Bildirim
Türktelekomdan yakın zamanda alınan teklifler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
3 ay önce 80 lira teklif ettiler 16 mbpsti tarifeydi,şuan başka firmaya geçtim yüksek fiyat oldugu için türk telekom, şuan 75 mbps hıza 84 veriyorum adamlar 80 liraya 16 mbps veriyolar açıkçası taahhütsüz bir firmaya geçmenizi tavsiye ederim fiyatları çok uçuk türk telekomun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok iyi hızmış seninki bizim mahalle olarak alt yapı biraz sorunlu 10 mbps leri bile zor görüyoruz. Daha önce dsmart'ın internetini almıştım teknik destek alana kadar canım çıkmıştı taahüt bozarak tekrardan turktelekoma geri gelmiştim bundan dolayı kafamda diğer firmalar hep bir soru işareti. -
35 mb kotasiz 24 ay yenileme icin 106 tl fiyat verdiler.yarina tekrar arayın dedim.napsamki???
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay oldu yenileneli altyapı benimde hız 10 mbpsti şuan paket olsa aldıgım firmada 100 mbps alabiliyorum altyapı 130-55 kaldırıyor
www.milleni.com.tr/fiber-nerede
Buradan kaç mbps hız alabildiğine bakabilir misin?
Alabileceğiniz Hız: 11 Mbps -
yeni taahhüt 2 gün önce mi yapılabiliyor.
müşteri hizmetleri bunu söyledi.şu anda taahhütün bitmesine 20 gün var -
Bize de teklif 100 gb kotalı 35 mbps hıza 79 lira dediler. aylık kullanımım 100 gb çok nadir geçti. 200 gb kotalı pakete ise 89 lira diyorlar.
Alt yapı 64 mbps hızı destekliyormuş, türk telekom şimdiye kadar problem çıkarmadı ama kotasız fiyatlar çok yüksek geliyor. Diğer sağlayıcılara da güvenemiyorum açıkcası. Kararsız şekilde yeni indirim yaparlar da ararlar diye bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X