Şimdi Ara

Tv box ve Geforce Now Uyumlu Cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi Android Tv Box lar Geforce Now ile oyun oynuya biliyor lakin hangi cihazlar ?

Bugün 1 Aydır bu konu hakkında edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşacağım. yaşadığım sıkıntıları sizlerin çekmemesi için başımdan geçenleri sizlere aktaracağım.
    Sahip Olduğum Tv Boxlar: Mecool Km2 Plus, Dreamstar Novar, Apple TV 4K, Google Chromecast.

Öncelikler Başından söyleyeyim, Geforce Now sıkıntısız açabilen 3 cihaz var, Nvidia Shield, Google Chromecast Hd&4K, Amazon Fire Cube.

Bunların dışında piyasada var olan tanınan, lisanslı ve kağıt üzerinde bu cihazlardan daha ile olan Mi box 2nd, Mecool Km2 Plus, Deeamstar Nova, Nokia 8010 ve HakoPro cihazları Geforce Now açamıyor !

5dk sonra Oynadığınız oyun donuyor, ses geliyor ama görüntü yok.
    Sorun cihazdan kaynaklı değil, Nvidia, Google işbirliği ile kendi cihazlarını kullanmamızı amaçlıyor.

Cihazlar daha iyi, daha hızlı ve güçlü, peki neden açamıyor ?
    Çünkü kendi cihazı olan Nvidia Shield satılmasını ve onu almamızı istiyor.
    Google Chromecast Cihazının sahibi Google. Nvidia Shield Android işletim sistemi kullanıyor, eğer ki Chromecast desteklenmez ise Google, Nvidia yanın Andoid kullanmadına izin vermez.

Arkadaşlar uzun lafın kısası, eğer ki Geforce Now kullanmak için bir Tv Box istiyorsanız size önerimi Chromecast 4K alın. Diğer cihazları alıp üzülmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgrlrgn -- 5 Temmuz 2024; 18:58:36 >

• tgrlrgn kullanıcısına yanıt
    Ben de GeForce Now kullanıyorum. Uygulama Mi Box S'te yüklü ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.

Google TV with Chromecast'e de yükledim ama oyun kolu bağlayacak USB girişi olmadığı için kullanmadım.

Bu konuyu Mi Box'ın kendi konusunda taşımanızı öneririm, burada kaybolur gider.
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    bulamadım o konuyu hocam ya
    Hocam link bıraktığınız yer Mi Box'ın ana konusu
  • barisg B kullanıcısına yanıt

Hocam geforcenow kullanılıyormu eminmisiniz ? Nextstart 4k aldim ses var görüntü yok , kardeşim mi stick 4 k kullanıyor aynı hata ondada var mı box s bu hatayı vermiyorsa alacağım güncel kullandınız mı?

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    hocam anlattığım gibi ses var görüntü yok hatası cihazdan ve nvidianın desteklememesinden sebep kaynaklanıyor. mi box s almayın, başınız ağırır pişman olursunuz bide iade etmekle uğraşırsınız. ben hepsini denedim zaten reddit gibi yabancı forumlarda da kullanıcılar hep bu hatadan yakınıyor.
    alacaksanız chromecast 4k alın rahatca kıllanırsınız. ben şuan chromecast 4k kullanıyorum ve çok çok rahatım.

Fire tv stick 4k çalıştıryormu

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    türkiye desteği yok bu cihazın, önermiyorum almanızı. ve hayır reddit de bir dünya şikayet var.
    Apk dosyalarını bulmak şimdiye kadar kolay oldu, geforce now kısmını bilmem ama xbox cloud, resmi olarak firestick 4k (2023) ve firestick 4k max(2023) cihazlara geldi. Android cihazların cpu ve gpu karşılaştırmalarını aşağı bırakıyorum:

cpu

~
    ~
    ~

gpu

• Chrome cast 4K da GeForce now ı sorunsuz oynadığınıza eminmisiniz? Reddit te falan chromecast ile donma sorunu paylaşanlar gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.