yapacağım yeminle. 100 Mbps fiber kullanıyorum. İptal edemiyorum 1000 TL istiyor şerefsizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeromer_56 -- 3 Temmuz 2021; 23:34:59 >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın köküne Kadar abanilacagini düşünmemişler.

Siz hala olayın mantığını çözemiyor yada anlamamak adına direniyorsunuz.

Çat diye üyelik iptali yanlış bir tutum ama bireysel abonesine olup ticari faaliyet yapan yada 24-36 vs daireli gibi binalarda tek abonelik ile çoklu bağlantı dağıtımı yapanlar var.

Haaa çözümü nedir gelirsin yerinde incelersin bakarsın bu abonelik Kimin kime kablo gidiyor eger ki usulsüzluk yakaladın yazarsın tutanak yasal işlemini yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Temmuz 2021; 23:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Hocam bu turkcell fiber'de de böyle ucu açık madde var. O değil de, 1 ayda 7TB nasıl becerdin, ne yükledin merak konusu. Adamlar da haklılar yani 😁

Yok ya anlatamazsiniz 7tb bu ya hiç mi kapatmadın uyumadin hosting hizmeti mi verdin köprü mu oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: omeromer_56

Beyler aklıma bir soru takıldı. Sınırsız denilip böyle bir sınır varsa şöyle yapsam nasıl olur ? Telekom fiber altyapılı Dsmart kullanıyorum. Acaba bu kadar çok veri harcarsam taahhütsüz iptal ederler mi ki ? Ederlerse film, dizi oyun arşivi yapacağım yeminle. 100 Mbps fiber kullanıyorum. İptal edemiyorum 1000 TL istiyor şerefsizler.

İptal eder ama şöyle usulsüz kullanımdan cezai işlem olaraktan yine parayı alır bence.

• Ya sen neyi savunuyorsun ki? Adam sınırsız demesin, bu kadar basit. Sözleşmesinde yazan ile firmanın pazarladığı şey çelişiyor. Bak anlatır der ki senin internetin 5 TB sınırı var, 7 TB sınırı var vesaire, bunlarda sorun olmaz. Sınırsız satıyorum diyip böyle yapan firmalara kural getireceksin. Çünkü bu sınırsız değil. Tüm firmalar böyleyse -bir sınırı varsa- zaten hepsi yazar, kişiler de yapacakları kullanımı bilirler, yine kimse sınırsız yazamayacağı için o zaman kullanım sınırı şuyu buyu vs haklı olursun. Şuan haklı falan değilsin. Kendini üst görüyorsun ve de ifade edişin kışkırtıcı. Bir de mesajına cevap veremiyorum. Böyle yazıyorum.

• Trakyalı Ali yeni teoriler ile ortaya çıkmış ve gittikce yaratıcılığı artıyor. Hosting hizmeti, köprü falan PC kapatmamak ve uyuyamak sanırım "yasal" şeyler onlar olmamış ama diğer ikisi güzel.

• GasiOr kullanıcısına yanıt

firmadan para mı alıyor yoksa ücretsiz internet mi bağladı türknet buna anlamadım nedir ? :D

• Rapor edin gitsin şu arkadaşı. Herkesi aşağılayarak haklı olduğunu düşünen gereksizin teki. Onunla aynı fikirde olmayanları sürekli aşağılıyor. Değmez tartışmaya.

• Bence her ne olursa olsun böyle bir şey yaşanmadan önce bir uyarı olmalı. Arkadaşın bahsettiği gibi gizli kota olayı var ise net bir şekilde belirtilmesi gerekiyor.

Ben birkaç ay önce 3tb download kullanımına ulaştım ama bende herhangi bir uyarı veya kesinti olmadı. Bana göre bunun nedeni benim 1000/1000 kullanıyor olmam.

Siz bakır üzerinden bu kadar veri transferi yaptığınız için iss için maliyeti yüksek olmalı.

Şimdi bana nasıl 3 tb kullanıma ulaştığımı soranlar olacaktır. Bilgisayara yedek almadan temiz windows kurmayı tercih ettiğimden dolayı her seferinde kafadan 1 tb üstü oyunu indiriyorum.

Bugün COD tek başına 250 GB civarlarına ulaşıyor ( 3 Paketi de satın aldığım için bu kadara yüksek, tek warzone olsa bu kadar olmaz )

Kardeşim bol bol video film ve dizi izliyor , annem youtube üzerinden videolar izliyor , babam netflix üzerinden film , youtube üzerinden farklı içerikleri tüketiyor.

Ben fazla video tüketen birisi değilim ama bende arkadaş gibi web scraping veya farklı türde yazılımlar yazıyorum.

Bence 1000/1000 hatlarda herhangi bir kısıtlama yok , eğer böyle bir kısıtlama varsa benzin ferrari olayına benzer.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.