Şimdi Ara

TURKTELEKOM - TTNET YETTİ ARTIK - İÇERENKÖY MAHALLESİNE FİBER ALT YAPI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKTELEKOM - TTNET YETTİ ARTIK - İÇERENKÖY MAHALLESİNE ALT YAPI YENİLENMESİNİ VE FİBER ALT YAPI YAPILMASINI İSTİYORUZ !!!

İÇERENKÖY MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BİRİ OLARAK İNTERNET VE TELEFON ALT YAPILARI RESMEN ÇÖPLÜKTEN FARKSIZ DURUMDA.

BU SORUNDAN ŞİKAYETÇİ OLAN MAHALLE SAKİNLERİ VAR İSE BU KONUDA TOPLANARAK BİREYSEL DEĞİL ARTIK TOPLU ŞİKAYETLER OLUŞTURMAK GEREKİYOR.

ÇÜNKÜ BİREYSEL OLARAK TURK TELEKOM , TTNET , SUPERONLINE , KABLONET FİRMALARINA DİLEKÇE VE ONLARCA ŞİKAYET MAİLLERİ GÖNDERMİŞ BİRİ OLARAK 3 YILDIR SONUÇ ALAMIYORUM.

HA GELDİ HA GELECEK VAATLERİYLE TAM 3 YIL GEÇTİ VE HALEN İNTERNET ALT YAPISI TURK TELEKOMUN SALKIM SAÇAK VE ESKİ TELEFON KABLOLARIYLA YAPILIYOR.

MAHALLEMİZDE SUPERONLİNE BAZI SOKAKLARDA BELİRLİ YERLERDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI. FAKAT ARADIĞINIZ VE GÖRÜŞTÜĞÜNÜZDE KESİNLİKLE FİBER HİZMETİ İÇERENKÖY MAHALLESİNDE BAŞLAMADI DENİYOR.

YAKLAŞIK 3 YIL ÖNCE ALT YAPI GELECEK DENDİ. SUPERONLİNE BİR ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPARAK BAZI YERLERE SUPERONLİNE FİBER YAZILI RÖGAR KAPAKLARI KOYDU. BAZI SOKAKLARIN VE BİNALARIN BAŞLARINA UFAK PLASTIK KAPAKLI KOMPOZİT KAPAKLAR KONULDU.

LÜKS MUHİTLERE FİBER İNTERNET HİZMETLERİ GETİRİLDİ. FAKAT TELEFONLA ARAYIP SORULDUĞUNDA İÇERENKÖY MAHALLESİNDE ALT YAPIMIZ YOK DENİYOR.

İNTERNET SİTELERİ ÜZERİNDEN BU LÜKS SİTELERİN ÜZERİNE GELİNDİĞİNDE FİBER ALT YAPISI OLDUĞU YAZMAKTA.

ARTIK TURK TELEKOM - TTNET FİRMASININ VURDUM DUYMAZLIĞINDAN VE HİÇBİR ALT YAPI YENİLEMESİ YAPMAMASINDAN BIKTIK VE USANDIK.

SÜREKLİ TELEFONLARMIZDAN REKLAM ÜSTÜNE REKLAM YAPARAK ADSL HİZMETİ VERELİM ARAMALARINDAN SIKILDIK.

CEVAP OLARAK FİBER ALT YAPISI GETİRİN NEYSE PARASI VERELİM DESEKTE İYİ GÜNLER DİLEYEREK TELEFON KAPATIR OLDULAR

RESMEN ALT YAPI İÇERENKÖY MAHALLESİNDE REZALET ÖTESİNDE. MAHALLENİN SOKAKLARINDAKİ BU REZİL TELEFON HATTLARI GÖRÜNTÜLERİNİ KONUYA HAVALARIN DÜZELMESİNDEN SONRA EKLEYEREK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA NET ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM.

