Şimdi Ara

Tyt-Ayt Matematik Sonradan Çok Yanlış Çıkması Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istedim sizlere. Genelde matematiğim iyi seviyededir ve denemelerde tyt ayt 35 in altına düşmem. Bilmediğimi asla işaretlemem o yüzden atıyorum 5 boşum varsa direkt 35 net gelir. Pek nadir 1-2 yanlışım çıkmıştır o da işlem hatası. Sormak istediğim şey şu gerçek tyt de 6 mat yetiştiremedim ayt mat 3 soruyu çözemedim ve soruları kontrol edeceğim sıra 1 tane bile mat sorusunu hatırlamadığımı farkettim. İyi seviyedeki (muhtemelen 5k girecek) bir arkadaşım sınavdayken 40 mat yapmışımdır dedim ama kontrol edince 5 yanlışım çıktı dedi. Şmdi ben şu durumdan çok korkuyorum acaba benim de öyle olmuş mudur? Yani bana öyle aman aman zor gelmedi ama acaba arkadaşın düştüğü duruma düşer miyim? Zaten obp 73 2016-2017 iki yıl da 18 binden 22/24 bine düşmüşüm Marmara eczacılığı bırakıp birdaha hazırlanmışım bir de bu gelmesin başıma. Sizlerden böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba? Yani mat netini aşırı iyi beklerken çok fazla yanlış yapan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istisnalar hariç çoğu kişi böyle hocam. olan oldu artık kendinize stres yapmayın. bizzat tanıdığım bir arkadaşım 38 yaptım iyi bekliyorum dedi 8 yanlışı çıktı.
  • universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olmaz çok korktum şu an

• hocam korksanız da artık bir şeyi değiştiremezsiniz. kendinize şu bir ayı zehir etmeyin sadece. sınav sonucu geldikten sonra üzülün şimdiden başlmaya gerek yok :)
  • universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    Haklısınız teşekkür ederim cevabınız için

• Hocam kontrol ettiyseniz sıkıntı yoktur bu kadar evham yapmayın, etmediyseniz de açın bakın 1 ay böyle geçmez.
    Edit: birkaç soruyu hatırlamıyorum demişsiniz görmedim ilk okuyuşumda o zaman kelin ilacı olsa başına sürer diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BagzBani -- 25 Haziran 2019; 21:14:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BagzBani kullanıcısına yanıt
    Hocam bir soru bile hatırlamıyorum o yüzden korkuyorum 😂😂 haklısınız ne diyim 😂😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk baktığımda 36-1 geldiğinden eminim ama şimdi soruları unuttuğum için çok tereddüte düşüyorum. bakalım nasıl olacak sonuçlar

• batuuuuuuuhan B kullanıcısına yanıt
    Umarım baktığın gibi olur ve umarım benimki de senin baktığın gibi olur😂😂 Çünkü ben de 37 ayt işaretledim

• Eğer çok acele etmediyseniz çözerken sıkıntı olacağını sanmıyorum ki diğer sınavlarda da sıkıntı çıkmamış bu konuda sizin için. İçinizi ferah tutun boşuna kendinizi 3 hafta boyunca üzmeyin. Üzülecek bir şey gelirse de o zaman üzülürsünüz zaten. Doğru yapmışımdir diye düşünmek en mantiklisi psikolojik açıdan.

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    İçime az da olsa su serpildi teşekkür ederim

• Hocam ben de soruların hepsini bilinçli şekilde çözdüm 2 si sallamasyondu(integral x^a sorusu ve küme sorusu 63 olan) sınavda da ne yaptığımı aklımın kenarına yazdım kitapçık açıklanınca da sınavda yaptıklarımın kendi cevap anahtarını çıkarttım kız arkadaşıma cevap anahtarını okudum o da 38D 2Y geldi(x^a sorusu ve ayça büşra sorusu) bunu hiç düşünmemiştim Allah razı olsun içime kurt düşürdün...Yani cevaba bakıp he ben bunu bu yapmıştım demeden kendi cevap anahtarımı çıkartıp kontrol ettim yanlış kontrol etmemişimdir inşallah :/

• Korkmayın 8 yanlış falan çıkmaz çıksa çıksa 1-2 yanlış çıkabilir. 8 yanlışı çıkanlarda dikkat bozukluğu vardır ve bu zaten sınavdan önceki denemelerde kendini belli eder. Korkmayın hocam

• Hayır hayır rahat ol bence çünkü benim durumum çok farklı. Ben sınavdan çıktığım an reset atıyorum resmen. Hiçbir mat cevabımı hatırlamıyorum. Şöyle düşündüm acaba ben iyi çözdüm sandım da arkadaşın bahsettiği gibi dikkat hatası yapıp yanlış çözmüş olabilir miyim? O da çok iyi geçtiğini sanıp 5 yanlış yapmış

• RobertJamesFischer R kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederiyorum cevabınız için 😊

• tyt ayt denemelerinde böyle bi sıkıntım var önerisi olan?? dikkatsizlikten cok yanlışım çıkıyor
  • sonuç

• +

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.