Şimdi Ara

Tv box onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eski bi Lcd tv var bunu akilli tvye cevirmek icin ne onerirsiniz. Mi stickler cabuk isiniyor donuyor diyorlar mi boxlarinda fiyati yuksek. Sizce ne alinir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 13 Kasım 2024; 11:2:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözünü kapat al bende v1 ömürlük cihaz bu v2,

xiaomi
    Xiaomi TV Box S 2nd Gen - Xiaomi Türkiye
    https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-tv-box-s-2nd-gen
  • annemlerin ev için mi stick 4K almıştım. çalışıyo yani bi sorun yaşamadık. hatta iyi çalışıyo yani beklemiyodum.

TV kumandasındaki ok tuşlarıyla Mi Stick'i kontrol edebiliyoruz (TV akıllı değil) yani mi stick'in kendi kumandasını gerek kalmadı.

TV kapanıp geri açılınca kaldığı yerden açılıyo. mi stick te kapatıldı ise gene mi stick ile açılıyo. benim LG akıllı TV'de bu özellik yok. benim akıllı TV hep TV modunda açılıyo mal gibi.

baya beğendim mi stick olayını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k mi stick alın geçin hiç boşa zaman kaybetmeyin millet 2 sayfa öneri yazıyor şu vsr bu var bu özellik var gün sonunda herkesin yaptığı Netflixe girmek youtube girmek şuan amazonda 1600 TL civarı satılıyor

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Letgonun ana sayfasi açıldı

• Black Raven kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv box önerisi
    5 yıl önce açıldı
    TV BOX TAVSİYE
    7 ay önce açıldı
    Tv tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
  • mamilim90 kullanıcısına yanıt
    2022 Temmuz'da mi stick 4k'yı 1150 liraya aldım Hepsiburada'dan. şuanki fiyatları iyi, Amazon'dan 1700 liraya falan var.

• peki Mi Box mu Mi stick mi?

daha doğrusu, markadan bağımsız olarak, "box" yerine "stick" almanın bi artısı var mı?

evet var. şöyle:

1- annemlerin evinde ufak çocuk gezdiği için, çocuk kablo gördüğü an çekiştiriyo. stick dediğimiz şey TV'nin arkasındaki boşluğa sığdı. kablo görünmüyo çünkü priz de TV'nin arkasında. yani herşey TV'nin arkasında. TV'nin altı bomboş. çocuk sataşamıyo.

2- duvara monteli TV kullanıyosanız, TV'nin altında sehpa ünitesi yoksa, o zaman estetik açısından stick daha avantajlı. annemlerin evinde TV'nin altında hiçbir şey yok. normal mi box alsaydık box ünitesini nereye koyacaktık bilmiyom. stick ufacık olduğu için duvardaki TV'nin üst-arka kısmında duruyo hiç görünmüyo.

stick'te USB giriş yok. ama USB girişli ara kablosu var. o kablolardan aldım USB taktım. sorunsuz çalışıyo. hep USB'den film izliyoz. yani USB üzerinde takılı duruyo. daha hiç sorun yaşamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Kasım 2024; 13:3:27 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

tv nin arkasına çift taraflı bant ile yapıştırın tv box ayrıca stickler kasıyor genelde ve yavaş tepki veriyorlar işlemci hızları düşük oluyor soğutma olmadığı için

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    olabilir dediğiniz gibi kasıyo olabilirler. bizde ara sıra takılma oluyodu ama genel olarak sorunsuz çalıştı.

çift taraflı bant ile yapıştırmak istemedim çünkü hareket etmez. ben TV'nin üzerine yapıştırdığım bi bant ile stick'i TV'ye iple bağlar gibi bağladım. arkaya sarkıyo. böylece gerektiğinde elle alabiliyorum. sabit değil. ama yer çekimiyle aşağı da kaymıyo. güzel düzenek oldu.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

tv box avantaji muzik ve filmlerinizi direk usb üzerinden oynatabilirsiniz isteseniz ethernet ile baglanip daha hızlı net imkani yada optik ses çıkışı ile kaliteli ses sistemine bağlama, başlıca önce çıkanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.