Şimdi Ara

Türksat 5B uydusu fırlatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazık yaşam kazık İnternet kazık besin kazık hayat net.

• Bir gün kendi yaptığımız ve ülkemizden fırlattığımız uyduyu görebilecek miyiz ki :)

• bu türkiye için büyük benim için küçük bir adım antigravite bulunmalı artık bulunduysada halka sunulmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • artik 2023 te balon sisirip gondeririz bu kurla tabi onu bile sisirecek ulkede kacmamis genc bir ciger bulunursa

• Uzaydaki yörünge hakkımızı korumak için uydu fırlatmak zorundayız. Bırakıp haklardan vazgeçtiğimizde gelecek nesil bize sövecek niye böyle yaptılar diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

evet bende mok atılmasından yana değilim ama Suriye Muriye falan bunlar ülkemi la sadece adı ülke

• technician77 kullanıcısına yanıt

50mb hızı 100 tl ye bulsam göbek atacağım hız 12 para 95 tl.

• technician77 kullanıcısına yanıt

lütfen böyle düşünmeyin.

• Edindiğimiz tecrübe ve geliştirdiğimiz teknolojiler ile diğer ülkelerin gelecek projelerinde ortaklık sağlayabiliriz.

• karasal yayını niye yalan ettiniz. binadaki ortak çanak sistemi dandik. sony 55" tvim 3 senede çöp oldu. yeni televizyonuda internetten izlemeye çalışıyoruz. yıllardır karasal yayın gelecek . karasal tv istiyoruz diyen birtek ben miyim arkadaş...

• Ignite kullanıcısına yanıt

ortak sistem niye dandik 1 turksat 1 hotbird (astrada olabilir) 1 digiturk canagi koyup bunlari santralle binaya dagitmak ve canaklari düzgün ayarlasaniz sorunsuz izletir. yonetiminizi gerekli tadilatlar icin sıkıstırıp cozüm aradiniz mi.

• Kendi uydunu kendin yapamiyosun.
    Uydu firlatma ekipmanin yok.
    Daha sayayim mi?

• ayhanst A kullanıcısına yanıt
    Netspeed 75 mps 94 liraya kullanıyorum tavsiye ederim

• xtrader kullanıcısına yanıt

Maalesef altyapı yok oturduğum yerde maximum 15 diyorlar verdikleri 10-12 maximum.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Her maden yok ne yazık ki ülkede ama iş maden değil ara mamül ve en önemlisi son ürün dizayn edip satabilmek ki o konuda da ilerliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.