< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 17 Ağustos 2022; 6:53:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 17 Ağustos 2022; 6:53:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2071 yılında iptal sağlanır herhalde buradaki Türknet kullanıcısı bot gibi hep aynı şeyleri yazıyor başlık sahini çözüm istiyor bu yetkili sadece bilgi vereceğiz haber verdim ıvır zıvır aynı şeyleri yazıp duruyor işte hizmet işte kalite artık Türknet üyesi olmak sizin tercihiniz bir aksaklık var belli ama çözüm yok xD
|
|
Ben de TurkNet'e geçtikten sonra telefon hattını iptal ettim ama başka ISS'ye geçebildim. Köprü statü çıkış başvurusu da neymiş? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aylardir bekliyorum maalesef hep ayni konuşmalar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
3 ay olacak neredeyse,artık bu konuşmalar bana birşey ifade etmiyor.Defalarca görüştüm mh ile ama bir ilerleme yok maalesef.Tahahütsüz diye reklamınız dönüyor ben farklı bir iss geçiş yapamıyorum aylardır. |
tuketici.btk.gov.tr adresinden kayıt açtınız mı? |
|
|
Taahhütsüz diye reklam yapıyorsunuz ama 4 aydır farklı bir iss ye geciş yapamiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1-2seneye işlemler tamamlanır umarım.4 ay gecti hala bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|