Şimdi Ara

TÜVTÜRK sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Pazartesi günü muayene için dışarıda egsoz muayenesine girdim sonrasında da genel muayeneye gittim ve araç tavan renginden kaldı. Fatura istediler. Buraya kadar sorun yok. Faturami aldım başka bir istasyona geldim boş yer olmadığı için.

Şimdi bana burda diyorlar ki boya fatura tarihi 8 Mart 2019 olduğu için 4 mart 2019 tarihindeki egsoz muayenesini kabul edemiyorlarmis. 5 gün önce yetkili istasyonda aldığım rapor geçersizmiş. 100 km yolu geri gidip gelmemek için mecbur yaptırdım tekrar ancak uğraşmak istiyorum bununla.

İzleyebileceğim herhangi bir yol var mı bu konuda? Bilgisi olan yardımcı olabilecek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yok mu yapacak birşey. Adam gelip sadece tavana bakıp onay verdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egzozun bu durumla alakası yok.şikayet edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzoz muayenesi ile genel muayene tamamen alakasız şeylerdir. Zamanında benim egzoz muayenesi Nisan'da genel muayene Eylül'deydi. Hiç de sorun çıkmadı.

• Şikayet maili yazdım. Ne kadar işe yarayacak bilmiyorum. Tespit muayenesinde de tekrar emisyon ölçüm raporu isteniyor mu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 10 Mart 2019; 13:58:46 >
  • Muhtemelen muayene tamamlanmadigi icin egzoz ölçümünü onaylamadılar, yoksa iki sene geçerli. Ben egzoz isini hep disarida yaptiriyorum tuv ile daha az muhattap olmak için.

Muayene ile ilgili aksakliklarda da islemin devamini ayni istasyonda yaptirmak gerekiyor, aksi halde sorun yaşanıyor.

2019 senesinde kredi kartı bile gecmeyen bir kurum icin beklentileri dusuk tutmak lazım. İstese tekrar muayenesini istedigin yerde yaptır diyecek sistemi kurmak zor değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.