Tutaste Parfüm konusu neden kapatıldı?
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ya ne oldu o konuya bilen kimse yok mu?
-
Densizin biri forumda Eser le münakaşaya girdi birkaç kişi daha aleyhte konuya dahil oldular artık forumda parfüm yerine fiyatlar konuşulmaya başlandı yok fiyatlar artmış yok kalite düşmüş sanki memlekette ucuz bişey kalmış gibi neyse Eser de forum daha fazla kirlenmesin diye konuya kilit vurdu. açık parfüm, tutaste parfüm, muadil parfüm, ozelparfum.comAçık Parfüm, Tutaste Parfüm, Muadil Parfüm, OzelParfum.comhttps://www.ozelparfum.com
Burada hizmet vermeye devam ediyor. Eser birkaç kişi yüzünden birçok kişinin faydalandığı, fikir alışverişinde bulunduğu yüzlerce sayfa olmuş konuyu kapatması da şaşırtıcı oldu. İsteyen alır isteyen almazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipoallerjen -- 13 Ekim 2024; 12:0:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam kendisini kişilik olarak severim ama insanlarda biraz haklı.
Benim de hatrı sayılır deneyimim oldu,tanıdıklarıma da çok aldırdım. Kimse çok memnun kalmadı.
Aldığım tarihler arasındaki kokularda fark yaşadığım oldu. Aventus alıyordum daha üst versiyonunu almıştım mesela kaliteli esans diye,klasik aventusla alakası yoktu. Aldırdığım arkadaşlar da hep gerçeğine yakın değil diyenler çok oldu.
Çok iyi çeşitleri vs olabilir birşey diyemem ama Dp vs daha iyi bence en azından kokusuna bakıp alabiliyorsun. Bir de adam taa artvinde oturuyor gelmesi iki gün gitmesi iki gün. Feyzanesans.com u da tavsiye ederim kokuları çok kaliteli.Aventus ve tom ford black orchid almıştım çok iyiydi.
Velhasıl amacım kötülemek değil, benim deneyimlerim bu şekilde oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/muadil-parfum-2-el--160062174#160062174
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zamanında yazdım toplu tester almak istedim uğraşamıyormuş..
Kulaktan kulağa parfüm mü kabul edip deneyeceğiz?
İki üç tane aldım ama 10-20 tane de numune istedim parasıyla.
Bir tane adam tut abi yada üç tane, doldur testerları sat ya..
Bir parfümde bile aradığımızı bulamadık forumda valla bıraktım sonra parfüm almayı.
Herkesin kendine göre saçma sapan beğenileri var milletin ağzına bakarsak tüm parfümler mükemmel.
-
eser beyden 3 adet parfüm aldım.
orijinalini çok beğendiğim paco rabanne victory elixir adlı parfüm kendilerinde vix konunda. çok beğendim. kalıcılık yayılım süper.
sonra pr7 (home intense) ve swy intensly (yint) aldım ama bu ikisinde kalıcılık ve yayılım vix kadar iyi değildi.demlendirmeye bıraktım.
pr7 eylül yint kasım doldurmaydı. demleme ne kadar süre lazım ? bir de neden kalıcılık olarak bu kadar fark oldu anlayamadım.
(parfümlerin benzerliği çok iyi bu arada)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X