Bildirim
TURKSAT CGN HAVUZUNDAMIYIM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Modem ile whatismyip uyuştuğu sürece havuz da değilsin. -
Degilsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplar için teşekkür ederim peki yurtdışı çıkışım superonlinemi yoksa türktelekommu nasıl anlarım acaba -
Türk telekom
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkışınız Superonline. Ancak Kablonet kendi altyapısından giriş/çıkış sırasında yaklaşık 10ms kadar ping eklendiğinden biraz ping değerleri yükselebiliyor. -
anladım teşekkür ederim birde sabit ip alsam ping sürelerinde birazda olsa düşme olurmu ping değerlerim iyimi -
ip havuzunda olunca ne oluyor? -
Aynı ip adresini sizden başkaları da kullanıyor. Ayrıca o havuzlara giriş çıkış yapmak ping oluşmasına sebep oluyor. -
Değilsiniz. Zaten olmadığınız içinde sabit ip almanıza gerek yok, uzun bir süre ip'niz değişmez. Superonline'dan çıkış yapıyorsunuz.
Modemi güvenlik ayarlarından bridge moduna alın birde öyle bakalım tracert sonuçlarına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan_ed -- 1 Ocak 2019; 14:54:27 > -
benim ip ler uyuşmuyor yalnız -
-
-
dns sunucusu düşük ping vermez diye biliyorum.hızlı dns sunucuları vardır ama sonuçta ne kadar uzağa bağlanırsan ping o kadar fazla olur dns sunucusunun da yapacağı bir şey yok.online oyuna gir japonya amerika bağlan leş gibi almanya bağlan mis gibidir mesafe yani yoksa sana çok uzak bir sunucudan aynı testi atarım 60 70 ping çıkar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X