Şimdi Ara

TV SEHPASI TAVSIYELERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 46 inch lcd tv icin sehpa bakıyorumi
    forumda ilgili başlığı bulamadığımdan en uygun olarak burayı gördüm.
    Tv sehpası nerden alınır neye dikkat etmek lazımdır?
    Ne kadara kadar makuldur ?
    bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Teşekkürler

• tv sehpası bizde fazla düşünülmeyen bişi. maalesef tv alırken onlarca kriter araştırılır incelenir sonra da tv konacak yer ucuzundan hallediliverir. ben iki işlevli aradım hem büfe ve hem tv sehpası olabilsin, kapakları çekildiğinde büfe kapansın tv ortaya çıksın. dostlarla seyredilsin. kapağı çekilince tv kaybolsun ki, dost sohbetlerini mahveden, herkesi sus pus edip kendine bağlayan tavrı kaybolsun.

2 yıl sonunda aradığım modeli castillo mob nın elegance modeli 1400 TL etiket fiyatı ile buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

tv sehpası bizde fazla düşünülmeyen bişi. maalesef tv alırken onlarca kriter araştırılır incelenir sonra da tv konacak yer ucuzundan hallediliverir. ben iki işlevli aradım hem büfe ve hem tv sehpası olabilsin, kapakları çekildiğinde büfe kapansın tv ortaya çıksın. dostlarla seyredilsin. kapağı çekilince tv kaybolsun ki, dost sohbetlerini mahveden, herkesi sus pus edip kendine bağlayan tavrı kaybolsun.

2 yıl sonunda aradığım modeli castillo mob nın elegance modeli 1400 TL etiket fiyatı ile buldum.
    TV'yi koyacağınız yer önemli, eğer kiracıysanız dar bişeyler tercih edin ama ev sahibiyseniz büfeli modellerede bakabilirsiniz.

Şu anda beyaz ağırlıklı modeller satılıyor, wenge falan düşünmeyin eskidi.

Bizde doğtaş pasifica modelinin tv ünitesi ve 4 kapaklı büyük dolabı var adını hatırlamıyorum, birde kitaplık dedikleri dar dolabı var ama ben onun raflarını cam yaptım, önünede renkli aynalı cam kestirdim kaşıklık veya gümüşlük dedikleri şey oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

TV'yi koyacağınız yer önemli, eğer kiracıysanız dar bişeyler tercih edin ama ev sahibiyseniz büfeli modellerede bakabilirsiniz.

Şu anda beyaz ağırlıklı modeller satılıyor, wenge falan düşünmeyin eskidi.

Bizde doğtaş pasifica modelinin tv ünitesi ve 4 kapaklı büyük dolabı var adını hatırlamıyorum, birde kitaplık dedikleri dar dolabı var ama ben onun raflarını cam yaptım, önünede renkli aynalı cam kestirdim kaşıklık veya gümüşlük dedikleri şey oldu

Alıntıları Göster
    Bunlar da bayağı pahalı imiş yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bod -- 15 Haziran 2011; 13:27:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bod

Bunlar da bayağı pahalı imiş yahu

Alıntıları Göster
    Almadan önce epey gezdik, malzeme kalitesini bilmem ama linkteki ürünü beğenmiştim

http://www.mondi.com.tr/aksesuarlar/compact-vitrin-ve-kitapliklar/akdeniz-compact-vitrin

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Almadan önce epey gezdik, malzeme kalitesini bilmem ama linkteki ürünü beğenmiştim

http://www.mondi.com.tr/aksesuarlar/compact-vitrin-ve-kitapliklar/akdeniz-compact-vitrin

Alıntıları Göster
    Ben evlenirken takım şeklinde almıştım , kullanışlı , şık ... Mobilya rengine uyarsa tavsiye ederim... Ayrıca mağazadan linkteki fiyattan çok daha düşük fiyata satın alırsın.

http://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/523/Eylul-Plazma-Unitesi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: VeterözeR

Ben evlenirken takım şeklinde almıştım , kullanışlı , şık ... Mobilya rengine uyarsa tavsiye ederim... Ayrıca mağazadan linkteki fiyattan çok daha düşük fiyata satın alırsın.

http://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/523/Eylul-Plazma-Unitesi.aspx

Alıntıları Göster
    göz alıcı birşey istiyorsan sonorous sehpalara bakmanı öneririm fiyat biraz pahalı ama onca para verdiğin tv,nin hakkını veren bir sehpa teknosa ve media markt mağazalarında çeşitli modelleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

göz alıcı birşey istiyorsan sonorous sehpalara bakmanı öneririm fiyat biraz pahalı ama onca para verdiğin tv,nin hakkını veren bir sehpa teknosa ve media markt mağazalarında çeşitli modelleri var.

