Şimdi Ara

Turknete Geçmeden Önce Tekrar Düşünün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi tekrar düşünün. AKK yok eyvallah, fiyat iyi eyvallah, ama satış sonrası destek sıfır. Cuma günü başvuru yaptım, dün internetim geldi. Ama en az 20 kere aradım ve sonuç alamadım aktivasyon süreci ile ilgili. Kargom teslim edilmesine rağmen, lütfedip de sistemden onay vermediler bi türlü. Her neyse şuan internet bağlandı ve ping sorunu var. Modeme telnet ile giriş yaptığım zaman interleave modda olduğunu gördüm, ayrıca CGN'den IP alıyoruz, buda demek oluyor ki portlarda sürekli sorun olacak, hatta RDP bile yapamazsınız sabit IP olmadan. Ping sorununu bildirdim müşteri hizmetlerine, müşteri hizmetleri sürekli olarak mute tuşu kullanıyor zaten ses gidiyor ve alo dediğiniz zaman da kontrol ediyoruz diyorlar : ) Müşteri hizmetlerindeki kişi, isterseniz performans sorunu kaydı oluşturayım ama ping desteğimiz yok dedi. Anladım acemi biri olduğunu ve tamam kardeşim dedim kapattım. Şimdi kimsenin kafasını açmak istemem ama, önemli olan satış sonrası sunduğunuz destek ve hizmettir. Şimdi 59.90TL veriyoruz, AKK yok, devrim niteliğinde bir hareket yapan bir firma var eyvallah hepsine. Ama bana destek olamadıktan sonra, kaliteli hizmet veremedikten sonra ben ne yapayım böyle interneti. Ben karşımda bulamadıktan sonra, ucuz olsa neye yarar, kotasız olsa neye yarar? Yani bütün umudumuz DH forumdaki TurknetDestek..

Tekrar söylüyorum, bunları düşünün ve öyle karar verin, ucuz etin yahnisi yavan olur.

• Merhaba, ben size bu konuda yardımcı olmak istiyorum. Hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden yaşadığınız sorunu belirterek iletir misiniz?
  • PM gönderdim, umarım yardımcı olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.