37 EKRAN 2005 MODEL REAGAL MARKA TV Yİ TECHİNS EV AMFİME NASIL BAĞLARIM BEYLER BİLEN VAR MI ??? BEN Bİ SCART GİRİŞ KARTI ALDIM TV YE TAKIM 3 KABLOLU UÇLARINDAN IN VE AUDİO YAZAN İKİSİNİ AMFİNİN AUX VEYA TUNER GİRİŞLERİNE TAKARAK DENEDİM OLMADI BU... TV Yİ AMFİYE NASIL BAĞLAYACAM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR .... İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Selam arkadaşım ,aldığın cihazın bağlantı imkanlarını bilmiyorum ama scart mutlaka var olduğu için önerim şudur.Bir tarafı scart diğer tarafı tos(rca )fişli olan kablolardan al.tv ye scart bağlantı yapıp , diğer uçlardaki audio in L ve audio in R uçlarını(bazılarında audio out uçları da olabiliyor) amfinin DTV/CBL portunun audio in L ve R portlarına veya video 1'in audio in L ve R portlarına bağla..amfiyi açıp , kaynak olarak hangi bağlantı noktasını kullandıysan kumandasından onu seç...yani video 1 e bağladıysan , video 1 i seç, tv nin sesi amfiden gelir. Senin aldığın kablo 1 tarafı scart diğer tarafı 3 lü rca olduğundan bunlar genelde audio out L, R ve video out olanlardır.yani rca ses ve görüntü çıkışlarını tv ye bağlamada kullanılanlardır.Bunların 6 lı olanları var.Yani bir tarafı scart diğer tarafı 6 tane rca fişli olanları.Bunlar çift yönlü çalışırlar hem çıkışlar vardır , hem de girişler.Sen bundan almalısın. Selamlar.