Şimdi Ara

Twitter ve telegram açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Twitter ve telegram açılmıyor. Sizde sorun var mı bu sitelerde?

• "Daha saldırı neredeyse Türkiye'de duyulmadan Avrupa'da ABD'de duyulmuş yayılmış"

allah allah... adamlar interneti kapattı komple, niye türkiye'de duyulmamış diyor, dalga mı geçiyor?

yayın yasağı geldi anında. niye "Avrupa'da ABD'de duyulmuş yayılmış" diyor

kendi aklınla mı dalga geçiyorsun bizimle mi anlamıyorum

• Uygulamalara kısıtlama geldi gene
  • Youtube bile zar zor açılıyorTwitter ve telegram açılmıyor 

• Bendede hiç biri yok şuanda.
  • Bu terör saldırısında çok değişik işler dönüyor.

Daha saldırı neredeyse Türkiye'de duyulmadan Avrupa'da ABD'de duyulmuş yayılmış. Daha bizde bilgi yokken saldırı hakkında görseller teröristlerin bilgiler Twiiterda teleframda dönüyordu.

Bir terör örgütü aklı olacak işler dğeil bunlar bu saldırı arkasında büyük bir devlet var belli. Daha saldırının ilk dakikaları TV100 izliyorum oradaki bir yorumcu daha bizde bilgi yokken Avrupadan ABD'den Brezilyadan arkadaşlarım arıyor çok büyük terör saldırısı olmuş sizde ölüler rehineler varmış diye soruyormuş bu ne hız bu nasıl yayma haberi !

Ve öyleki yıllardır ilk defa böyle internet daraltması gördüm youtube da gitti VPN ile bile giremiyorusun çoğu siteye o kadar sıkıntılı.

• Kisitlama gelince her is duzeliyor. Bu sorunuda cozduk cok sükür.
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

"Daha saldırı neredeyse Türkiye'de duyulmadan Avrupa'da ABD'de duyulmuş yayılmış"

allah allah... adamlar interneti kapattı komple, niye türkiye'de duyulmamış diyor, dalga mı geçiyor?

yayın yasağı geldi anında. niye "Avrupa'da ABD'de duyulmuş yayılmış" diyor

kendi aklınla mı dalga geçiyorsun bizimle mi anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Ekim 2024; 19:42:23 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Yaa bu konular boş muhalifçilik oynama yerleri veya trollük yapılacak konular değil az ciddi ol. Çocukça hareketler yapma.

Saldırının resimleri videoları rehine oldu flan nerden gidecek oralara bu kadar yayılacak. Teroristlerin akıl edebileceği veya becerebileceği şeyler mi böyle haber yaymak reklam yapmak. Bir devlet aklı ve işbirliği var belli.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Twitter ve telegram açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Ekim 2024; 19:52:4 >
  • Bir süre sosyal medya kullanmayınca ölmezsiniz.
  • Daral geliyor canım sıkılıyor bu durum karşısında...

• Youtube'a da engel getirdiler galiba.
  • Vpn bile bağlanmadı,

• Pc den youtube giriyor dns ile 8888 8844 ile ama tv yaptım olmuyor.

• Herkes herşeyi özgürce yayınlama söyleme terör saldırısı resimlerini teröristleri dünya aleme servis etme şeklinde bir özgürlük türü yok, artık bu saçma sapan özgürlük pıtırcık böcekçik saçmalıklarını bırakın biraz büyüyün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 23 Ekim 2024; 22:27:37 >
  • Işıldaklar gelmiş yine
    İnterneti nereye kadar kısacaksınız. Ya da en engeyeceksiniz

Kıyamete kadar mı.
    Böyle yapınca ne oluyor.
    Herçey düzeliyor mu
    Zamanı mı geri alıyorsunuz.

Ne oluyor.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 23 Ekim 2024; 22:36:44 >
  • Twitter ve telegram açılmıyor
  • youtube engelledi(kısıtlandı) ve tüm sorunlar çözüldü. Yemin ederim bu kadar akıllı çözüm kimin aklına geldiyse aklını seveyim ben onun

• Muhtesem yüzyıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.