Şimdi Ara

tuvaletten sonra ıslak mendille iş bitirenler kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler son zamanlarda bu tartışma büyüdü, forum taharetciler, sadece tuvalet kağıtcılar, ıslak mendilciler olmak üzere üçe ayrıldı.

ben ıslak mendil+tuvalet kağıdı combosunun en iyisi olduğunu düşünüyorum. benim gibi düşünen arkadaşları kulübümüze beklerim.

imzalar yakında gelecektir.

ÜYELER

1- Yaman.Koper (KURUCU ASİL ONURSAL ÜYE)
    2- iamsonasty (ilk üye)
    3- PureWhite
    4- Siyahlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaman.Koper -- 28 Aralık 2016; 18:58:42 >

• Islak mendil tahriş yapar en saçması da bu yöntem herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Islak mendil tahriş yapar en saçması da bu yöntem herhalde

kardeşim o tavuk dönercilerde verilen ıslak mendillerden bahsetmiyorum. bebeklerde kullanılan kaliteli olanları kullanıyoruz.
  • Ben sadece kağıt havlu ile temizliyorum 3 tane solo marka kağıt havlu ile kombo yapıyorum. 0 koku 0 kir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Ben sadece kağıt havlu ile temizliyorum 3 tane solo marka kağıt havlu ile kombo yapıyorum. 0 koku 0 kir

kardeşim o çok tahriş eder kendine eziyet ediyorsun. ayrıca temiz kaldığını sanmıyorum.
  • Bazen gerekebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaman.Koper

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Ben sadece kağıt havlu ile temizliyorum 3 tane solo marka kağıt havlu ile kombo yapıyorum. 0 koku 0 kir

kardeşim o çok tahriş eder kendine eziyet ediyorsun. ayrıca temiz kaldığını sanmıyorum.

Hocam küçüklükten beri böyle yapıyorum. Peçetede leke kalmayana kadar siliyorum ve koku bile bırakmıyorum. Suana kadar tahriş vb. Durumlar olmadı çok şükür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ne yapıyorsanız yapında nolur elinizi sürmeyin.
  • Forumda çılgın dakikalar 😨

Ne bu son günlerdeki makat konuları yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eğer evimdeysem sabunlu suyla ıslatılmış tuvalet kağdı eğer dışarıda isem ıslak mendil kullanıyorum.

Klube katılabilir miyim?

8 yaşımdan beri elime mok değmedi.
  • Lan tuvaleti tıkayacaksınız ıslak mendil nedir
  • ıslak mendilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle.

Önce peçeteyle üstünden geçerim. Sonra ıslak mendille titiz çalışırım. En son olarak peçeteyle bir daha üstünden geçerim. Tertemiz. Ne elim pis oluyor, ne de popom.
  • Dokunmadan musluk ve tuvalet kagidi ile hallediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Dokunmadan musluk ve tuvalet kagidi ile hallediyorum

Hocam muhtemelen bu işin ustası olmuşsunuz. Taharet musluğunu muntazam bir şekilde ve hassas bir denge ile kullanıyorsunuz sanırım.

Eğer tecrübelerinizi biz aciz dostlarınıza aktarırsanız aydınlanmış oluruz.

Saygılar..
  • yurtdışında yaşadığım için 5 yıldır bu yöntemi kullanıyorum
  • Bagsurculari unuttun

• Ben de ıslak mendilciyim ama beni tatmin etmiyor taharete geçmeyi düşünüyorum daha önce geçiş yapan var mı.Bir fikir versin.
  • Eskiden açtığım ofise Güney Koreden 1 çevirmen 2 bil. Müh göndermişlerdi eğitim amaçlı.

Neyse gecenin saat 3 veya 4 civarı işte çalışıyoruz oyun serverı açılacak hazırlık aşamasındayız. Gecemiz gündüzümüz belli değil.

Çevirmen kızla ben oturmuş vergi dairesine verilecek evraklar için hazırlık yapıyoruz mühendislerde kendi geyiğinde.. Su kesilmiş haberimiz yok. Bunlardan bir tanesi tuvalete gitti.

Çıktı diğerine bir şeyler diyor. Anlamadım tabi. Sordum bizim çevirmene valla tuvalet kağıdı bitmiş dahası suda yokmuş ne yapıcam diye dert yanıyormuş.

Bende çekmeceden ıslak mendil çıkardım verdim. Mentollü..

Arkadaş adama verdim adam bir çıktı zıplıyor filan bir yandan gülüp kahkaha atıyorlar bir yandan hızlı hızlı konuşuyorlar filan.. Sordum çevirmene ne oldu diye.

Totosu yanmış adamın.. Verdiğim ıslak mendile baktım alkollüymüş meğer.

buda böyle bir anımdır. İlk Güney koreli totosu yakan adam olarak bir yere yazın beni.

• Elinin kenarıyla darbe vurmazsan olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.