Alıntıları Göster
    TV sehpası denilince benim aklıma sadece tv ve beraberinde kullanılabilecek uydu alıcısı, dvd player gibi cihazların da konulabileceği üniteler geliyor. BU konuda ismi ön plana çıkan marka sonorous. Çok şık, fonksiyonel ancak oldukça pahalı modelleri var. Ultimate bir başka marka. sehpacim.com diyer bir site buldum. Daha makul fiyatlara güzel modeller var. Ayrıca oldukça ilgililer. Biraz daha baktıktan sonra içime sinen birşey bulamazsam oradan sipariş vermeyi düşünüyorum.

Yaşam ünitesi olarak da geçen daha büyük, raflı, dolaplı modellerin ise diğer mobilyalarınızla tezat oluşturmayacak şekilde seçilmesinde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraq

TV sehpası denilince benim aklıma sadece tv ve beraberinde kullanılabilecek uydu alıcısı, dvd player gibi cihazların da konulabileceği üniteler geliyor. BU konuda ismi ön plana çıkan marka sonorous. Çok şık, fonksiyonel ancak oldukça pahalı modelleri var. Ultimate bir başka marka. sehpacim.com diyer bir site buldum. Daha makul fiyatlara güzel modeller var. Ayrıca oldukça ilgililer. Biraz daha baktıktan sonra içime sinen birşey bulamazsam oradan sipariş vermeyi düşünüyorum.

Yaşam ünitesi olarak da geçen daha büyük, raflı, dolaplı modellerin ise diğer mobilyalarınızla tezat oluşturmayacak şekilde seçilmesinde fayda var.

Alıntıları Göster
    bismot ürünleri harika sv685 ime aldım cok yakıstı

• quote:

Orijinalden alıntı: crowman

bismot ürünleri harika sv685 ime aldım cok yakıstı

Alıntıları Göster
    bütçe müsaitse tek kelime sonorous derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

bütçe müsaitse tek kelime sonorous derim

Alıntıları Göster
    Kullanılan cam malzemenin kalitesi ve ağırlık taşıma kapasitesinden dolayı bende sonorous öneririm, bu seneki modelerde ahşap olanlarıda eklenmiş tercih durumu önemli ben komple cam olanını seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardCry

Kullanılan cam malzemenin kalitesi ve ağırlık taşıma kapasitesinden dolayı bende sonorous öneririm, bu seneki modelerde ahşap olanlarıda eklenmiş tercih durumu önemli ben komple cam olanını seviyorum

Alıntıları Göster
    Ben kendi evim için böyle bir tasarım tercih ettim ama eviniz küçükse cam malzemeden, çekmeceli olarak tasarlanmış üniteleri tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Ben kendi evim için böyle bir tasarım tercih ettim ama eviniz küçükse cam malzemeden, çekmeceli olarak tasarlanmış üniteleri tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    dusty cok guzel bi takımmış
    nerden aldıgını ogrenebilir miyim ?
    ya da kendin ozel mi yaptırdın ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Beylikdüzü elektroworld de sonorous sehpalarda kampanya vardı. 600 liralık sehpayı 300 liraya veriyorlar. İhtiyacı olan varsa gidip bakabilir.
  • quote:

Teşekkür ederim,

Bu fotoğraftaki mekan temsili ama tasarım birebir aynı. Bu fotoğraftan beğenip, kendi istediğim ölçülerde bulamadığım için yaptırmak durumunda kaldım. Evim İstanbul'da olmasına rağmen Ankara - Siteler'de yaptırdım ve fiyat olarak da gayet uygun bir fiyata geldi pazarlığı sıkı tutunca
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim,

Bu fotoğraftaki mekan temsili ama tasarım birebir aynı. Bu fotoğraftan beğenip, kendi istediğim ölçülerde bulamadığım için yaptırmak durumunda kaldım. Evim İstanbul'da olmasına rağmen Ankara - Siteler'de yaptırdım ve fiyat olarak da gayet uygun bir fiyata geldi pazarlığı sıkı tutunca

Alıntıları Göster
    Ne kadar uygun ? bi rakam alabilir miyiz :)

• quote:

Ne kadar uygun ? bi rakam alabilir miyiz :)

Alıntıları Göster
    Çooook sağlam bir pazarlıkla 250 TL'de anlaştık yapan ustayla. Baya yüksekten açmıştı ağzını oysaki. Tabii bu referans fiyat olmasın, ben epey bezdirdim adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Gerçekten baya şık olmuş.
  • quote:

Çooook sağlam bir pazarlıkla 250 TL'de anlaştık yapan ustayla. Baya yüksekten açmıştı ağzını oysaki. Tabii bu referans fiyat olmasın, ben epey bezdirdim adamı

Alıntıları Göster
    Bence bismot ürünleri çok farklı tasarımlara sahip. site adresiwww.bismot.com. online satış imkanlarıda var.tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.