Şimdi Ara

.txt dosyasındaki yazılar bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende txt dosyası vardı. İçinde çok önemli bilgiler vardı fakat içindeki yazılar şu tarzda bişeye dönüştü.

7%‰ùiq¡î›B•Íßğ»[˜vR«ª°wT7—âÔvî‡YàcJ„P†ŞÉ

Bu dosyayı kurtaramazsam çok zor durumda kalıcam bi yolu var mıdır?

• bi yolu yok mudur arkadaşlar?
  • Bi Upload Edermisiniz
  • baktınız mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeninSorununNe

Burada txt upload yok sanırım?

http://www.dosya.tc/server8/s5h2bk/YeniMetinBelgesi..Id_108.txt.html

txt dosyasının üst satırda "yazı türleri" bölümüne gir ve stilini Türkçe karaktere uygun olanını seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam emin misiniz bunla ilgili olduğuna? "Biçim" ---> "Yazı tipi" ---> Times New Roman yaptım bişey değişmedi. Benim bildiğim o sadece yazı şeklini değişiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozulan Save dosyası !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam emin misiniz bunla ilgili olduğuna? "Biçim" ---> "Yazı tipi" ---> Times New Roman yaptım bişey değişmedi. Benim bildiğim o sadece yazı şeklini değişiyor?

Dosya değişmeden önceki bir zamana pcyi sistem geri yapmayı denermisiniz.

• hocam dosya flash diskteydi :/
  • aslında ben dosyayı kurtarma yapıp o şekilde getirdim silinmişti bu dosya. hangi programı denediysem aynen bu şekilde kurtardı
  • O kurtarma programı ile ilgili bir şey, başka başka programlar ile kurtarmayı dene. Aynı sorun yanlışlıkla formatladığım harici harddiskte olmuştu, sadece belge türünü R-Studio ile düzgün olarak kurtarmıştım. Bir de onu dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Mayıs 2013; 18:46:07 >
  • quote:

aslında ben dosyayı kurtarma yapıp o şekilde getirdim silinmişti bu dosya. hangi programı denediysem aynen bu şekilde kurtardı

Ozaman durumun şekli değişti recuva önereceğim ama Sanırım denediniz. Dosyayı birlikte aç şeklinde world veya excell ile açmayı deneyin veya office converter programlarını deneyiniz.

• hocam r-studio full denedim aynı ya :/
  • Hocam recuvayı da wordü de exceli de denedim aynı ya :/ Son çare olarak veri kurtarma şirketlerinden birine mi götürsem?
  • quote:

hocam r-studio full denedim aynı ya :/

Aklıma başkabir şey gelmiyor, bir de ben diski yanlışlıkla formatladıktan sonra üzerine hiç bir şey kayıt etmeden kurtamıştım, eğer üzerine başka şey kayıt edildi ise bozulmuş olabilir, diğer kurtarma programları ile tek tek denemekten başka çare yok gibi. Flaş bellek çok çabuk olur, harici harddiskten 2 günde kurtarmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Mayıs 2013; 19:05:08 >
  • hocam o günden sonra bilgisayara bile takmadım özellikle. ben de hep r-studio ile çok dosyamı kurtarırım ama bu bozuk çıktı :/
  • dost malsef yapabilecek fazla bişe yok bizim yapabilcemiz hiç bişi yok dosya üzernde uraştım düzelmedi

şunu dene
    dosya nerde kayıtlıysa recuva ile ağır taratma yap kurtarılanları başka bi klasöre aktar
  • peki hocam veri kurtarma şirketleri yapabilr mi ne dersiniz?
  • quote:

peki hocam veri kurtarma şirketleri yapabilr mi ne dersiniz?

Veri kurtarma şirketleride yazılımsal olarak deneyeceklerdir ama çok miktarda para isteyebilirler. Verilerinizi tekrar oluşturma şansınız yokmu?

• yok hocam mecburen onlara yediricem parayı :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.