Şimdi Ara

Türktelekom 21,14 TL Tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000dk 1000sms 8gb tarifeyi kullanıyordum sözleşmem bu ay bitiyordu 2 hafta önce aradığımda kullandığım tarifenin fiyatının 39 tl olduğunu istersem uzatacaklarını söylediler kabul etmedim onun üzerine 34 tl ardından 32 küsur tl ye kadar düştüler yine kabul etmedim. Bugün yine aradılar işte zaten size en son indirimleri yaptık 32 tl diye sonra 28 tl ye düştüler ben yine kabul etmedim kontörlüye falan geçeceğim dedim onlarda ozaman size %50 indirim yapıyoruz vergiyle beraber 21,14tl ye geliyor dediler zaten geçen senede 26 tl ödüyordum aynı tarifeyi daha uyguna uzattım. Aynı tarifeden anneminde var ona şuan 28 tl ye kadar indiler kabul etmedim bakalım ne olacak :) ilk aradıklarında kabul etmeyin başka operatöre falan geçeceğim diyin tamam en son bu oluyor diyorlar telaş yapmayın sonra kendileri yine arıyorlar.

• Sudan ucuz yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynısını yaptım teklifii bekliyorum ilk teklifi ne sunacak kasa

Bende %20 indiirim vardı %15 e düşmüş dalgamı geçiyonuz dedim

Hattımı taşıcam dedim kayıt olluşturdu bakalım ne ile geri dönecekler

• üstüne Ramazan hediyesi aylık 2gb diye bir mesaj geldi 12 ay boyunca aylık 2gb hediye internet onu da tanımladım 21,14 tl ye 10gb internet almış oldum :D
  • Sudan ucuz olmus tt faturaliya gecip 1yil bekleyince baya ucuzlasdiriyorlsr demekki mis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.