Şimdi Ara

turksat turktelekom nurarasının kullanımı icin extra aylıga 2 tl ilave etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tahahutum bittigi icin ankara yenimahallede ivedik caddesindeki abone merkezine gidip Konusturan Maksimum Keyifli Kampanya Taahhüt süresi boyunca; Teledünya Temel Paket + Kablo TV + 50 Mbps’ye kadar 75 GB AKN EkoSınırsız Uydunet + Vizioon Sinema Paketi + Uydunet Telefon Heryöne 100 dakika paketi tarifesi 54,99 TL/Ay kampanyasına tahahut verip abone olduk turksat ın verdigi telefon numarasını degilde evde kullandıgım turk telekom numarasını naklettirip kullanmak işstedigimi soyledim es dost bu numarayı biliyordu turksat ın web sayfasında turk telekom a ait numaranın tasına bilecegi ve kullanılabilecegi yazıyordu devir icin imza aldılar her sey buraya kadar iyi de sonra calısan turk telekom a kayıtlı ev telefonunu turksat da kullanmak istersen faturaya 2 tl daha ilave edilecegini ve 56, 99 tl aylık odeyecegimi soyledi bu dogrumudur bu tur uyelik sozlesmesi ile karsılasan arkadaslar varmı cevaplar icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasans -- 5 Kasım 2016; 12:30:27 >

• Ben de Türk Telekom' da ki sabit hattımı Türksat' taşıdım ama aylık 2 TL vereceksiniz diyen olmadı. Az önce sizin mesajınızı okuyunca faturamı kontrol ettim almıyorlar 2 TL falan. Yeni bir uygulama mı acaba bu? Ne koparırsak kardır demişlerdir belki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.