|
Türksat 5B uydusu fırlatıldı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bir gün kendi yaptığımız ve ülkemizden fırlattığımız uyduyu görebilecek miyiz ki :)
-
bu türkiye için büyük benim için küçük bir adım antigravite bulunmalı artık bulunduysada halka sunulmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
artik 2023 te balon sisirip gondeririz bu kurla tabi onu bile sisirecek ulkede kacmamis genc bir ciger bulunursa
Uzaydaki yörünge hakkımızı korumak için uydu fırlatmak zorundayız. Bırakıp haklardan vazgeçtiğimizde gelecek nesil bize sövecek niye böyle yaptılar diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet bende mok atılmasından yana değilim ama Suriye Muriye falan bunlar ülkemi la sadece adı ülke
50mb hızı 100 tl ye bulsam göbek atacağım hız 12 para 95 tl.
-
lütfen böyle düşünmeyin.
-
Edindiğimiz tecrübe ve geliştirdiğimiz teknolojiler ile diğer ülkelerin gelecek projelerinde ortaklık sağlayabiliriz.
karasal yayını niye yalan ettiniz. binadaki ortak çanak sistemi dandik. sony 55" tvim 3 senede çöp oldu. yeni televizyonuda internetten izlemeye çalışıyoruz. yıllardır karasal yayın gelecek . karasal tv istiyoruz diyen birtek ben miyim arkadaş...
-
ortak sistem niye dandik 1 turksat 1 hotbird (astrada olabilir) 1 digiturk canagi koyup bunlari santralle binaya dagitmak ve canaklari düzgün ayarlasaniz sorunsuz izletir. yonetiminizi gerekli tadilatlar icin sıkıstırıp cozüm aradiniz mi.
-
Kendi uydunu kendin yapamiyosun.
Uydu firlatma ekipmanin yok.
Daha sayayim mi?
Netspeed 75 mps 94 liraya kullanıyorum tavsiye ederim
Maalesef altyapı yok oturduğum yerde maximum 15 diyorlar verdikleri 10-12 maximum.
-
Her maden yok ne yazık ki ülkede ama iş maden değil ara mamül ve en önemlisi son ürün dizayn edip satabilmek ki o konuda da ilerliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X