Hocam yanlis bir tespit yapmışsıniz ,bizzat izledigim icin yazayim dedim, 98" Tv yi 3 metreden uydu yayinlarini izliyorum hicte kafa saga sola gitmiyor, Görüntü de oyle çamur gibi değil harika gözüküyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4630. sayfa)
-
-
yok mudur maksimum 20 bin tl'ye alabileceğimiz güzel bir 55" tv?
-
Trendyol da 75C755 Tv 51.300 TL , indirimli fiyat ile ilgili son 20 dakika, ilgilenen arkadaşlarin bilgisine...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum. Tv ne kadar büyük okadar iyi. Alt sınır bence kesinlikle 65 olmalı. Gönül ister 98 de amiral gemisi bir tv alalım. Burada kullanıcı tv nin özelliklerinden biraz feragat edip büyük model tercih edebilir. Ki bi ara benimde kafam 98p755 e kaydı. Dedim bırak qledi miniledi yapıştır sinema salonu gibi 98 inçi. Ama oledden sonra pek tatmin olmam diye boyuttan biraz feragat edip görüntü kalitesine ağırlık verdim. Bu kullanıcının öncelikleri doğrultusunda karar vereceği bir denge. Büyük ekranın hiçbir zararı olmaz tv nekadar büyürse keyif okadar artar 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben 65 inç e şu modeli aldım gerçekten premium bir ürün 80 kiloya kadar taşıyor ve tasarımı çok iyi bi ben duvara sabitledim 1 haftadır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım size de tavsiye ederim https://www.amazon.com.tr/dp/B0CD2HB42G?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DYGDNFMA5242AFBRPNJZ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DYGDNFMA5242AFBRPNJZ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DYGDNFMA5242AFBRPNJZ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tcl 50 veya 55c655
Hocam bu fiyatlar indirimli falan değil bana göre. Zaten geçenlerde 47-48 bine satıldı. Hatta akakçe grafiğinde 11.11'de 44 bin küsüre kadar düşmüş. Ben mesela 65c755 için indirim bekliyorum ama hepsi sözleşmiş gibi 41-42 binden aşağı yok. Ederi bence 35-38 bin arası. O fiyatlara alanlar indirimli aldım sanıyor ama gerçek indirim bu değil. O yüzden inadına bekliyorum bakalım düşecek mi? Sinir oldum 55 inç 29 bine kadar düşmüşken 65 neden 42 bin? Bu kadar fark saçma.
-
Hocam insallah o fiyatlara iner.
29.11 de bile o fiyatlara inmediler ama Aralik ayinda tekrar bir indirim yapacaklarını düşünüyorum.
Sen ben almıycaz düşürecekler, azıcık indirim yaptılar diye balıklama atlıyoruz. TCL 75C855 70K altına düşmezse almıycam dedim, 71.300 den aşağı gelmedi bende almadım ve almıycam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle almayın abi Kasım ayı diye zaten alışveriş olur diye indirim falan yapmıyorlar. Yapanlar da fiyatı yükseltip sonra cüzi düşürüp sözde indirim yapıyor. İndirim ayı diyorduk bindirim ayı oldu artık bu efsane Kasım muhabbeti. Aralık ayında sıradan bir günde bile daha fazla indirim olur diye bekeleyeceğim.
-
Hocam bu tv 70k nın altına düşebilir belki 2025 mpdeller çıkınca. Ya da fiyatlar tekrar artıp yeni modeller çıkınca tekrar bu seviyelere inebilir. Hiç belli olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: tonmaister
Sen ben almıycaz düşürecekler, azıcık indirim yaptılar diye balıklama atlıyoruz. TCL 75C855 70K altına düşmezse almıycam dedim, 71.300 den aşağı gelmedi bende almadım ve almıycam.
Benim hedefim 30 Kasım dahil 70 altı görmesiydi. 1-15 Aralık 68 altına inerse alırım. Ocağa kadar alamadıysam konu 1 yıl daha kapanır benim için.
İhtimaller dahilinde düşebilir. Tam terside olabilir. Eğer gerçekten istediğiniz tv ise ve hedefiniz 68k ya ok iseniz. Risk alıp 71k lık fiyatı da değerlendirebilirsiniz. Bende uzunca bir süredir takip ettim. 79k bandında gitti. Bi ara 74 k bandına indi vatanda. Sonra tekrar 79k bandına çıktı hatta 88k bandında gitti. Dünkü pazarama fiyatı 71k bana biraz inilebilecek doygun fiyat gibi geldi riske girdim aldım. İnermi daha inebilir. Ama bana çıkma ihtimali daha yüksek geldiği için kapattım konuyu orda. Artık 3-5 fazla aramadık.
Maksat bu kapitele baş kaldırmak. Gerekirse TV almamış olayım ama bu çakma indirimlere kanmak istemiyorum. Adamlar 75C855 i 1.500 USD ye alıyorlar elin Çinlisi bize 2.000 dolara verme derdinde.
Arkadaşlar hb üzerinden tv aldım 1 haftadırda kullanıyorum görüştüm iade alıyorlarmış kutusu felan duruyorsa ama servis raporu istiyorlar açıklamayda görüntü tatmin etmedi yazın dediler. Hiç tecrübe eden oldu mu tv iadesini hb ğzerinden sıkıntı yaşarmıyız?
Ülkemiz şartları birazda acaba çinli mi bize yüksekten vermeye çalışıyor yoksa bizimkiler mi çok vergi alıyor. Bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: tonmaister
Maksat bu kapitele baş kaldırmak. Gerekirse TV almamış olayım ama bu çakma indirimlere kanmak istemiyorum. Adamlar 75C855 i 1.500 USD ye alıyorlar elin Çinlisi bize 2.000 dolara verme derdinde.
bi tv kendimize, bi tv de mehmet şimşeğe alıyoruz. % 10 gümrük vergisi, % 16 bandrol, % 20 kdv, % 6.7 ötv olmak üzere toplam % 52.7 vergi var.
-
O zaman burada çinlilere değil kendimize bakmak lazım 🫤
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 30 Kasım 2024; 0:27:29 >
Dışarda 1500 dolara satılan tv bizde 2000 dolarsa adamlar insaflı bile. Ben olsam her mağazada, her internet satış kanalında fiyatın içindeki vergileri her yerde, her etikette gösteririm. Necip halkımızın başka türlü umurunda değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 30 Kasım 2024; 0:29:38 > -
Ne iyi olurdu 😊quote:
Orijinalden alıntı: hiboDışarda 1500 dolara satılan tv bizde 2000 dolarsa adamlar insaflı bile. Ben olsam her mağazada, her internet satış kanalında fiyatın içindeki vergileri her yerde, her etikette gösteririm. Necip halkımızın başka türlü umurunda değil...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X