Şimdi Ara

tv kartı S- video giriş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorumun var yardımcı olabilirmisiniz bir türlü çözemedim

pegasus analog pcı tv kartım var bunu eurosat receiver e bağlamak istiyorum.
    ilk önce yaptığım işlemleri anlatayım ona göre şunu yap diyin receiver arkasındaki sarı renkli video çıkışın ile tv kartındaki s-vide çıkışını uygun kablo ile birleştirdim. ve ses için olan kırmızı ve beyaz kablolarıda ses kartıma taktım dönüştürücü jack sayesinde tv kartımın driver i yükledim pegasus tv ve windvr3 ile kullanmayı denedim programlardan s- video da seçtim işletim sistemim windows7 64 bit idi ekran kartını bile tanımadı format attım vista home kurdum bu vista homede S- video çalıştı hiç birşeyde sorun yoktu tv receiver arası bağlantı felan tamamdi dijital kaymak gibi görüntü alıyordum ama vista da işletim sistemi olarak begendiğim bir sistem olmadığından gine format attım windows 7 ultimate 32 bit kurdum tv kartını tanıdı ama bir türlü S-VİDEO bağlantısında görüntü alamadım
    şuan görüntü alıyorum ama receiver in arkasındaki rf quit çıkışından normal anten kablosu ile tv kartıma bağlantı yaptım görüntü sesgeliyor sorun yok ama bilirsiniz ki RF QUİT çıkışında gelen görüntü tv ler arası paraler yapsanız bile kaymak gibi bir görüntü olmuyor ve tv kartının ses kapesitesi ile ses kartının ses kapatisesi farklı özellikle müzik kanallarında bas tiz bişi yok ot gibi :D yaptıklarım bunlar HELP MEE!!

• ya help mee dedik kimse anlamıyormu bu tv kartlarından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.