Şimdi Ara

Tyt 40 net Ayt 20 net TM ye tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt Türkçe 25 tyt sos 11 tyt matematik 5 tyt fen 3 Ayt edsos 40/18 ayt mat 2 ortalama netlerim TM yim bu yıl sinava girdim sonuc 397k 2020 de bir daha gireceğim hedef TM 70k ama hangi derse nasıl calisirim hangi derse ağırlık vermeliyim nasıl program hazirlamalıyım Örneğin günde kaç ders calismaliyim kaçar saat çalışmalıyım hangi yöntemle calismaliyim bir fikrim yok matematik baya zamanimi götürüyor ve çok yavaş ilerleyebiliyorum her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum

• Up
  • Çalışayım çalışmasına da Tyt mat temel tam yok ne kadar ilerler bilemiyorum
  • Koca forumda yokmu TM den iyi bir seviyede olan arkadaşımız ?
  • YksLoading Y kullanıcısına yanıt
    karekök 0 matematik al çöz kardeşim üstüne 3,4,5 tyt matematik çöz hızlı bi şekilde sonra full ayt matematik çalış al 3,4,5 karekök deneme çözmeyide unutma hergün paragraf çöz diğer derslere son 3 ay baksanda olur
  • 2020yks 2 kullanıcısına yanıt
    Karekök 0 aldım 3 4 5 tyt Matta mevcut temel kavramlar kısmı bitti sayılır 2 sindede
    hocam yavaş gidiyorsunuz hızlanın bir günde 1 konuyu bitirmeniz lazım
  • 2020yks 2 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır günde 30 paragraf hiç aksatmadan çözüyorum Türkçe 25 netin 23 ü paragraf tır birazda dil bilgisi koysam üstüne tadından yenmez şuan ben dil bilgisi ve matematik üstüne yogunlasayim son 3 aydada edso kisminami çalışayım ?
    Hocam matematiginiz kötüyse işlem hatası fln cok yapıyosan antremanlarla mat 1 al sonra farklı bi kaynaga geç türkçe içinde dil bilgisi çalış 1 en fazla 1.5 ayda halledersin youtubede benim hocam kadir gümüş var türkçeyi iyi anlatıyo ordan dinlemeni öneririm önce bunları hallet
    Bence günde 30 paragaraf çözmek yerine hızlıca dil bilgisini halletmeye çalış ve 2 günde bir türkçe denemesi çöz hem daha az vaktini alır hem de netlerinde artışı hemen görebilirsin 30 nete rahatça çıkarsın. Matematikte ise TYT'de biraz hızlanman gerek çünkü AYT'ni de etkiliyor onda da hızlanıp 1 soru bankası bitirip denemelere başlayabilirsin ardından full ayt mat ,edb-sos kısmı dediğin gibi sonraya bırakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayahand -- 23 Aralık 2019; 7:53:42 >
  • mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    Hocam antremanlarla mat 1 e yakın seviyede bir kitap çözdüm şimdi karekök 0 ve 3 4 5 ten ilerliyorum benim hocam Türkçe konu anlatımlı soru Bankası sipariş etmiştim dün elime ulaştı benim hocamdan dinleyip onu cozecegim
  • Hocam 30 paragraf alışkanlık oldu sürekli çözüyorum şöyle bir program uygulamayı düşünüyorum haftanın 3 günü sos denemeleri sileyim Türkçe denemesi ekleyeyim nasıl olur? Tyt 40 net Ayt 20 net TM ye tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YksLoading -- 23 Aralık 2019; 10:23:10 >
    Mantıklı olabilir sosyal için bu kadar denemeye gerek yok daha fazla konu odaklı gidebilirsin
    Mantıklı olabilir sosyal için bu kadar denemeye gerek yok daha fazla konu odaklı gidebilirsin
  • kayahand K kullanıcısına yanıt
    Haftada 4 e düşüreyim geri kalan 3 yere 2 tarih 1 coğrafya ekleyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.