YIL OLMUŞ 2015 VE HALEN İSTANBUL'UN MERKEZİ SEMTLERİNDEN BİRİ OLAN İÇERENKÖY DE ALT YAPI YOK !!! OLAN ALT YAPI TARİHİ ESER DURUMDA.

KABLOLAR SALKIM SAÇAK VE BİNALARIN KUTULARI PARAMPARÇA VE REZİL DURUMDA.

ALT YAPI YAPMAKTANSA HAZIR ALT YAPILAR İŞLERİNE GELİYOR. TÜM FİRMALAR KAR EDİYOR. FAKAT ALT YAPI OLMAYAN YERLER MAĞDUR DURUMDA VE HİZMETTEN YOKSUN KALIYOR.

TURK TELEKOM DUYARSIZ !!! TTNET DUYARSIZ !!! SUPERONLİNE DUYARSIZ !!! KABLONET DUYARSIZ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 10 Ocak 2015; 14:20:07 >

• Güzel içini dökmüşsün Hemen hemen herkez (Ben dahil) artık fiber gelmesini bekliyoruz. Beklemekten başka bir çaremizde yok. Her hangi bir yaptırım yapma yolumuzda yok işta sağa sola bağırıyoruz sinirimizi bozuyoruz küfürler ediyoruz. Başka bişide yapamıyoruz. Ne zaman isterlerse o zaman gelecek bunu da biliyoruz. Adamlar ticari olarak hangi mahalleden daha çok para gelecekse oraya yatırım yapıyorlar doğal olarak. Daha dün forumda okudum Adamın VDSL kartını sökmüşler sebep ise mahallede çoğunluğun süperonline servisine geçmesi imiş. Yani Müşteri azaldığında bile VDSL sistemini geri alıyorlarmış bunu bile yapıyorlarmış. Bu tür hizmet alabilmek için demek ki bulunduğumuz alta tabaka denilecek muhitten ayrılıp seçkin bir muhite geçmek. Ama işte bunu yapmakda oldukça maliyetli bişi en azından beni aşıyor. Alt tabaka insanlar olarak muhitimizde yaşamaya ve ne zaman lutüf ederlerse bu hizmeti almaya başlamak. Çare yok.. Varsa çaresi bilelim.. Bağırmakla haykırmakla olsa idi...

• 1. Öncelik hizmet değil para (hatta hizmet öncelikleri arasında bile değil bence) olunca olan bu oluyor.Devlet sağolsun çok ilgili bu konularla teknolojiyi çok yakından ucuza takip ediyoruz! Yıl olmuş 2015 hala akk var akk geçerli olmadığındada hızlar 8'e kadar 8 bile değil birde hiç utanmadan reklam yapıyorlar yok ışık hızı , yok en hızlı operatörden bile 3 kat daha hızlı gerçi oda anca 42mbit üzerinden hesap edilip özel bölgelerde! verilen 100mbit civarı olan internetten bahsediyorlar sanırım , birisi fiber diğeri 3g milleti kandır dur... Bana koyanda en kötü devletin birşey yapmış olması gerekirken bakanın teki internet ucuzlayacak diye açıklama yapmasından sonra internete tekrar zam gelmesidir(çok büyük ironi) , hem devlet hem devlet yandaşı firmalar bizi söğüşlüyor hizmet sadece zenginlere malesef

Bende içimi döktüm arkadaşın dediği gibi başka yapacak birşeyimiz olmadığı için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok Çok Çok haklısın abi.bizim apt.yeni yapıldı.1 Yıldır Altyapı çalışanı gönderdik dediler akşama kadar bekledik gelmedi.Hep telefon açıyoruz tık yok SuperOnline enazından daha hızlı.Yan apt.da altyapı olduğunu söylediler.Yan binadan izin gelirse Bizimde net olcak inş.Valla sene olmuş 2018 İzmir göbeğinde(Buca Koop)da yaşıyorum hala altyapısız ev mi kaldı yaa??!!
    inşallah biraz daha hızlı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.